×

Regisztráció

Anime: A Channel

A Channel © Kuroda BB • Studio Gokumi

A Channel (TV, 2011)

Aチャンネル

A-Channel


Hossz: 12 rész
Műfaj: vígjáték, hétköznapi, iskolai élet

Rendezte: Ono Manabu
Eredeti mű: Kuroda BB
Írta: Urahata Tatsuhiko
Karakter dizájn: Sasaki Masakatsu
Zene: Kousaki Satoru, Monaca
Stúdió: Studio Gokumi

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (3 szavazat, átlag: 7.00) részletek

A Channel © Kuroda BB / Studio Gokumi
Tooru és Run elválaszthatatlan jó barátnők, annak ellenére, hogy Tooru egy évvel fiatalabb. Emiatt egy egész évet kellett várnia, hogy ugyanabba az iskolába járhasson, mint Run. De végre eljön a pillanat, amikor ők ketten ismét együtt járhatnak iskolába, ám Toorunak szembesülnie kell a ténnyel, hogy Run a saját osztályában két új barátnőt is szerzett. A helyzet először féltékenységet szül, de hamarosan barátság szövődik a négy lány között, és együtt élik át az iskolai mindennapokat, a délutáni közös programokat tele vidámsággal és jókedvvel.

Az A Channel a szokásos, "aranyos lányok aranyos dolgokat csinálnak"-típusú iskolai vígjáték a négy lány hétköznapjaival a középpontban, tele vicces szituációkkal, amit kellemes és megnyugtató nézni egy fáradt munkanap végén.
A lányok személyisége jól harmonizál egymással, A kicsi, mogorva és féltékeny Tooru, a kedves, de kissé lökött Run, a megfontolt Nagi és a félénk Yuuko együtt mindig jó alapot adnak a viccekhez.
A sorozat ügyesen elkerüli a kliséket és azt, hogy hamar unalomba fulladjon, a viccek legtöbb esetben valóban viccesek, Az opening fülbemászó és vidám, és a seiyuu-k által énekelt betétdalok is kellemesek.
Hogy mi teszi egyedivé a hasonló animék között? Igazából semmi, de aki kedveli ezt a műfajt, annak ez sem fog csalódást okozni.
Csak egyszerűen egy aranyos, könnyed, vidám iskolai vígjáték kellemes, barátságos hangulattal.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 8 (nagyon jó)
2012.10.28.
26337 olvasás

Ismertető értékelése:
4.00 (jó), 2 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

A Channel © Kuroda BB • Studio Gokumi

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.