×

Regisztráció

Anime: Gate Keepers

Gate Keepers © Yamaguchi Hiroshi • Gonzo

Gate Keepers (TV, 2000)

ゲートキーパーズ

Hossz: 24 rész
Műfaj: akció, vígjáték, dráma, sci-fi, shounen

Rendezte: Chigira Koichi
Eredeti mű: Yamaguchi Hiroshi
Írta: Chigira Koichi
Karakter dizájn: Gotoh Keiji
Zene: Tanaka Kouhei
Stúdió: Gonzo

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (18 szavazat, átlag: 7.61) részletek

Gate Keepers © Yamaguchi Hiroshi / Gonzo
Japánban, az 1970-es évek fele, különleges teremtmények jelennek meg, normális hétköznapi embereknek álcázva. Céljuk a pusztítás. Ez ellen szervezkedik egy AEGIS nevű titkos alakulat, akik olyan személyeket keresnek, akik egy dimenzióbol különleges erőkhöz tudnak jutni. Ők a Gate Keeperek.
Ruriko, az AEGIS Gate Keepere megbízást kap, hogy keressen Japánban több Gate Keepert, hogy a nagyobb pusztításokat meg lehessen akadályozni. Így találkozik a lány a sorozat főszereplőjével, Ukiya Shun-nal, aki egy elszegényedett családból származik. A város környékén a lények megjelennek, és vezérükkel egy hatalmas metál golyóvá egyesülnek, ami a város felé gurul. Ukiya nem tudja ezt tétlenül végignézni, emiatt meg akarja álítani a golyót, és ekkor megjelenik az ereje. Ukiya nem tudja hogy van egy olyan képessége, amit úgy hívnak, hogy Gate of Pursuit, vagyis, amit hozzávág az ellenfeléhez, legyen az bármi, nagyon erőset tud sebezni. Ukiya így elpusztítja a metál golyót, és Ruriko megkéri, hogy tartson vele, mert így még pénzhez is juthat, hogy családját el tudja látni. Ukiya ezek után az AEGIS-nek dolgozik, és Rurikoval keresnek még Gate Keepereket.
Így akadnak rá Reiko-ra, a kissé ügyetlen, de mégis kedves lányra, Kaorura, a sportoló lányra aki szerelmes Ukiyába, Fei-re, a kínai származású vidám lányra, Megumi-ra, a bölcs és zárkózott lányra, és Yukino-ra, a misztikus és különleges képességű kislányra.
A történetben megjelennek még mellékszereplők, mint példul Megane, az okos és fiatal szerelő, és Bancho, aki minden szépen elsírja magát, de imád verekedni és nagyon erős.

A történet tartalmaz különféle váratlan vicceket és cselekményeket. A zene nagyon illik a sorozathoz, és a megrajzolás is nagyon szép. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom.
Írta: Pata
2004.07.25.
27109 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Gate Keepers © Yamaguchi Hiroshi • Gonzo

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.