Mivel játszol mostanában?

PC vagy konzolos játékok témaköre.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5233
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.06.06. 02:41

Na, én meg a Hearthstone-hoz mondanék még annyit, hogy végre behoztak némi könnyítést a questekkel kapcsolatban, konkrétan van egy olyan opció, hogy kihívást intézhetsz az egyik Blizzard-listás barátod felé és ebben a módban is teljesítheted a questeket. (Tehát röviden: valamelyik barátoddal megbeszélitek, hogy előbb ő hagyja elveretni magát ellened, aztán cseréltek és max fél óra alatt szerintem meg is lesz a napitok. XD Ez persze még mindig bonyolultabb annál, mintha lenne egy "tökhülye-level AI" mód és az ellen is lehetne questelni, meg ugye mi van, ha valaki annyira antiszoc, hogy nincs egy Blizz-barátja sem, viszont ez még így is előrelépés a korábbiakhoz képest.)
Kép

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1543
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2017.06.08. 17:16

Elkezdtem a Paladins nagyon kellemes csalódás volt csak néhol hasonlít az OW ra de hasonlóan dinamikus.

Avatar
Katana
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 19
Csatlakozott: 2017.01.15. 16:40
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Katana » 2017.06.08. 21:00

Köszi az infót.Belenéztem és egész jó,nekem a (már sajnos megszűnt) Battlefield Heroes,illetve a Team Fortress 2 ugrott be : D.amin néha játszok.Csak azért érdekelt jobban ez a játék,mert láttam egy videót róla úgy kb egy hete.
Kép

Avatar
Vree
Profi
Profi
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Vree » 2017.06.09. 23:28

Titkos írta:
2017.05.03. 04:58
2 x Abusive Sergeant
Elven Archer
Hunter's Mark
2 x Stonetusk Boar
2 x Tracking
2 x Bluegill Warrior
2 x Dire Wolf Alpha
2 x Explosive Trap
2 x Grimestreet Informant
2 x Loot Hoarder
2 x Animal Companion
Deadly Shot
2 x Eaglehorn Bow
2 x Kill Command
Unleash the Hounds
2 x Wolfrider
2 x Reckless Rocketeer
Amit én leginkább hiányolok ebből a pakliból, az hogy nincs terve az 5. kör utánra. Vagy rakj bele több 6-10 manás lapot (mindegy, hogy csak Boulderfist Ogre, de VALAMINEK muszáj lennie), vagy akkor JÓVAL több Discover/draw lap kellene.
(Az a kettő ami van az pont mind a kettő remek választás, de 5nél kisebb átlagmanás pakliban nyugodtan lehet dupla-vagy triplaennyi, vagy egyszerre többet húzó lap).
Így ugyanis képtelen leszel a maximális manakihasználást tartani a meccs 2. felében is, és vagy a lapod fogy el, vagy 5 manás lapokkal próbálsz majd 8 manásakat leszedni, reménytelen.

Látom, hogy ez egy Charge-os "gyorsan közvetlenül betámadom a hőst" típusú pakli akart lenni (ami a gagyibb CCG-k 90%-ában működne is :p), de pont a Hearthstone-nal semmire se mész, ha rögtön a hősre lövöd el az összes patronodat és nem próbálsz közben board controlra is törekedni. Ezt a sebzést középhaladó játékos is még simán visszagyógyítja, ezzel csak a legtapasztalatlanabb játékost lehet legyőzni, aki még nem jött rá, hogy Taunt és heal is van a világon.

A közepe amúgy teljesen rendben van:

2 x Explosive Trap
2 x Grimestreet Informant
2 x Loot Hoarder
2 x Animal Companion
Deadly Shot
2 x Eaglehorn Bow
2 x Kill Command
Unleash the Hounds

A maradékból az Abusive Sergeant még elmehetne esetleg, de sokkal jobb staying power (sok kicsi lényt hívó lapok, Deathrattle summon,...) kellene, mert így szerintem túl helyzetfüggő és sokszor üresre lőheted el. Amúgy meg így is sok 1 manás lapod van.

LEGROSSZABB LAPOK, sorrendben:

Tracking -> ha folyamatosan elég lapot tartasz a kezedben (max10) és van minimális előrelátásod, mindig lesz elegendő választási lehetőséged. Teljesen felesleges 1 manát (meg egy helyet a paklidban) felhasználni +2re. Arra gondolj, hogy ezt a lapot "vakon" lövöd el, nem tudod, milt fok neked húzni, egyáltalán azok ára/hatása passzol-e majd a helyzethez. Míg ha egy fix hatású/árú lapot látsz a helyén, pontosan tudod, hogy mikor tudod majd bedobni, hogyan tudod majd maximalizálni a manafelhasználásodat.
Azaz bár látszólag segít ez a lap, valójában egyáltalán nem, csak elvisz egy manát amit be tudnál fektetni.

Reckless Rocketeer -> 6 manáért maroknyi jobb lap van.
Ne tévesszen meg a Charge.
Beszéljün egy kicsit akkor a PERMANENS lapokról (vagy simán permamensekről). Ha körről körre újra és újra sebezni tud egy lap, az a leghasznosabb dolog.
A spellekből ez hiányzik, ezért haladja meg a hatásfokuk annyival a manaszintjüket (mondjuk a mage Fireball 4 manáért 6ot sebez).
A Charge lapok esetében nem elsősorban az a hasznos, ha a hőst tudják támadni, hanem az, ha egy lényt tudnak támadni ÉS még utána életben maradni.
Ez a lap ha lényt támad: 6 manáért 5 sebzés (mert ő mindig meghal a támadásban) nagyon gyenge. Hőst csak akkor tud támadni, ha nincs Taunt az útban, a spellekkel ellentétben. És így már ez így kevés.
A látszat ellenére gyengébb lap, mint Leeroy, aki 5 manáért sebez 6 ot és maga szintén nem egy gyakran használt lap...

Hunter's Mark ->, jó, sok lappal tudod kombinálni itt, ez így rendben, de én inkább rögtön 1 kártyával damages/destroyos lapokra mennék. Ha plusz egy második lapot kell még beáldozni hozzá, hogy meghaljon a cél, akkor rögtön arra gondolj, hogy hol adsz hozzá még egy draw/Discovert a paklihoz, mert az így elhasznált plusz lapokat pótolni kell.
Én úgy vagyok vele, hogy nekem nem éri meg a kombófüggőség és hogy -1 lap legyen a kezemben, azt a pár plusz manát.

Bluegill Warrior
Elven Archer
2 x Stonetusk Boar
-> az első jó lenne, ha ez egy Murloc deck lenne; a másik kettő soha. Kell legyen ezeknél jobb Beast is a gyűjteményedben.
Még ha lenne egy csak-Beast buff is a pakliban, indokoltabb lehetne a Stonetusk, de így...Egyedül a Kill Command szól mellette, de erre más Beast is akad.
1 mana 1 sebzésért egy lénynek (ugye a Boar meghal a támadásban), vagy 1 mana egy 1/1ért és 1 sebzésnek a hősnek nagyon rossz ár.
Wolf Rider
->eegen, amíg nincs jobb ok de mielőbb ezt is cserélni. 3 mana kicsit túl sok ezért, ha nincs mellette mondjuk egy Flametongue Totem...
Dire Wolf Alpha: még elmenne, de ez tipikusan egy chump spam lap, sok apró lény kellene, hogy maximálisat adjon. Ebben a pakilban az az 1-2szer +1 att szerintem sokat nem érvényesülhet.

Valamennyire látom ebben az 5ben a szinergiát, hiszen a Charge-gal ráduplázhatsz arra az att+1re (de csak ha hőst támadsz, 1 élettel nem tehetsz mást, pedig a board control képesség az erősebb stratégia). De végül mégiscsak ott vagyunk, hogy ványadt 1-3 manás lapok örülnek egy +1 attnak, ezt pedig egy 5-8 manás pakli lemossa a pályáról.
Ha ez a stratégia egy fokkal magasabb szinten, mondjuk 4-5 manás lapokkal történne, igen, azzal már meg tudnál ölni közvetlenül is egy hőst. De ezekkel beviszel mennyi, laponként 1-2 sebzést a hősnek? És várod, hogy majd összejön annyi, hogy meghal tőle? Bármilyen normálisabb gyógyító lap, amit vész esetére be szokás dobni a pakliba (mondjuk egy Ivory Knight, Antique Healbot, Moonglade Portal, Guardian of Kings stb.) kapásból 5-8 életet gyógyít vissza. Ez így nem életképes taktika.

Ha a Hunternél maradsz, Eaglehorn Bow igazából egy erős Secret szinergiára szorul, hogy kifussa magát (Cloaked Huntress + Eaglehorn Bow + Secret Keeper + az összes jó Secret, pl. Cat Trick és az összes Trap).
De a sztenderd Hunter a Beast szinergiára építő:
Scavenging Hyena(!),Thundra Rhino(!), és sok kis költségű jó lap vagy Deathrattle, mint Kindly Grandmother, Infested Wolf, Savannah Highmane (ezek erősen kombózzák az első kettőt).

Igazából szerintem hogy "face" Hunter az lénegtelen, a Hunternek magából a lapjai karakteréből és a hős képességéből adódik, hogy nem tud más stratégiát követni: nem tudja magát megvédeni, tökéletesen hiányoznak a szettjéből a gyógyító, Armor adó lapok, csak némi Trap és Taunt tudja megvédeni. Tehát nem tehet mást, vagy board controlért vetélkedik, aztán lerohanja a hőst egy Beast deckkel; vagy (igazából erre jó a Secret deck) MINDEN lehetséges Trappal elbarikádozza magát és bitcsinálta Mage módjára Stealth (Cat Trick), Eaglehorn, hero power, Kill Commanddal támadja be az ellen hőst, és a board control részt meg feladja.

Talán az lenne a jó, ha megnéznéd, melyik hőshöz van sok lapod és a szerint raknál össze egy paklit (kezdetben 1 is elég).
Titkos írta:
2017.05.03. 04:58
egy quest lap, ami 40-re (!) healeli a hősödet. Most komolyan higgyem el, hogy neki pénz nélkül, a launch után alig pár nappal máris meglett ez a lap?
Én ezzel úgy vagyok, hogy akik pénzt ölnek az új szettekbe, azok tartják el a nekünk ingyenes játékot. Ők lényegében azért fizetnek, hogy launch után egy napig, hétig, ők lehessenek a királyok (atán egy hét múlva úgyis mindenki átalakította a paklijait/rájött, milyen stratégiával kell counterelni). Az a pár nap semmi, és én örülök, hogy rögtön launch után láthatom a lapokat "élőben".

Mondjuk a Warrior és Rogue Quest kicsit brutálisra sikerült, úgyhogy launch után egy héttel be is rakta Blizzard Tavern Brawlba, ahol élőben is ki lehetett ezeket próbálni (sokszor az a kulcsa egy ellenstratégiának, hogy megértsd, milyen nehézségekkel szembesülsz, amikor te játszol arról az oldalról).

A Priest Quest szerintem könnyű, csak ugye itt jön elő megint, hogy nyilván a meccs elejétől tudni kell, hogy ez most a 40 healthes kártyáért játszik, tehát teljesen felesleges a hősét támadni (vagy pedig minél gyorsabban kell - igazság szerint az utóbbi többynire könnyebb).
Szóval nem újoncbarát a játék...


Mágusból pl. múltkor volt egy ilyen, hogy kirak egy mana wyrmt, na mondom, ezt hamar le kell verni, mert pár körön belül valami 10-es ATK-u förmedvény lesz belőle. XD Leverem, erre hopp, hát nem idézi máris a másodikat? És ezek csak az aranyos kis nyitások, ahogy írod, utána hamar jön a flamestrike, meg ilyesmi... XD Ez így persze leírva vicces, de játék közben megy az anyázás/bazdmegolás keményen. XD Btw, mana wyrmhöz még: nem emlékszem már, hogy ugyanennek a játékosnak, vagy másik mágusnak, de volt egy olyan is, amelyik meg valamilyen hasonló, csak még táposabb wyrmöt rakott ki. XD

Hja hát ha tehetem, én rögtön egy Mana Wyrm + coin (spellnek számít) +második Mana Wyrm combóval nyitok...:3
Amúgy a nagyobbik Mana Wyrm nem sok vizet zavar. Hiába a nagyobb jutalom, ha a magasabb költsége miattnehezebb vele kombózni; míg az alap változat a maga 1 manájával bárhonnan elindítható.

Mondjuk amit leírsz a 2. felében, nekem a játék karakterének a részének tűnnek: akkor vagy jó nyilván, ha folyamatosan olyan lapokat raksz le, amire az ellenfélnek MUSZÁJ reagálnia, így az ő tempóját is te diktálhatod.

Egy időben "poénból" használtam a Darkshire Councilmant, mert mindenki összeszxrja magát tőle, lévén a chump spam "töpszliszóró" egyszerresok pici lényt idéző paklik egyik alapköve, viszont 5 életével (a 3 manájához) nem is olyan könnyű eltávolítani, de senki se kockáztatta meg, pedig egy hozzá passzoló lap sem volt a paklimban...
Pszicjológiai hadviselés lol :)

"Ezekkel amúgy semmi gondom nem lenne mondjuk egy aréná fight során, gondolom oda eleve a legjobbak mennek, na de egy közönséges standard playben valahogy lője már be a program normálisan a játékosokat, mert mondom, feltűnő volt, hogy X győzelem után mintha hirtelen "very hard"-ra kapcsolt volna a játék. XD"

Mondjuk ennek biztos része, hogy túl van telítve gyakorlott meg ambíciózus játékosokkal meg szételemzett kopizható paklikkal.
Kipróbáltam a SandWind által említett ShadowVerse-t, na ott az első három ellenfelem még az alapvető stratégiai húzásokkal sem volt tisztában, így valóban "könnyebb" :D
Fogalmam sincs, hogy kellene elválasztani az újoncokat az ÚJRAkezdő alt accountosoktól, de értem az igényt - szerintem is kicsit szorongatva érezheti magát a kezdő, amikor més kezdők mellett folyamatosan profikba fut bele, és a winrátája látja kárát...

"Btw, neked kb. mennyi idő volt, amíg a nulláról "meglett majdnem minden lap", illetve javítottál az én "10-ből 9-szer megvernek" arányomon? Ja és biztos, hogy valódi pénzt nem használtál? Csak azért kérdezem, mert pl. ajánlgatod itt a különböző Adventure módokat, amiknek az unlockolása eleve valódi pénzhez kötődik, szal nekem eleve nem opciók. XD (Hülye Blizz ráadásul most még ki is vette a legtöbbet a játékból, hétfőn néztem, már csak a Karazhanos van benn, de nyugi, ott is csak az első szárny ingyenes, a többiért mind fizetni kell. XD) "

Fizetni igen de nem valós pénzben, hanem 700 arany per modul, ami most soknak tűnik, de aki rendszeresen HSozik, annak észrevétlenül is összejön.

Kösz amúgy hogy jól reagáltad le a belepofázásomat :D
Az én HS sztorim amúgy annyi, hogy amikor tavaly küszködtem a vérnyomásommal, és már a Fallout 3at se tudtam betölteni mert már az ellenség zenére is felszökött, na akkor elkezdtem HSozni, mert ez végülis egy nyugis, egyszerű, laza kis játék.
Fura olvasni hogy másra meg pont ez van idegtépő hatással. :D

Aztán fent maradt a telefonomon, mert a mobil változatban egyszerű a nyelveket állítgatni, nekem meg így remek nyelvgyakorlás napi pár meccs :D

Mennyi idő:
Kevesebb mint 1 év, de úgy, hogy nem is folyamatosan játszottam.

A "nehézségi szint"re vonatkozó véleményemet is arra alapoztam, hogy tavaly év vége felé, az Un'Goro szett még nem jött ki, ilyenkorra mér összejön a legtöbb lap az utolsó szettből, nincs igazából mit csinálni, csak az összes nyert paklit rögtön dusztosítani (mert csupa duplicate).
Így aztán hogy legyen valami, csináltam egy 2es accountout (pontosabban a sajétnak egy AMER régiót), hogy újra kipróbáljam a tutorialt, aztán már mentem is Arénázni, plusz heti 1-2 Tavern Brawl az ingyenpakliért és kész is.

Persze ha tök új játékos lett volna, akkor azt valszeg rögtön leverik arénában, tehát ezzel nem a negítív kezdő élményt és a kiábrándító winrátát és hegynek fel küzdést kérdőjeleztem, csak azt a részét, hogy top lapok kellenének.
Az, hogy SOK lap legyen, szintén időbe telik, de messze nem annyiba.
Az összes Common és Rare lap aránylag gyorsan összejön, és igazából a paklik nagy része csak ezekre épül.
Egy pakk = 5 Common és 1 Rare, ha jól tudom, plusz valamennyi % eséllyel magasabb fokozat (vagy valamelyik Common egy második Rare, vagy a Rare lesz Epic, netán Legandary). De a fenti felosztás miatt a Rareek megszezése után csak a Dust fog gyűlni, Epicre csak minden sokadik paklinál lesz valamennyi esély.

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5233
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.06.24. 08:49

Titkos írta:
2017.03.03. 18:37
matta írta:
2017.02.27. 13:34
Full Throttle - Mellesleg idén jön a remastered verzió.
Steamen remélem ez is elérhető lesz...
Jelentem, ha van itt még valaki rajtam kívül, aki várta ezt, akkor csak szólni jöttem, hogy már fenn van! :D (Jó, igazából már április körül felkerült, de na, amilyen gyakran járok a Blizzard kliensre, Steamre olyan ritkán. XD)
Kép

Avatar
Dodgers
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Dodgers » 2017.06.24. 23:43

A topic címében lévő kérdésre amúgy egy "amihez éppen kedven szottyan" lenne a válasz, hiszen ebben a szellemben minimum három évtized között ugrálok (mostanról Yakuza 0/Persona 5/Nier: Automata/Zelda: Breath of the Wild, '90-es évekből pedig Chrono Trigger/Sonic 3 & Knuckles/Yoshi's Island), a zérójelből viszont szándékosan hagytam ki a 2000-es éveket, abból ugyanis az Ape Escape 2-3 páros (2003-ból és 2006-ból) veszi el az időmet. Jó ideje hallottam már a sorozatról, viszont mostanában valami okból nagyon felkeltette a figyelmem a franchise, úgyhogy a PS4 Store-jából levadásztam a 2-őt, illetve felhajtottam egy olcsó PAL példányt a 3-ból, az eredményt pedig egy "bazdmeg, ezt miért nem fedeztem fel hamarabb"-al lehetne összefoglalni. Elsősorban azért, mert egy baromira bugyutácska/aranyos sorozatról van szó, ami csavar egy kissé a platformer játékstílus direkt "bizbaszgyűjtögetős" vállfaján azáltal, hogy itt a bizbaszt sisakos, lepkehálóval befogandó, az időt szórakozással töltő majmokat jelent, ergo nem "arctalan" csillagokat vagy hangjegyeket kell gyűjteni. Hagyományos ugrándozás mondjuk mind a két játékban van, de inkább a majomfogdosáson van a lényeg, az pedig amolyan "feel-good" kikapcsolós módon történik, amit személy szerint nem is bánok, mert az AE egyébként a Sony egyik saját franchise-a, amit jó tíz éve a polcra tettek és otthagytak, amiért marha nagy kár a részemről.

Amúgy sem voltam oda amúgy a Sony saját "kabaláiért" (Parappa-t és hellyel-közzel Crash-t leszámítva), de a PS3 generáció óta végképp nem jöttek be mint franchise a God of War/Uncharted/satöbbik (annak ellenére, hogy mint TPS az Uncharted 2 tisztességes munka, és a Naughty Dog technológiai hozzáértését amúgy is butaság megkérdőjelezni), a Sony E3-as szereplése pedig javarészt dögunalom volt. Ezekhez képest az AE2-3 egy akkora kontraszt hogy ihaj, és habár mindkét játékban vannak olyan dolgok amiket másképp csináltam volna (AE2-ben némelyik pálya unalmas, AE3-ban meg némelyik jármű túl nehezen kezelhető), még így is sajnálom, hogy nem jelentettek be egy AE4-et, mert megvan a sorozatban minden, ami a Sony kabalájává tehetné. Már csak azért is, mert az első és a harmadik rész zenéjéért egy anno elég népszerű electronica/drum n' bass zenész, Soichi Terada követte el, és a harmadik részből pölö ez a szám is jó cégér a munkásságának, ami a második részből hiányzik.
Kép Kép

Avatar
Junchi
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1624
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2017.06.25. 07:59

Volt alkalmam kipróbálni havernál a Tekken 7-et és azt kell mondjam, rossz nézni, hová süllyedt ez a franchise. Még hátulgombolósként ért az első Tekken élmény, ez volt a 2 (ami életem egyik legelső PS-es játéka is volt egyben), amit pépesre játszottunk, nem volt olyan karakter, akivel ne boldogultunk volna így vagy úgy el. A 3 már mérsékeltebb sikert aratott, de azért azt is sikeresen porrá öltük, hasonlóan megtanulva játszani szinte mindegyik karakterrel (kivéve azzal a bugyuta doktorral). A többi innentől már történelem, read: kipróbáltam a 6 kivételével majd mindegyiket, de ennyi. (Talán a PSP-s Tekken Tag emelhető még ki, de onnan meg hiányzott egy idő után a nagyobb screen.)

Ami rögvest feltűnt a hetedik részben, az a szokottnál is bénább karakter-rosta. Úgy látszik, nem csak az animéket, de ezeket a régi klasszikus videógammákat is erőteljesen fertőzi a jelenlegi otaku/fujoshi pandering (amit tapasztaltam már a Soul Caliburnál és a Dynasty Warriorsnál is), szal homokos kinézetű szépfiúkból, striciből, macskalányokból és mindenféle visítós kislányból itt sincs hiány, épkézláb karakter tulajdonképpen nem akad sok (csodálom, hogy az olyanok mint Feng vagy Hwoarang nem estek ki, de úgy tűnik, ennyi ízlése azért még maradt a fejlesztőknek), ráadásul olyanokat hagytak ki a rostából mint Lei (ANYÁTOKAT!), Kunimitsu, Michelle, Wang, Ganryuu (jó, mondjuk ő sosem volt olyan népszerű, de én bírtam), de ami a legnagyobb saller, az Jun ignorálása (bár őt a 2 óta folyamatosan kihagyják a főszálból, nem igazán értem, mire fel), ami azért is érdekes, mert Asuka benne van és a Jun-Asuka páros különösen népszerű. Régi ismerős karakterrel nem is nagyon találkoztam, bár hála a jó égnek azért olyanok, mint Law, Paul, Xiaoyu vagy King, még mindig játszanak.

A grafika egyébként szemsimogató, a pályák egész hangulatosak, a játékmenet so-so (mondjuk annyira nem vagyok nagy rajongója a pusztakezes harcot előnyben részesítő verekedős játékoknak, mindig is a fegyveres mókát szerettem jobban, ezért is áll a Soul Calibur közelebb a szívemhez), a multi része a helyén van, de hogy én megvenném-e saját forrásból? Nem.

Avatar
matta
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: 2017.02.16. 15:20
Nem:
Tartózkodási hely: Sp-Bp-Db vonal

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: matta » 2017.06.26. 09:11

Lovers in a dangerous spacetime - remek co-op játék.

Érzésre abból a sztereotípiából indulhatott ki, hogy "lányoknak sok rózsaszín szivecske kell, fiúknak meg dangerous spacetime".
A külcsín rettentő cukormázas és majdnem eltántorított (ennyi rózsaszín szivecskét, szivárványt, meg csiliviliséget és a szegény cuki űrnyuszikat egykupacban látni elég durva dózis), de milyen jó, hogy mégis kapott egy esélyt! Egy kör keresztmetszetű (*éljen a 2D*) hajót kell irányítani, miközben mindenféle űr-ellenségek jönnek. Az alap felszerelés 4 lövészposzt, motor és pajzs. Tulajdonképp ezek között kell szaladgálni, írtani az ellent, menteni a nyuszikatm, miközben felfedezzük a terepet és elkerüljük a csapdákat.
Illetve vannak kristályok, amikkel fel lehet boostolni bármit és mókás végigpróbálgatni, hogy mi történik (pl. ha "beam"-et rakok a pajzsra :D ). Még nagyon a játék elején járunk, kíváncsi vagyok hova lehet ezt még fokozni.
A sok csilivili meg már annyira túlzás, hogy az önmagában is vicces. Egyszerűen mindig lehet egy kicsit mégcukibb. Viszont elég sokféle ellenség van, úgyhogy figyelni kell, a boss pedig elég durva volt. (Emellett pedig jön hozzá a "párkapcsolati pszichológia" :P)

Nektek van valami jó élményetek co-op játékkal? (kb. 100 AgeOf vereség után jól esik átállni az ellenség oldalára, úgyhogy kellenek még alternatívák :cool: ) A Portal-Mario-t már abszolváltuk, a Herc's adventure meg egyelőre on-hold...

Avatar
Ricz
Profi
Profi
Hozzászólások: 340
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld bolygón
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2017.06.29. 11:57

Na, most hogy pár napja megnyílt a Fate/Grand Order amerikai szervere, és elkezdtem vele baromkodni, írok pár sort róla. Talán a legrosszabb dolog történt vele, amivel japán játék szembesülhet: a legfrissebb fejlesztések zöme nem került át az ígéretek ellenére, hibásak egyes részek (pl. a napi küldetések 30 AP-s szegmensei kifagynak), na meg a fordítás az Aniplex of Americához került. Ez utóbbi egy sztoriközpontú cuccnál elég nagy "JAJ"-ra ad okot, ugyanis ez a cég nem arról híres, hogy jól fordítanak japánról. Sőt, egyenesen botrányosan.

A Fate/Extella hivatalos angol lokalizátora is megszólalt az ügyben, jócskán lehúzva az Aniplexről a vizes lepedőt. Kezdve a sorolást: rengeteg typo (owned -> onwed), elgépelés, hiányzó betű, szóköz, inkonzisztens fordítási minőség (egyik pillanatban egész elfogadható, a következő sor meg olyan, mintha egy általános iskolás írta volna a házi feladatába), illetve a használt kifejezésekre se voltak tekintettel, folyton váltogatják minden különösebb logika nélkül. Aztán ha ez még nem elég, egyes neveket átköltöttek. Atalanta, akit még angolul is így írnak, Atalante lett (igaz, hogy ezzel közelebb áll a görög transzliterált verzióhoz, de a többi görög hősnél ezt nem tették meg), de az i-re a pontot a Type-MOON által szentesített Arturia átírás tette fel: Altria. WAT Type-MOON?! Do you even romanization?! Akkor ezentúl Gömböc Artúr is csak Gömböc Altro lehet... Pff. Ha pedig ez még nem lenne elég, lecsökkentették durván a hősválasztékot is, annyira, hogy a 10-15 arany Casterből, akit a japánon sztorifeloldás nélkül is 4-et minimum megidézhetsz, csak egyet lehet előhívni. Aztán ja, hősök. Olyan baltával faragást kaptak egyesek stílusra. Nero ikonikus "umu"-zása, ami mindig helyeslés vagy morgás, tanakodó hümmögés lett, vagy épp Robin Hood, akinek épp a lazaságát vették el elég középszerű stílussal. Arash NP-jének szövegében a hős eredetileg azt mondja, hogy "megmutatom neked a világot", ebből az lett, hogy "mutatok egy igazi hullócsillagot". És számomra a csúcs, a franciaországi fejezetben volt (meg a community-nek is): Marie Antoinette "Vive la France!" felkiáltásából "Whassup, my hommies?" lett. I. KID. YOU. NOT. Ezt még megfejelték azzal, hogy Charles-Henri Sanson bekérdez Marie-nak egy olyat, hogy "Ugye, végre meglett az a hőn vágyott orgazmusod attól, hogy lecsaptam a fejed?" (Közben a japánban valami tolerálhatóbb szöveg van, nem ennyire beteg eroguro sor.) Szóval igen csak dafaq.
Ezen kívül rengeteg egyéb hiba van benne, helyenként elég gyászos a dolog.

Avatar
Vree
Profi
Profi
Hozzászólások: 304
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Vree » 2017.07.17. 13:47

SadWindDragon írta:
2017.05.30. 12:28
A Shadowverse-t tolom, mint gyűjtögetős kártyajáték nekem nagyon bejött.
Fennmaradt a tabletemen, bár igazábók sok komplexitás nincs benne - mint a legtöbb gimmickes CCG, úgy érzem az egy csavar újítás a játékmenetben (Evolution-ok meccsenkénti korlátozott száma) túl meghatározó. :D A grafikák rendben vannak, a szinkron csúcs :D de a "történet" igazából csak ismétlődések sorozata. A karakterosztályok különböző játékmenet ötletei tetszettek, ha nem is a legkiegyensúlyozottabbak. :D
alvaro írta:
2017.05.27. 05:59
(Közben meg a Jazz Jackrabbit-et nyomom egy cache-es 486SLC-n, GUS classickal, 1 megás Cirrus Logic ISA videóval, nagyon penge hipster kis gép :LOL: A savnyomokat még le kell pucolni az alaplapról.)
Bárcsak több gépen futna a Jazz 1, szívesen elővenném néha. :D
R-R-R-Rabbit Fire

Avatar
alvaro
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 956
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: alvaro » 2017.07.18. 21:19

Vree írta:
2017.07.17. 13:47
Bárcsak több gépen futna a Jazz 1, szívesen elővenném néha. :D
R-R-R-Rabbit Fire
Hát igen, elég hamar eldobja magát, a Vogons szerint 133-as Pentium a maximum, amit elbír, ezt egy patch kitolja 200 MHz-ig, de ott tényleg vége.

Modern gépen DOSBox alatt persze bármilyen sebesség beállítható, igazi retró hardveren meg lehet játszani a cache-ekkel, ha túl gyors lenne.

Avatar
Junchi
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1624
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2017.08.11. 12:58

The Witcher 3

Soha nem játszottam egyetlen korábbi Viccser játékkal sem (az ilyesmi szerepjátékok amúgy sem az eseteim), de ezzel egyelőre egész jól elvagyok, sőt kellemes csalódás. Mondjuk szívesebben venném, ha inkább Ciri lett volna főszerepbe pakolva, mert ez a Geralt valahogy halálosan unalmas és fakír fickó, az irányítást meg nehezemre esik megszokni (a mozgás nagyon furcsa, az ugrás meg aztán pláne, az úszást meg el sem kezdem becsmérelni, bár lehet csak én vagyok ilyen pancser, hogy nem akar a gombkiosztás a kezemre állni), viszont a játékmechanika kimondottan tetszik. Járkálok a világban, felveszek mindenféle mellékküldetést, fejlesztem a fickót, páncélt csináltatok a kovácsnál, mindenféle gátlástalanságot követek el, hogy több aranyam legyen (>:3), alkímiázok, meghalok jópárszor, mert rossz stratégiával megyek neki azoknak a nyomorult lidérceknek, mert hiszem, hogy vagyok akkora májer, hogy előzetes informálódás nélkül is legyőzöm őket, aztán tévedek, jóban vagyok a fehérnéppel (alkalomadtán némi jutalmat is szolgáltatnak lovagiasságom ért cserébe :D), kártyázok a helyiekkel (bár mindig veszítek), stuff. Úgyhogy jah, kicsit olyasmi ez, mint valami középkori-fantasys sandbox, de valahogy sosem unalmas (kivéve a barlangokat), mindig találok valamit, amivel elbaromkodhatok, technikailag pedig abszolút rendben van a cucc.

Egyébként a fősztorival nem sokat haladtam eddig - nem mintha nem lenne a maga módján érdekes, de előtte inkább fejlesztem Geraltot, meg bejárom a világ elérhető parcelláit. Ja, és kimondottan jól esik most magyar felirattal játszani. Életemben nem játszottam semmit magyarul, de ennek nagyon "jól áll".

Avatar
Dodgers
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Dodgers » 2017.08.11. 19:08

A topic címére most a "mikkel?" kérdés lenne a válasz a részemről, révén múlt hónapban sikerrel fedeztem fel ama tényt, hogy az eBay angliai részlege és a PS1-2 párosa határozottan vonzó jelenség akkor, amikor ha jól keresel, akár 15+ éves címeket lehet 2-3 ezer forintokért leakasztani. Ennek révén landolt a kosárba a Ridge Racer 5, a Klonoa 2 és az Ace Combat Zero: The Belkan War PS2-re, a Silent Bomber és az Ape Escape pedig PS1-re, és habár emiatt sikerült lecsúszni a Splatoon 2 múlt heti preimerjéről, bőven megérte ezekért a címekért. Mondjuk a Klonoa 2 került annyiba, mint a többi cím együttvéve, de ez így is nagyjából olcsóbban kijött ez a pakk mint egy vadiúj PS4-es cím, és már azért is megérte, mert pölö a Klonoa 2 vagy Ape Escape jellegű cuccok felett sajnos eljárt az idő a Sony részéről.
Kép Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5233
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.08.11. 19:32

Junchi írta:
2017.08.11. 12:58
...ez a Geralt valahogy halálosan unalmas és fakír fickó...
*reklám on*

Erre ott vannak az eredeti regények... :D

*reklám off*
Kép

Avatar
alvaro
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 956
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: alvaro » 2017.08.12. 05:28

Junchi írta:
2017.08.11. 12:58
The Witcher 3
Weeping Angel easter egg megvolt? :vigyor:

Avatar
Junchi
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1624
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2017.08.12. 06:33

Titkos írta:
2017.08.11. 19:32
Erre ott vannak az eredeti regények... :D
A regények elolvasásának sorsa nagyban függ attól, mennyire szippant be végül a cucc világa és a karakterek. Előbbi jó irányba tart (úgy ahogy), utóbbin viszont van mit csiszolni. Mondjuk vicces, hisz Geralt karakterét valahol én alakítgatom az akcióimmal és döntéseimmel, aki az eddig elkövetett dolgaim függvényében a "leggátlástalanabb Witcher ever" titulusra is nyugodtan pályázhat, sőt, ha lenne ilyen reputation system a játékban, állítom, én már rég vörösben lennék. :D (Maa, annyira azért nem bánom ám a dolgot, szal ennek a világnak a lakói sem különbek sokkal, szal ha épp mégis jótékonykodásra vetemednék, példás humanitáriusként, akkor valahogy rögtön visszaélnek vele, kihasználnak végül, átvernek, satöbbi, úgyhogy befejeztem minden ilyen jellegű akciót.)

>alvaro

Még nem, ahhoz a temetőhöz, ahol vannak, még nincs megfelelő Lvl-em.

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1543
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2017.08.14. 19:55

LawBrakers

Ütös kis cucc Unreal Tournament és az OverWatch közös gyermeke nagyon skilles cucc amiért a 12 évesek nem nagyon élvezik. :D

Avatar
Ricz
Profi
Profi
Hozzászólások: 340
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld bolygón
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2017.08.31. 03:55

Összeraktam az új gépet, jelenleg a Sniper Elite 4 megy hétvégenként, illetve a Fallout 4-et kezdtem el. Ha hív a bolgár ismi, akkor most már normálisan megy a Killing Floor 2 is.

Avatar
tulokos
Profi
Profi
Hozzászólások: 269
Csatlakozott: 2016.09.04. 18:11
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: tulokos » 2017.09.13. 20:26

Junchi írta:
2017.08.12. 06:33
A regények elolvasásának sorsa nagyban függ attól, mennyire szippant be végül a cucc világa és a karakterek. Előbbi jó irányba tart (úgy ahogy), utóbbin viszont van mit csiszolni. Mondjuk vicces, hisz Geralt karakterét valahol én alakítgatom az akcióimmal és döntéseimmel, aki az eddig elkövetett dolgaim függvényében a "leggátlástalanabb Witcher ever" titulusra is nyugodtan pályázhat, sőt, ha lenne ilyen reputation system a játékban, állítom, én már rég vörösben lennék. :D (Maa, annyira azért nem bánom ám a dolgot, szal ennek a világnak a lakói sem különbek sokkal, szal ha épp mégis jótékonykodásra vetemednék, példás humanitáriusként, akkor valahogy rögtön visszaélnek vele, kihasználnak végül, átvernek, satöbbi, úgyhogy befejeztem minden ilyen jellegű akciót.)
A regény nem csak Geraltra fókuszál, mivel különböző szálakon halad a történet, amelyek közül csak az egyik a "Geralt's party" kolbászolása. Illetve halkan jegyzem meg, hogy Ciri a másik főszereplője a könyveknek. :wink:

Ja, én meg a megjelenése óta a Hellblade: Senua's Sacrifice játékra vagyok rápörögve. A szerelem egyébként itt kezdődött, ekkor már eldöntöttem, hogy ha rossz lesz, én akkor is csak jókat fogok mondani a játékról. De szerencsére kurva jó lett, úgyhogy őszinte szívvel tudom majd ajánlani. Legalábbis ezt tervezem, mármint hogy írok majd róla, mert már többször összeszedtem a gondolataimat, csak még nem jutottam el odáig, hogy leírjam.
"Mi az, amit megismerhetünk? Avagy miről tudhatjuk biztosan, hogy ismerjük, vagy miről tudhatjuk bizonyosan, hogy tudjuk, hogy ismerjük, ha ugyan egyáltalán megismerhető. Vagy lehetséges, hogy egyszerűen elfelejtettük és nem merjük bevallani?"

Avatar
Junchi
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1624
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2017.09.15. 13:55

tulokos írta:
2017.09.13. 20:26
Illetve halkan jegyzem meg, hogy Ciri a másik főszereplője a könyveknek. :wink:
Ja, a játékban is ő a másik főszereplő papíron, csak vele sokkal kevesebbet lehet lenni, inkább csak bizonyos szegmensek jutnak neki, azok sem tartanak tovább 10 percnél.

Btw hamarosan a végére érek a mókának, maximalista maxipista révén szeretnék (nagyjából) mindent megszerezni/elérni, a mellékküldetések nagy része megvan, az összes kincset felkutattam, a bejárható területeket bejártam, mindenki felbérelte már szeretetszoláglatomat, aki szerette volna, úgyhogy lassan illendő lenne leszámolni a Wild Hunttal. :D

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1543
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2017.10.06. 05:44

Akartam ajánlani aki szereti az ilyen mostanában népszerű king of the hill shootereket a Fortnite battle royale nyílt bétája már megkezdödött ingyenes lesz a cucc szerintem szórakoztatobb is mint a PUBG az építkezős része miatt.

Fortnite: Battle Royale – Everything You Need To Know!

Avatar
Dodgers
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 368
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Dodgers » 2017.10.06. 18:56

A legújabb Dark Souls epizóddal, avagy a Cuphead-el.

Amik között amúgy egyáltalán nem lenne kapocs, ha nem arról lenne szó, hogy a videojátékokkal foglalkozó újságírás újfent bizonyította rátermettségét azáltal, hogy egyébként egy, a "mönős-lövős" (run n' gun) játékstílus decens-jó nehézségi szintjén álló játék kapcsán kiáltja ki az új nehézség-királyt, és egyben az új példát arra, hogy a nehéz játékok nem mindenki által élvezhetőek. Pedig egyébként egy stílusában tényleg jó játékról van szó, ami ráadásul a '30-as évek rajzfilmjeinek NAGYON hiteles visszaadása is az audiovizuális körítést nézve, de "ofkorsz" a zsurnalista kollégák nagy része sajnos azt sem tudja, hogy a Cuphead stílusában nagy öreg Contra-t eszik-e vagy isszák, és elég valószínű hogy azért, mert a PS3/X360/Wii generációban egyszerűen alig voltak ilyesféle játékok. Ami még talán el is menne, ha nem születne szinte naponta olyan cikk, ami szabályosan démonizálja a játékot, pedig 15-25 éve a szeme se rebbent volna senkinek szerintem, csak simán ellettek volna vele (vagy nem, ha éppen nem kedvelik a run n' gun stílust).
Kép Kép

Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1543
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2017.10.07. 07:49

Dodgers írta:
2017.10.06. 18:56
A legújabb Dark Souls epizóddal, avagy a Cuphead-el.

Downward Thrust nagyon jó kielemzi a játék körül kialakult miliőt érdemes meghallgatni hogy miért történik mostanság ilyen reakció.

The Important Message That Cuphead Leaves Behind

Avatar
alvaro
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 956
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: alvaro » 2017.10.07. 08:21

Kíváncsi vagyok, hogy nekem átlépi-e a kihívás és az értelmetlen szadizmus között húzódó határvonalat. A Touhou játékok jutnak eszembe erről, a legtöbbjét azért Easy modoban (hogy kinevessenek még a nyulak is) nagy nehezen azért végig tudtam vinni, egyik-másikat még normalban is, de itt vége, hard limit, brick wall. A legújabb kettőt (egyelőre?) easyben se toltam végig.

Én közben Alice: Madness Returns-t játszom, újra. Másik kedvenc, szóval még egy lány, aki amúgy nagyon rendben lenne, csak őrült szegény. Elképzelem, ahogy egy nagy zacskóban a labirintusában összegyűjtött fogakat mind visszaviszi Homurának :vigyor: Jól festenének egy képen, eléggé hasonlítanak kívül-belül.

szerk. A cuphead egyelőre rendben van. Nem elsőre sikerülnek a pályák, de kéne nekik...? Majd meglátjuk, mennyire bosszant fel később :D

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5233
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mivel játszol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2017.10.08. 01:59

Dodgers írta:
2017.10.06. 18:56
A legújabb Dark Souls epizóddal, avagy a Cuphead-el.
Fú, na ebbe én is belezúgtam a gameplay videók alapján (úgy értem...csak nézzetek rá, nem lehet nem imádni! :D), aztán megtudtam, hogy ezt a szórakoztató dizájnt azzal "kompenzálja", hogy ilyen "hajadat kitéped, mire leversz benne egy bosst" nehézségi szintre van belőve a játék. (Sőt, nem csak a bossok, hanem úgy az egész game, szal amikor csak platformjátékos-stílusban mégy előre a pályán és közben lődözöd az ellenfeleidet, akkor is minden lépésre oda kell ám figyelni, mert szemből, lentről, fentről és kb, mindenhonnan mennek rád a mobok...) Na most nekem a relatíve nehéz játékokkal nincs komolyabb bajom (rengeteget toltam anno pl. a Furry of the Furries néven futó platformert, amiről elég annyit mondanom, hogy nincs checkpoint a pályákon és az első sérüléstől szétrobban a karaktered, ezután pedig kezdheted a pályát a legelejétől...), ellenben amikor direkt úgy csinálják meg, hogy "haha, ez majd jóóóóól felidegeli a tisztelt gamereket :3", az már úgy kevésbé jön be... XD (Szal pl. anno az egész Tomb Raider kultusz még az első 1-2 epizód környékén nekem pont azért maradt ki, mert elég volt elolvasnom pl. az 576-os leírásokat belőle, amikor ecsetelték, hogy kb. centire pontosan kell 1-1 ugrást kiszámítani, meg hasonlók, hogy tudjam, hogy én ebből inkább nem kérek.) Szal még meglátom, hogy beruházok-e majd rá (mondjuk előnye, hogy legalább nem egy ló ára, szóval ha kiderülne, hogy mégis egy agyvérzéses, idegesítő izé, legalább olcsón szívatta meg magát az ember... XD), de addig is pár kérdés:

1. Ebben csak co-op mód van, vagy egyedül is lehet tolni? Eddig szinte az összes (ha nem mindegyik) gameplay videóban ketten ugrándoztak a képernyőn, ráadásul azt néztem, hogy úgy talán könnyebb is, mivel ha az egyik kari meghal, akkor a másik játékos még gyorsan fel tudja támasztani, ha elkapja a szellemét.

2. Ha már halálok és nehézség: ez alapvetően hogy működik? Ha jól láttam, valami kártyák jelzik a bal alsó sarokban, hogy hány életed maradt, ha ezek mind elfogytak, akkor szellemként szépen fellebegsz a túlvilágba, kivéve ugye co-op-ban, ahol a haverod vissza tud hozni. (Tényleg, akkor co-op-ban kvázi "unlimited life works", vagy mi? :D X meghal, Y visszahozza, aztán Y hal meg és X hozza vissza? :D Vagy azért ennek van valami limitje? XD) Na, ami érdekelne, hogy ha mondjuk elfogy a három vagy hány kártyád és meghalsz, akkor semmi gond és próbálhatod újra a pályát ismét három élettel, vagy nem ilyen egyszerű és még "büntet" is valahogyan a játék?

3. A "normál pálya - boss" arány milyen? Egy pálya - egy boss, vagy inkább bossok és néha ugrálunk is, vagy fordítva, sok ugrabugra és mondjuk minden ötödik pálya végén jön egy bossfight?
ViharTáncos írta:
2017.10.07. 07:49
Downward Thrust nagyon jó kielemzi a játék körül kialakult miliőt érdemes meghallgatni hogy miért történik mostanság ilyen reakció.

The Important Message That Cuphead Leaves Behind
Na, ezt meg fogom nézni, mert nekem totál kimaradt, hogy valami "hisztéria" alakult volna ki a game körül. :) Annyit észleltem az egészből, hogy kivételesen PC-re is kiadtak egy platformjátékot, ami összességében valóban elég ritka esemény, illetve, hogy egyrészt a szokatlan dizájnjával, másrészt a nehézségi szintjével kitűnik az átlag játékok köréből, de kb. ennyi.
alvaro írta:
2017.10.07. 08:21
Én közben Alice: Madness Returns-t játszom, újra. Másik kedvenc, szóval még egy lány, aki amúgy nagyon rendben lenne, csak őrült szegény. Elképzelem, ahogy egy nagy zacskóban a labirintusában összegyűjtött fogakat mind visszaviszi Homurának :vigyor: Jól festenének egy képen, eléggé hasonlítanak kívül-belül.
Kezd gyanús lenni, hogy neked valami olyasmi fétised ez a "megőrült/lelkileg rendesen meggyötört lány" trope, mint teszem azt nekem mondjuk a nekomimik. :lol:
Kép

Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 0 valamint 0 vendég