×

Regisztráció

Anime: Busou Shoujo Machiavellianism OVA: Doki! "Goken-darake" no Ian Ryokou

Busou Shoujo Machiavellianism OVA: Doki! "Goken-darake" no Ian Ryokou © Kanzaki Karuna Kurokami Yuuya • SILVER LINK

Busou Shoujo Machiavellianism OVA: Doki! "Goken-darake" no Ian Ryokou (OVA, 2017)

武装少女マキャヴェリズム ドキッ! 「五剣だらけ」の慰安旅行

Armed Girl's Machiavellism OVA: Heart Throbbing! Five Swords' Inn Excursion


Hossz: 24 perc
Műfaj: vígjáték, hétköznapi, harcművészet, ecchi, shounen

Rendezte: Hideki Tachibana
Eredeti mű: Kanzaki Karuna Kurokami Yuuya
Karakter dizájn: Shouko Takimoto
Zene: Hiromi Mizutani
Stúdió: SILVER LINK

Hivatkozások: AniDB

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Busou Shoujo Machiavellianism OVA: Doki! "Goken-darake" no Ian Ryokou © Kanzaki Karuna Kurokami Yuuya / SILVER LINK
Sorszám szerint a 13-nak minősülő, bónusz epizód 2017 novembere végén jelent meg, kizárólag Blu-Ray és DVD-lemezen, a manga hetedik kötetének limitált kiadása mellé csomagolva.

Az Aichi Együttélés Magánakadémia eredetileg egy lányiskola volt a felső tízezer számára, mikor azonban az intézmény elkezdett fiú tanulókat is fogadni, a lányok félelmükben kérvényezték, hogy a saját védelmük érdekében kardokat is hozhassanak az iskolába! Ezt követően az akadémia falain belül létrejött a Legfőbb Öt Kard néven ismert, öt tagot számláló igazságosztó szervezet, ami évekkel később egy hivatalos fegyelmi bizottsággá alakult át. Az intézmény pedig elkezdett problémás fiatalokat is felvenni és megnevelni őket.
Nomura Fudót egy verekedést követően íratják át az iskolába, ahol az átnevelés első számú szabálya, hogy az együttélés érdekében minden fiú tanulónak női ruhákat kell hordania, és nőként is kell viselkedniük. Mivel hősünk képzett harcművész és egyébként is túl vagány az ilyesmihez, így rá vár a feladat, hogy helyre tegye az elvadult lányokat és a Legfőbb Öt Kardot, élükön Onigawara Rinnel.

A történet ugyanonnan folytatódik, ahol a TV-animesorozat végén abbamaradt, tartalmát tekintve pedig egy hagyományos onsen-fanservice résszel van dolgunk - legalábbis ami az epizód második felét illeti. Először azonban valakinek még le kell ülnie Nomurával tanulni, amire eddig, a sok harc közepette nem igazán volt ideje a srácnak. Persze ezt követően, még a kiránduláson sem alakulnak békésen a dolgok, így hamar előkerülnek a katanák a kimonók alól.

A rajzolás és animáció megegyeznek a TV-animesorozatban látottakkal, az opening és ending videók maradtak a régiek, és természetesen a szinkronszínészek is visszatértek a karaktereikhez.

Az extra epizód minden tekintetben - legyen szó a rajzolásról, a tartalomról, a humorról vagy épp a fanservice-ről - pontosan ugyanazt a minőséget nyújtja, mint az eredeti sorozat, de a cselekményt érdemben nem viszi tovább. Akinek tetszett a sorozat, az ne hagyja ki ezt sem - és itt van ending utáni rész is, amit érdemes megvárni.
Írta: OJsan
OJsan értékelése: 6 (megfelelő)
2018.01.24.
27409 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Busou Shoujo Machiavellianism OVA: Doki! "Goken-darake" no Ian Ryokou © Kanzaki Karuna Kurokami Yuuya • SILVER LINK

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.