×

Regisztráció

Anime: Hello! Sandybell

Hello! Sandybell © Jinbo Shiroh • Toei Animation

Hello! Sandybell (TV, 1981)

ハロー!サンディベル

Hello Sandybell!


Hossz: 47 rész
Műfaj: romantikus, dráma, kaland, shoujo

Rendezte: Shidara Hiroshi
Eredeti mű: Jinbo Shiroh
Írta: Soda Hiroshisa, Sakurai Makoto, Shiroyama Noboru
Karakter dizájn: Sakurai Makoto
Zene: Watanabe Takeo
Stúdió: Toei Animation

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

Hello! Sandybell © Jinbo Shiroh / Toei Animation
Sandybell egy fiatal lány, aki Skóciában él az apjával. Anyja kiskorában meghalt, őt pedig az apja neveli, aki egy kisvárosban dolgozik. Sandybell minden idejét a barátaival, és a kutyájával, Oliverrel tölti. Egy nap megismerkedik egy idősebb asszonnyal, aki nem más, mint Willington grófnő. A nő nagyon megkedveli a kislányt, és egy szál liliomot ad neki, amit Sandybell elültet a kertben. Hamarosan apját baleset éri, és meghal, így Sandybell egyedül marad, és muszáj egy nagyvárosba mennie. Willington grófnő a segítségére siet, és egy családnál helyezi el, ahol megismerkedik egy Kitty nevű lánnyal, akivel ki nem állhatják egymást. Kitty gazdag, így nem szíveli a nincstelen árvát, akit a grófnő védelmez. Sandybell minden vágya, hogy megtalálja az anyját, akiről apja a halála előtt elárulta, hogy él, de amnéziás, és ő sem tudja, hol van. Így Sandybell nekivág a nagyvilágnak, hogy végre kezébe vegye a sorsát. Útja során rengeteg barátot szerez, akik segítenek neki, és emellett egy furcsa fiatalember is mindig a segítségére siet.

A Hello Sandybell egy tipikus shoujo, tehát lányoknak készült anime. Nem új, hiszen már majdnem 30 éves, de igen nézhető. Hazánkban először az 1980-as évek vége felé az azóta megszűnt Szív TV adta el - én azon láttam először -, majd 1997-98 környékén az RTL Klub is műsorra tűzte ezt a bájos animét. Nem tudott nagyon népszerű lenni a többi akkor futó anime mellett, de szerintem egyszer mindenképpen érdemes nekifutni, mert nagyon jó története van, a szereplők is remekek, és a grafika is nagyon szép. Én minden shoujo-anime rajongónak ajánlom, na meg azoknak is, akik szeretik a régebbi animéket.
Írta: Andro
Andro értékelése: 8 (nagyon jó)
2011.09.06.
27544 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Hello! Sandybell © Jinbo Shiroh • Toei Animation

Hozzászólások:
Másrészt, nem szoktam nagyon más oldalakról leírásokat olvasni, sok itt leírt animeleírásomról azt sem tudtam, hogy máshol is fennvannak, pláne nem plagizálok. Ennyi.
#3 | 2011.09.09. | írta: Andro
Közlöm, hogy van Hotdogon egy Minden, ami Sailor Moon magazinom Hizaki-sama néven. A leírást egy az egyben onnan másoltam ki, mert nem volt kedvem megint leírni. Nézz utána!
#2 | 2011.09.09. | írta: Andro
a leírásaid erősen emlékeztetnek egy másik oldalon megjelenő leírásokra. lehetnél kicsit kreatívabb is
#1 | 2011.09.08. | írta: morwen
Hozzászólás írásához jelentkezz be.