×

Regisztráció

Anime: Yuru Camp

Yuru Camp © Afro • C-Station

Yuru Camp (TV, 2018)

ゆるキャン△

Laid-Back Camp


Hossz: 12 rész
Műfaj: vígjáték, hétköznapi

Rendezte: Kyougoku Yoshiaki
Eredeti mű: Afro
Írta: Tanaka Jin
Karakter dizájn: Sasaki Mutsumi
Zene: Tateyama Akiyuki
Stúdió: C-Station

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (3 szavazat, átlag: 8.33) részletek

Yuru Camp © Afro / C-Station
Shima Rin középiskolás lány, akinek kedvenc időtöltése a kempingezés. Rin nyugodt és magnak való lány, ezért a kedvenc kempingező időszaka az ősz, amikor szinte kiürülnek a kempingek, és Rin csendes magányban élvezheti a természetet és a csodás kilátást a pattogó tűz mellől. Az egyik ilyen nyugodt kempingezés közben Rin egy furcsa lányra lesz figyelmes, aki - mint kiderül - nemrég költözött a környékre, és a Fuji hegyet szerette volna megnézni, de a kempingben elaludt, majd arra ébredt, hogy sötét van, és eltévedt. A lány neve Nadeshiko, és Rin megvendégeli egy meleg instant rámennel, amitől Nadeshiko új erőre kap és megnyugszik. Végül Nadeshiko nővére rátalál szórakozott húgára, és a két lány útjai itt elválnak, de mindkettőjükben kellemes emléket hagy a közös kemping és a rámen melegsége. És hamarosan kiderül, hogy ők ketten ugyanabba az iskolába járnak.
Nadeshiko rákapva a kempingezés ízére rögtön be is lép az iskolai kemping klubba, aminek már van két lelkes, de erőforrásokban nem bővelkedő tagja, Aoi és Chiaki. Nadeshiko rögtön meghívja Rint is, hogy csatlakozzon ő is a klubhoz, de Rin inkább a magányos kempingezés híve, ezért elutasítja az ajánlatot. De hamarosan ő is megtapasztalja a barátság és a közös élmények szépségét.

A Yuru Camp egy pihentető, nyugodt sorozat, melyben elkísérhetjük a lányokat a hétköznapjaikon és a kemping túráikon, átélhetjük kedvesen humoros kalandjaikat, és láthatjuk, milyen szép helyekre jutnak el kempingezés közben.
A központi téma tehát a kempingezés, ám az elvárásokkal ellentétben a sorozat nem nyáron, hanem késő ősszel és télen játszódik. A sorozat nemcsak nyugtató a léleknek, de élmény a szemnek is szép részletes rajzaival, a szép természeti képekkel, sok apró részlettel. Még a lányok ruhái is mindig változnak.
Ez egy igazi őszi-téli, bekuckózós, forrócsoki iszogatós sorozat, mely jól átadja az őszi táj arculatát, a levegő csípősségét, és szinte mi is érezzük a lányokkal együtt az étel melegségét a tűz mellett.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 9 (kitűnő)
2018.04.23.
29779 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Yuru Camp © Afro • C-Station

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.