Mondocon(ok)

Animés találkozók, programok, rendezvények.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Junchi írta:Szombaton biztos, hogy leszek, találkozóba benne vagyok. (IIRC mintha jeleztük volna most jó páran, hogy jövünk, szal kár lenne ezt kihagyni.)
Én elvileg mindkét nap. :) (Igen, azért is jutott eszembe, meg sokan csak hétvégente néznek fel ide, aztán gondoltam még gyorsan feldobom most a témát, mert jövő szombaton már késő lenne. XD)
Surci írta:ÉÉÉÉÉSSS nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik mégis összejön az a szombat :D Szal elvileg én is vagyok aznap egész nap (+este akár még egy sörözés is belefér, ha valakinek van kedve).
Yay! :D A sörözést mondjuk udvariasan visszautasítom, de nem is feltétlenül azért, mert én nem vagyok az az ivós/pubos fazon (na jó, azért is... XD), hanem mert én mindkét nap leszek és ez nekem kicsit ilyen "munkahelyszerű", tehát már 10:00-re odamegyek és úgy 20:00-22:00-ig maradok (vagyis amíg be nem zárnak XD), na most aki tudja, hogy az időre menés, meg koránkelés, meg ilyesmi mennyire az "erősségem", az azt is tudja, hogy ez még nekem úgy is kihívás, ha nem megyek el inni a con két napja között késő estig. :lol: Na, de legfeljebb az ottani büfében majd megiszunk valamit... :D
Surci írta:Animés kerekasztalon most nem lesz az Aoi képviseletében senki, ha jól látom. Kár.
De legalább senki nem hivatkozhat arra, hogy a kerekasztalos beszélgetése miatt nem ér rá Aoi Meetezni. :lol:

Btw, ketten is írtátok itt, hogy elvileg csak szombaton lesztek, akkor ti gyakorlatilag egy napért fizetitek ki a kétnapos jegyet, vagy hogy csináljátok?

Edit: Ja igen, majd azért még a programokat átnézzük gondolom, hogy kinek milyen halaszthatatlan progija lesz, amin feltétlenül ott akar majd lenni. Én még annyira nem mélyedtem el a programokban, mert most elég sűrű ez a hetem, szóval majd talán úgy hétfő körül. Ami tuti, hogy lesz legalább egy karaokém, amit havernak konkrétan évek óta ígérgetek már (hehe, nem csak az animenézési sebességem ilyen... :lol: ), szóval azt nem akarom tovább húzni, de egyébként nem hiszem, hogy lenne bármilyen olyan egyéb program, amit ne tudnék miattatok félretenni. :) (Jó, a performance cosplay azért szokás szerint érdekelne, de az elvileg úgyis mindig vasárnap szokott lenni, hacsak azóta át nem variálták, szóval az nem is biztos, hogy bekavarna a szombati találkozóba. XD)
Kép
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Mindenképpen keressetek meg, mert fordítva nem lehetséges! A Fogadó épületben szoktak lenni az árusok, az az üvegkalitka a főbejárattal majdnem szemben. :)
Ha csak éppen nem akarja a sok vásárló rám borítani az asztalt, akkor ráérek kicsit hosszabb beszélgetésre is. Pont a cosplay verseny alatt szokott inkább pangás lenni, meg nap vége felé, de eléggé random áradatban jönnek az emberek. Ha nagyon elfoglalt leszek, legfeljebb mentek egy kört, aztán visszanéztek hogy állok "szabadidő" szempontjából.

Titkos: Úgy tudom, a cosplay performance még mindig vasárnap van. :D Plusz egy tipp, karaokéra érdemes nyitás után rögtön jelentkezni, mert barátnőm mesélte, hogy egyszer odament szombaton dél körül sorszámért és közölték, hogy már csak vasárnap kerül sorra. ^^"
Kép
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

Szombati nap szinte 100%-os nálam is, mégha az egész nap jelzőt nem igazán aggatnám rá ahhoz képest, hogy délnél előbb biztos, hogy nem leszek ott.

Titkos: ez akkor még nem volt nekem címezve, de igen, a "szombatosok" is kétnapos jeggyel szoktak korzózni, ami nem éppen a legolcsóbb megoldás, de sajnos ez van.
Kép Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Rui-chan írta:Mindenképpen keressetek meg, mert fordítva nem lehetséges! A Fogadó épületben szoktak lenni az árusok, az az üvegkalitka a főbejárattal majdnem szemben. :)
Feltétlenül. :D Viszont akkor azóta ti (árusok) új helyen vagytok? Nekem még az rémlik, hogy a főbejárathoz képest eléggé menni kellett "befelé" és úgy a második-harmadik épületben voltatok, eléggé hátul. (Ez mondjuk nekem vásárlóként annyiból rosszabb, hogy korábban pont bejött, hogy így "el voltatok dugva", mert ha nyitás után egyből odamentem, még viszonylag kevés emberrel kellett "verekedni" a jó cuccokért, most meg akkor mindenki automatikusan is hozzátok megy be, mihelyt belép a conra, damn. :dirr: XD)
Rui-chan írta:Titkos: Úgy tudom, a cosplay performance még mindig vasárnap van. :D Plusz egy tipp, karaokéra érdemes nyitás után rögtön jelentkezni, mert barátnőm mesélte, hogy egyszer odament szombaton dél körül sorszámért és közölték, hogy már csak vasárnap kerül sorra. ^^"
Na, az jó, akkor ez még nem változott. :) Karaokéhez: Köszi, ezt a hírt akkor havernak is továbbítottam. ^^" Mondjuk ez még annyiból jó is, hogy legalább az ember tudja, hogy akkor aznap már nem kerül sorra és nyugodtan "conozik" máshol, én inkább azt nem bírom a karaokéban, amikor senki nem tudja kiszámolni, hogy kb. mikor jövünk és semmilyen más programra nem merünk nagyon elmenni, mert "jajj, lehet mindjárt minket hívnak!", aztán óráink mennek el arra, hogy a teremben ülünk, vagy a környékén grasszálunk. :dirr:
Dodgers írta:Szombati nap szinte 100%-os nálam is, mégha az egész nap jelzőt nem igazán aggatnám rá ahhoz képest, hogy délnél előbb biztos, hogy nem leszek ott.
Na, tök jó, Surci mellett még egy ember, akivel végre személyesen is találkozom. :D (Majd tényleg megbeszélünk szerintem valami körülbelüli találkozót, mit tudom én "szombat kettőkor a karaoketerem előtti asztaloknál", vagy ilyesmi, mert egyszerűbb, mint 5-6 emberrel PM-ben telefonszámot cserélni. XDDD)
Dodgers írta:Titkos: ez akkor még nem volt nekem címezve, de igen, a "szombatosok" is kétnapos jeggyel szoktak korzózni, ami nem éppen a legolcsóbb megoldás, de sajnos ez van.
Értem. ^^" Anno amikor bevezették a kétnapos jegyet, még voltak ilyen "trükközős ötletek", pl. hogy a szombati eladja valakinek vasárnapra a jegyét, meg ilyesmi, de gondolom ez kivitelezhetetlen.
Kép
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Titkos írta:Feltétlenül. :D Viszont akkor azóta ti (árusok) új helyen vagytok? Nekem még az rémlik, hogy a főbejárathoz képest eléggé menni kellett "befelé" és úgy a második-harmadik épületben voltatok, eléggé hátul. (Ez mondjuk nekem vásárlóként annyiból rosszabb, hogy korábban pont bejött, hogy így "el voltatok dugva", mert ha nyitás után egyből odamentem, még viszonylag kevés emberrel kellett "verekedni" a jó cuccokért, most meg akkor mindenki automatikusan is hozzátok megy be, mihelyt belép a conra, damn. :dirr: XD)
Már egy ideje a Fogadóban vannak az árusok. Először azt mondták, hogy a 25-ös csarnokot (a régi helyet) felújítják, de ennyi idő alatt szerintem a Hungexpo összes épületét helyre tudtál volna pofozni. XD Gondolom a Mondósoknak jobb így, vagy fene tudja... Egyébként mi pont a legrosszabb helyen vagyunk, főleg ha süt a Nap, mert pont arrafelé megy le, ahol állunk. A mostani nyári Conon nekünk kedvezett az esős idő, mert nem főttünk meg az üveg mögött. ^^ A következő hétvégére is ilyen 13-14 fokot mondanak esővel, szóval megint jól fogunk ebből kijönni.
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Titkos írta:Btw, ketten is írtátok itt, hogy elvileg csak szombaton lesztek, akkor ti gyakorlatilag egy napért fizetitek ki a kétnapos jegyet, vagy hogy csináljátok?
Hála a jó égnek ez a vip-jegy miatt már évek óta nem gond, sőt idén megpróbálok én is az említett trükközéssel élni, lepasszolni valaki olyannak a nap végén a jegyet, aki csak vasárnap szeretne jönni.
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Titkos írta:Mivel scineramnál mindig benne van a pakliban, hogy a következő conig nem néz rá a fórumra, ezért most gyorsan válaszolok helyette erre a részre. XD John = scineram, 8 meg 8, szóval a "harmadik srác" akkor (Ura)Shima / Miroku lehetett. :D (Nem tudom, a két nickje közül conon melyiket használja. XD)
:drop: :hammer: Ott John vagyok amúgy, az Adarnásoknak például.
Titkos írta:Nem tudom, ez mennyire befolyásolja egyeseknél pozitív/negatív irányba a dolgokat, de végre úgy röpke három (vagy több... XD) év után én is újra tisztelemet fogom tenni a conon, méghozzá mindkét nap. :D (Mert úgyis csak kétnapos jegy van, meg ha már felutazom Debrecenből, nem csupán 6-8 órányi fun miatt tenném... XD) Mivel scineram csak ezt a topicot nézi ( :lol: ), ide is kiírom neki, hogy MAL-on még lóg nekem egy MonMusus válasszal, de felőlem majd élőben is válaszolhat...
:thumb: Ideje volt. Ott majd mindent kibeszélünk, amit kell.
Mirokunál fogsz most lakni te is, vagy megint a rokonságnál? Nem tudom a fiúk mesélték-e, ahogy a tavaszi Con után elrángattam őket magamhoz kockulni. Rendbe is rakták a mangás, DVD-s vitrinemet, a normalfag cuccokat meg felbasztuk a szekrénybe.
:kaminaglasses:
Surci írta:Animés kerekasztalon most nem lesz az Aoi képviseletében senki, ha jól látom. Kár.
Őszintén szólva beletekintve a tavaszi felvételbe utólag nem nyűgözött le, csak töredékét bírtam megnézni. Szerintem mind jobban járunk ha Junchinak magunkat állítjuk vitapartnernek. :dirr
Titkos írta:Ja igen, majd azért még a programokat átnézzük gondolom, hogy kinek milyen halaszthatatlan progija lesz, amin feltétlenül ott akar majd lenni. Én még annyira nem mélyedtem el a programokban, mert most elég sűrű ez a hetem, szóval majd talán úgy hétfő körül. Ami tuti, hogy lesz legalább egy karaokém, amit havernak konkrétan évek óta ígérgetek már (hehe, nem csak az animenézési sebességem ilyen... :lol: ), szóval azt nem akarom tovább húzni, de egyébként nem hiszem, hogy lenne bármilyen olyan egyéb program, amit ne tudnék miattatok félretenni. :) (Jó, a performance cosplay azért szokás szerint érdekelne, de az elvileg úgyis mindig vasárnap szokott lenni, hacsak azóta át nem variálták, szóval az nem is biztos, hogy bekavarna a szombati találkozóba. XD)
Részemről is a szombat fél kettő-kettő időpontját tartanám legjobbnak (y)Aoi-s találkozóra.
Performansz is vasárnap lesz. Bár én szívesebben látnálak Zene Tippmixen. Azon egy karaoké mellett nyomhatnál velem is párat, a szombat esti menetben (most talán 21-ig lesz) keményen szoktuk tolni.
Rui-chan írta:Plusz egy tipp, karaokéra érdemes nyitás után rögtön jelentkezni, mert barátnőm mesélte, hogy egyszer odament szombaton dél körül sorszámért és közölték, hogy már csak vasárnap kerül sorra. ^^"
Titkos írta:Karaokéhez: Köszi, ezt a hírt akkor havernak is továbbítottam. ^^" Mondjuk ez még annyiból jó is, hogy legalább az ember tudja, hogy akkor aznap már nem kerül sorra és nyugodtan "conozik" máshol, én inkább azt nem bírom a karaokéban, amikor senki nem tudja kiszámolni, hogy kb. mikor jövünk és semmilyen más programra nem merünk nagyon elmenni, mert "jajj, lehet mindjárt minket hívnak!", aztán óráink mennek el arra, hogy a teremben ülünk, vagy a környékén grasszálunk.
Ez amúgy nagyon fals, és az ilyesmik veszélyesek. Aki a még verseny előtt feliratkozik szabadra, az ha a két forduló között nem is, de a szombat esti etapban biztosan sorrakerül. Szerintetek hogyan nyomnánk mi szombatoként legalább 6 számot máskülönben?
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Rui-chan írta:Egyébként mi pont a legrosszabb helyen vagyunk, főleg ha süt a Nap, mert pont arrafelé megy le, ahol állunk. A mostani nyári Conon nekünk kedvezett az esős idő, mert nem főttünk meg az üveg mögött. ^^ A következő hétvégére is ilyen 13-14 fokot mondanak esővel, szóval megint jól fogunk ebből kijönni.
Uhh, részvétem. ^^" A nyárira kb. pont ezért nem szoktam menni, pedig vendégként én nem vagyok rá kötelezve, hogy végig a napon aszalódjak, de így is inkább kihagyom, szóval képzelem, ekkora "élmény" lehetett ilyen körülmények között árulni... ^^" (Ezektől az üvegépületektől meg, ami a mai építészeti trend, végképp hülyét kapok, leginkább pont ezért, mert frankó üvegházhatást csinálnak bármilyen belső térben. :dirr:)

Junchi írta:Hála a jó égnek ez a vip-jegy miatt már évek óta nem gond, sőt idén megpróbálok én is az említett trükközéssel élni, lepasszolni valaki olyannak a nap végén a jegyet, aki csak vasárnap szeretne jönni.
Értem. XD Amúgy majd akár PM-ben, akár személyesen beavathatnál abba, hogy hogyan lehet egy csuklóra ragasztott szalagot átadni valaki másnak? XD (Nem "csalni" akarok, ha megyek, én felhasználom mindkét nap, csak puszta kíváncsiságból érdekel. XD)
scineram írta:Mirokunál fogsz most lakni te is, vagy megint a rokonságnál?
Maradok a jól bevált rokonoknál szerintem, pláne most, hogy Mirokuék kiadták a lakás egyik szobáját, így most már annyi helyük sincs másokat elszállásolni, mint ezelőtt volt, szóval már csak ezért sem "terhelném", ha amúgy van hol aludnom. :)
scineram írta:Nem tudom a fiúk mesélték-e, ahogy a tavaszi Con után elrángattam őket magamhoz kockulni.
Igen, azt mondták! XD Pontosabban Miroku kb. azt, hogy hová mentetek, 8 meg azt, hogy ott mi volt a program, de így külön-külön meghallgatva őket azért összeraktam a dolgokat. XDDD Bevallom, sajnáltam, hogy nem tudtam ott lenni, de így jár, aki nem jön conra. XD
scineram írta:Rendbe is rakták a mangás, DVD-s vitrinemet, a normalfag cuccokat meg felbasztuk a szekrénybe.
Ja, a "normalfag"ről jut eszembe, az egyik reakciódon egyszerre facepalmoltam és röhögtem fel. XD 8 mesélte, hogy kotorásztok a cuccok között, előkerül valami családi fotó, mire te úgy lökted félre, mint aki minimum csalánt markolt és még "be is szóltál" rá, hogy "Francnak kellenek ilyen reaju cuccok!" XDDDD Ez nálam már azért hardcore otakuság, másfelől viszont ebben a megfogalmazásban tényleg vicces volt. XDD (Bocs, ha rosszul idéztem, én még május körül hallottam ezt a sztorit, de valahogy így mesélték. XDDD)
scineram írta:Részemről is a szombat fél kettő-kettő időpontját tartanám legjobbnak (y)Aoi-s találkozóra.
LOL, valahogy amíg nem céloztál rá, fel sem tűnt, hogy mekkora kanmuri/sausage fest lesz ez a mostani Aoi találkozó. XDDD
scineram írta:Performansz is vasárnap lesz. Bár én szívesebben látnálak Zene Tippmixen.
Ó bazz, megint képesek voltak ezt a két programot szinte azonos időre rakni? O_O *csekkolja* Megint... -___- Jó, hát akkor nyilván veletek zenekvízezek majd, mert az azért interaktívabb élmény, de komolyan kezdem unni, hogy a szervezőknek 3+ év alatt sem esett le, hogy ezzel jól kibasznak a közönség egy jelentős részével. (És ne mondják, hogy "jajj, mi nem gondoltuk, hogy a performance ennyire népszerű!", mert pontosan tudják, eleinte azért is rakták át szombatról vasárnapra, hogy ezzel javítsanak kicsit a vasárnapi látogatói arányon, csak miután az sem hozott már elég pénzt, bevezették a kötelező kétnapos jegyet.) Persze lehet, hogy pont direkt rakják őket egy időre, mert tudják, hogy így úgyis megtelik mindkét terem, míg ha mondjuk a "beszélgetés szinkronszínészekkel" programmal lenne egy időben a cosplay, akkor előbbire kis túlzással a kutya nem menne és beszélhetnének kb. öt ember előtt. :dirr: De tényleg, ezt azért eléggé unom most már, hogy minden látogatás alkalmával el kell döntenem, hogy a kettő közül melyiket "áldozom fel"... :? (Junchi, te bennfentesként nem tudsz valahogy hatni Luggiékra ebből a szempontból, vagy ekkora hatalmad azért nincs? XDDD Vagy mások nem panaszkodtak már emiatt, nem lehet a "népakaratra" hivatkozni? XDDD)
scineram írta:Azon egy karaoké mellett nyomhatnál velem is párat, a szombat esti menetben (most talán 21-ig lesz) keményen szoktuk tolni.
Természetesen, igazából annyi gond van csak ezzel, hogy amiket 8-al előadok, arra mi azért valamennyire készülni is szoktunk, míg nálad eléggé ad-hoc jelleggel megy a dolog, szóval a minőségért nem tudok felelősséget vállalni. XD (Nem tudom, arra pl. emlékszel-e még, hogy a Ga-Rei: Zero openingjét mennyire tudtam veled közösen énekelni, na mondjuk azt a szintet még talán tartani tudom minden olyan számnál, amit úgy párszor meghallgattam már, viszont ha annál jobb szereplést vársz tőlem, akkor csak azt tudom mondani, amit eddig minden con után: küldj át valami dallistát PM-ben, hogy miket szeretnél énekelni velem és akkor azokból igyekszem mindig a következő conra "felkészülni". Ehhez persze most már kissé késő, szóval majd imprózunk megint, de a tavaszira tényleg írhatnál legalább 2-3 címet, mert tényleg jobb úgy karaokézni, ha nem a színpadon próbálom a dalszöveget kiolvasni, vagy nem ott hallom először a szám full verzióját. :dirr:)
scineram írta:
Rui-chan írta:Plusz egy tipp, karaokéra érdemes nyitás után rögtön jelentkezni, mert barátnőm mesélte, hogy egyszer odament szombaton dél körül sorszámért és közölték, hogy már csak vasárnap kerül sorra. ^^"
Titkos írta:Karaokéhez: Köszi, ezt a hírt akkor havernak is továbbítottam. ^^" Mondjuk ez még annyiból jó is, hogy legalább az ember tudja, hogy akkor aznap már nem kerül sorra és nyugodtan "conozik" máshol, én inkább azt nem bírom a karaokéban, amikor senki nem tudja kiszámolni, hogy kb. mikor jövünk és semmilyen más programra nem merünk nagyon elmenni, mert "jajj, lehet mindjárt minket hívnak!", aztán óráink mennek el arra, hogy a teremben ülünk, vagy a környékén grasszálunk.
Ez amúgy nagyon fals, és az ilyesmik veszélyesek. Aki a még verseny előtt feliratkozik szabadra, az ha a két forduló között nem is, de a szombat esti etapban biztosan sorrakerül. Szerintetek hogyan nyomnánk mi szombatoként legalább 6 számot máskülönben?
Erről amúgy időközben 8 véleményét is kikértem, hogy mit szól ehhez és ő is eléggé furcsállta, arra tippelt, hogy lehet Rui barátnője feljelentkezett dél körül, de utána amikor hívták, nem volt valamiért a terem környékén, ezért szépen ugrottak a következő emberre, így újra fel kellett iratkoznia és úgy már tényleg csak másnapra jutott neki hely. Vagy valami nagyon durva (ilyen 100-ból 1 XD) adminisztratív hiba áldozata lett szegény. ^^"

Edit: Ja és persze a lényeget kihagytam: átnéztem időközben mindkét nap összes programját és szerencsére szombaton szinte semmi olyan nem lesz, amin nagyon ott kellene lennem, ellenben a vasárnap kis túlzással úgy fog kinézni, hogy 13-00-14:00-től szinte estig végig lesz valami érdekes. Persze ezek közül nem kell mindegyiken ott lennem, de kinéztem pár dolgot, a 16:30-tól induló Overwatch szabadjátékból pedig nem engedek! XD (Kivéve, ha félreértettem és ez nem azt jelenti, hogy ingyen ki lehet próbálni, hanem valami totál mást. XD Jártam már így, felhívtam a Pizza Hutot egyszer, mert volt a honlapjukon egy ilyen telefonszám, hogy "pizzarendelés", erre fel kiderült, hogy az nem azt jelenti, amit mindenhol máshol, hogy kihozzák neked a házhoz, hanem hogy te szólhatsz nekik, amíg az éttermükbe érsz, hogy milyen pizzát szeretnél, hogy ott már ne kelljen sokat várnod rá. WTF??? :dirr: XDDD) Na, szóval ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy a programok, illetve az eddigi visszajelzések fényében én mondanék most egy szombat délután 14:00 órás találkozót a karaoketerem előtti asztalos részen, aztán ezt még esetleg majd módosítjuk, ha valakinek az időpont vagy a helyszín nem lenne jó. :) (Ott le tudunk ülni, illetve ha pont közben kerülne ránk a sor, gyorsan beugrom, éneklünk 3-4 percig, aztán jövök is vissza. :lol: )
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Titkos írta:Értem. XD Amúgy majd akár PM-ben, akár személyesen beavathatnál abba, hogy hogyan lehet egy csuklóra ragasztott szalagot átadni valaki másnak? XD (Nem "csalni" akarok, ha megyek, én felhasználom mindkét nap, csak puszta kíváncsiságból érdekel. XD)
Ja, ez nekem is feltűnt. Mostmár nem is papír szalagot adtak, hanem valami műanyag kapcsos volt.
Maradok a jól bevált rokonoknál szerintem, pláne most, hogy Mirokuék kiadták a lakás egyik szobáját, így most már annyi helyük sincs másokat elszállásolni, mint ezelőtt volt, szóval már csak ezért sem "terhelném", ha amúgy van hol aludnom. :)
Úgy gondoltam, hogy ha van lakás, akkor már meg van oldva, de szopatárssal tényleg gáz. Nálam egy ember férne még el. Kényelmesen, tehát egy szabad ágy van.
Igen, azt mondták! XD Pontosabban Miroku kb. azt, hogy hová mentetek, 8 meg azt, hogy ott mi volt a program, de így külön-külön meghallgatva őket azért összeraktam a dolgokat. XDDD Bevallom, sajnáltam, hogy nem tudtam ott lenni, de így jár, aki nem jön conra. XD
A nyári Conon pont azzal viccelődtünk, főleg Nyolccal, hogy te mennyire utálod az ilyen programokat hőségben, erre végig esett.
Ja, a "normalfag"ről jut eszembe, az egyik reakciódon egyszerre facepalmoltam és röhögtem fel. XD 8 mesélte, hogy kotorásztok a cuccok között, előkerül valami családi fotó, mire te úgy lökted félre, mint aki minimum csalánt markolt és még "be is szóltál" rá, hogy "Francnak kellenek ilyen reaju cuccok!" XDDDD Ez nálam már azért hardcore otakuság, másfelől viszont ebben a megfogalmazásban tényleg vicces volt. XDD (Bocs, ha rosszul idéztem, én még május körül hallottam ezt a sztorit, de valahogy így mesélték. XDDD)
Ezek kábé pont így zajlozzak, ha nem is szó szerint. Én mondjuk eléggé rá volt hangolódva az ilyesmire. Amiben kicsit is otaku vagy outcast karakterek vannak, abban manapság mindennapos a reajuu-zás. Éppen nem sokkal az előtt ért véget a téli szezonban a Shoujotachi wa Kouya wo Mezasu és PSO2, amikben párszor előfordult, és tavasszal már javában zajlott a Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?, ami meg televolt ezzel. Meg még talán a Majomigában is?
LOL, valahogy amíg nem céloztál rá, fel sem tűnt, hogy mekkora kanmuri/sausage fest lesz ez a mostani Aoi találkozó. XDDD
Nem is céloztam, mert bele se gondolta. :drop: Csak poénkodni akartam a nevünkkel, de ti mindig megtaláltok benne valamit.
Erről amúgy időközben 8 véleményét is kikértem, hogy mit szól ehhez és ő is eléggé furcsállta, arra tippelt, hogy lehet Rui barátnője feljelentkezett dél körül, de utána amikor hívták, nem volt valamiért a terem környékén, ezért szépen ugrottak a következő emberre, így újra fel kellett iratkoznia és úgy már tényleg csak másnapra jutott neki hely. Vagy valami nagyon durva (ilyen 100-ból 1 XD) adminisztratív hiba áldozata lett szegény. ^^"
Gyerekek ez nagyon nem így működik! Bárki kimaradó aznap bármikor visszamehet, hogy most pótolni szeretné az elmaradást. Ezt 8 is nagyon jól tudja. Szóval ha ez veletek megesik, csak menjetek a pulthoz, nem kell feliratkozni újra. Feltéve, hogy nincs másik program, ami miatt az egésznek vége van. Sajna mostanában nem keveset vágtak az időnkből, főleg vasárnap.
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Titkos írta:Amúgy majd akár PM-ben, akár személyesen beavathatnál abba, hogy hogyan lehet egy csuklóra ragasztott szalagot átadni valaki másnak?
Én azt olyan művészi szinten képes vagyok leoperálni a csuklómról, hogy azon nem sok sérülés marad utána. xD
Titkos írta:Junchi, te bennfentesként nem tudsz valahogy hatni Luggiékra ebből a szempontból, vagy ekkora hatalmad azért nincs?
Hát, Luggi már tavasz óta nagyszínpadi technikus és nem szervező, szóval nála ez már nem menne, a többit meg jól sejted, Con-szervezéshez még egyszer sem volt közöm. :P Amúgy biztos van emögött is valami logika/"üzleti fogás", de most hirtelen nem tudnám én sem megmondani, hogy mi, lol.

Ja, és az időpont: Nekem megfelelő, terveim szerint 17:00 körül lépek majd le (yeey, 220+km autózás... >___>), szal három óra trécselés nagyjából elégnek tűnik a krémnek számító témák átbeszélésére. Max lehet kések egy 15-20 percet, szal a kerekded bútorzat is mintha ekkor kezdődne (ha tartani tudják az időpontot, ofc), legalább az elejébe bele akarok kicsit nézni.
Szerk.: Megnéztem (Atyaég, mikor néztem én utoljára con-programokat!?), 14:30, rosszul emlékeztem. No mindegy, max lenézek oda akkor külön, az épület úgy is közös.
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Szokás szerint megyek conra, aztán lesz, ami lesz... Mondjuk 14-ig a csajszik japános beszámolóját nézem, 14.30tól pedig engem is érdekel a kerekasztal, de eddig úgy fest a kettő között ráérek odanézni a karaokéhoz. Mielőtt újabb remek elnevezés születne szólok, hogy maximum fujoshiként tudok asszisztálni a yaoitokhoz.XD Viccet félretéve a kerekasztal megtekintése persze nincs kőbe vésve, nem baj, ha nem az elejére megyek, de majd meglátom.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Catrin írta:Mondjuk 14-ig a csajszik japános beszámolóját nézem
Azt így hirtelen most én is kinéztem magamnak, szal, ha nem találkoznánk előbb, akkor majd próbállak ott levadászni. :3
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Junchi 2016.10.03. 11:18-kor.
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

Én mennék a talira, talán lesz ott olyan, aki még emlékszik rám, de az időpont nagyon nem jó. Nem tolhatnánk el fél órával? 13:00-tól 14:30-ig tart a cosplayverseny, és azt mindenképp szeretném látni. (Persze ütközik az úti beszámolóval, nehogy 10 év conozás után részt tudjak venni azon a kemény 2 db programon, ami még érdekel...)

Szerk.: esetleg 16 óra? Ne maradjatok le miattam az animés kerekasztalról.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Surci »

LOL hogy bepörgött a topic... Szombat 2-fél3 után nekem kvázi bármeddig jó.
Yuriko-chan írta:a cosplayverseny (...) Persze ütközik az úti beszámolóval
Eh, most nézem, és tényleg... :? Majd még eldöntöm melyikre ülök be. A kerekasztalt viszont, bár érdekelne, tudom skippelni, lévén: 1. egy rezidensünk sem lesz, 2. már úgyis tudom mit (mit nem :D) nézek a szezonból, 3. pár nap múlva elvileg fenn lesz Tecsőn - és remélem végig, mert a 2. felében a tematikus témák érdekelnének, meg hogy miket hordanak össze róluk a jóenberek, csak a tapasztalat azt mutatja, hogy a műsor 90%-a úgyis elmegy a szezonosok elemezgetésével, másra meg nem nagyon marad már idő... Majd legfeljebb az uccsó fél órájára beiktatok egy szünetet az Aoi-meetben. Vagynem. :D
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

Részemről is jó a kettő-fél három körüli találka a majdnem-kolbászfesztiválra, legfeljebb kések egy kicsit, ha véletlenül úgy akadok össze valakivel.
Kép Kép
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Titkos írta:
scineram írta:Ez amúgy nagyon fals, és az ilyesmik veszélyesek. Aki a még verseny előtt feliratkozik szabadra, az ha a két forduló között nem is, de a szombat esti etapban biztosan sorrakerül. Szerintetek hogyan nyomnánk mi szombatoként legalább 6 számot máskülönben?
Erről amúgy időközben 8 véleményét is kikértem, hogy mit szól ehhez és ő is eléggé furcsállta, arra tippelt, hogy lehet Rui barátnője feljelentkezett dél körül, de utána amikor hívták, nem volt valamiért a terem környékén, ezért szépen ugrottak a következő emberre, így újra fel kellett iratkoznia és úgy már tényleg csak másnapra jutott neki hely. Vagy valami nagyon durva (ilyen 100-ból 1 XD) adminisztratív hiba áldozata lett szegény. ^^"
Na, megnyugodtam, hogy most már jobban figyelnek az ilyesmire. Konkrétan az volt, hogy a szervezők, meg a közeli ismerőseik egymás után 3-4-szer is beírták magukat, közbe meg beiktattak néhány "random" embert. De ez tavaly volt valamelyik Conon, szóval akkor azóta változott a helyzet.

Engem állandóan meg fogtok találni a Fogadó épületben, csak néha tartok majd technikai szünetet. :D
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

scineram írta:Ja, ez nekem is feltűnt. Mostmár nem is papír szalagot adtak, hanem valami műanyag kapcsos volt.
Nem lehet, hogy a jegy típusától is függ, hogy milyet veszel? Csak azért, mert én a mostanira is teljesen normál ragasztós-papírost kaptam.
scineram írta:Úgy gondoltam, hogy ha van lakás, akkor már meg van oldva, de szopatárssal tényleg gáz. Nálam egy ember férne még el. Kényelmesen, tehát egy szabad ágy van.
Pontosan én sem tudom, majd Miroku szombaton nyilatkozik gondolom, elvileg egy miskolci srác is jön majd velük.
scineram írta:A nyári Conon pont azzal viccelődtünk, főleg Nyolccal, hogy te mennyire utálod az ilyen programokat hőségben, erre végig esett.
Igen, ezt nekem is mondogatták utólag, hogy "Tökre megérte az időjárás miatt lemondanod a cont, miután 20 fok volt és eső...", de erre én azt feleltem, hogy "Nem vagyok látnok, hogy előre tudjam, hogy az amúgy 30-35 fokos nyárban pont az az egy conos hét lesz hűvösebb." :-P Viszont ha már itt tartunk: mintha valami olyasmit is mondogattak volna, hogy elvileg a Hungexpo épületeiben ilyenkor bekapcsolják a légkondit? Ez igaz? Mert talán úgy még elviselhető lenne és esetleg be is vállalnám. XD (Valahogy én abból indultam ki, hogy eleve nincs beépített légkondi, vagy ha van is, nem fogják holmi "kínairajzfilmes kölykökre" pazarolni emiatt a drága áramot. :lol: )
scineram írta:Ezek kábé pont így zajlozzak, ha nem is szó szerint. Én mondjuk eléggé rá volt hangolódva az ilyesmire. Amiben kicsit is otaku vagy outcast karakterek vannak, abban manapság mindennapos a reajuu-zás. Éppen nem sokkal az előtt ért véget a téli szezonban a Shoujotachi wa Kouya wo Mezasu és PSO2, amikben párszor előfordult, és tavasszal már javában zajlott a Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?, ami meg televolt ezzel. Meg még talán a Majomigában is?
Amúgy asszem, Nyolc az Oreimót mondta, hogy abban is használták. XD (Amit az általad felsorolt címekhez hasonlóan szintén nem láttam... XD Mondjuk gondolom ez subban úgyis le van fordítva tényleg valami "normalfag"-re, vagy hasonló jelentésű szóra, szóval még ha néztem is volna ilyet, nem biztos, hogy megragad a japán kifejezés. XD)

Btw, úgy látom, akkor a 14:00-14:30 kb. mindenkinek jó, ennek azért örülök. :) Yuriko-chan írta, hogy tolhatjuk 14:30-ra, vagy akár 16:00-re, igazából nekem mindkettő jó, csak az utóbbi meg lehet már túl későn lenne, figyelembe véve, hogy Junchi írta, hogy ő 17:00-kor már indul haza. ^^"
Kép
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Én is leszek!

Sajna a kőkaput nem sikerült bepótolnom, az elmúlt két hétben gyakorlatilag hol totál gép nélkül voltam, hol csak korlátozottan tudtam használni. :drop:
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

Akkor legyen 14:30. Lehet, hogy csúszik a cosplayverseny, és nem lesz vége fél 3-kor, de jövök mindenképp, várjatok meg. :mosoly: Köszi! ^^
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Yuriko-chan írta:Akkor legyen 14:30. Lehet, hogy csúszik a cosplayverseny, és nem lesz vége fél 3-kor, de jövök mindenképp, várjatok meg. :mosoly: Köszi! ^^
Oksa! :) Na, akkor 14:30, szombaton, a karaoketerem előtti asztalos részen, ha így már mindenkinek oké. :) (Btw, jókor kérdezem, de ugye a karaoke még mindig ugyanott van, mint három éve, azt nem pakolták át máshová? :lol: )
Kép
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Junchi írta:ha nem találkoznánk előbb, akkor majd próbállak ott levadászni. :3
Résen leszek!

És juhúú, gyűlnek a lányok is! :D
Titkos írta:(Btw, jókor kérdezem, de ugye a karaoke még mindig ugyanott van, mint három éve, azt nem pakolták át máshová? :lol: )
Azóta is a szokásos helyén van.
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Kár hogy a honlapon nincs fenn térkép. Vagy csak rossz helyen kerestem?
Van ott valami kajálda, vagy kezdjem vajazni a szendvicseket? :D
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: Catrin »

^Jé, most én sem látom, de a programfüzeten lesz. Karaoke terem a K csarnok 2. emeletén van, ott találsz büfét is, de a D csarnokban is üzemel, plusz ott található mostanság a szusis Wasabi is (régen az árusoknál volt, sosem lehetett elférni, bár itt sem a legelőnyösebb, mert pont a Just Dance-szel teszik szembe, ahol mindig tömeg táncizikXD), néha pedig rámenest is lelni. Ezenkívül az expó udvarán legalább két hotdogos-hamburgeres is előfordul, azok drágábbak.
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Szuper, köszi! :)
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Mondocon(ok)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Titkos írta:Pontosan én sem tudom, majd Miroku szombaton nyilatkozik gondolom, elvileg egy miskolci srác is jön majd velük.
Egyébként te nem velük jössz kocsival? Ők idén mindkétszer hármasban autókáztak, ha jól emlékszem.
Titkos írta:Viszont ha már itt tartunk: mintha valami olyasmit is mondogattak volna, hogy elvileg a Hungexpo épületeiben ilyenkor bekapcsolják a légkondit? Ez igaz? Mert talán úgy még elviselhető lenne és esetleg be is vállalnám. XD (Valahogy én abból indultam ki, hogy eleve nincs beépített légkondi, vagy ha van is, nem fogják holmi "kínairajzfilmes kölykökre" pazarolni emiatt a drága áramot. :lol: )
Van légkondi a Hungexpón? :) Én még nem nagyon éreztem. Vagy csak nem vettem észre. Amúgy ha van, akkor minden a megrendelőkön múlik, tehát a Mondósok hibájából nem megy. A vasárnapi program is az ő fukarságuk miatt rövidült le annyira az utóbbi időben.
Kép
Válasz küldése