×

Regisztráció

Anime: DNA2: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu

DNA2: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu © Katsura Masakazu • Madhouse / Studio Deen

DNA2: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu (TV, 1993)

D・N・A2 ~何処かで失くしたあいつのアイツ~

DNA2


Hossz: 12 rész
Műfaj: akció, vígjáték, romantikus, sci-fi, ecchi, shounen

Rendezte: Sakata Junichi
Eredeti mű: Katsura Masakazu
Írta: Urahata Tatsuhiko, Fukutomi Hiroshi, Kikuchi Kazuhito, Kodera Katsuyuki
Karakter dizájn: Takahashi Kumiko
Zene: Takano Fujio
Stúdió: Madhouse, Studio Deen

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

DNA2: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu © Katsura Masakazu / Madhouse / Studio Deen
Momonari Junta egy átlagos középiskolás fiú, akinek azonban furcsa allergiája van. Valahányszor lányok közelében van, előjön a “nőallergiája”, és szegény fiú rosszul lesz, majd kidobja a taccsot. Így egyáltalán semmi esélye, hogy valaha is barátnője legyen. Ám egy nap Junta élete örökre megváltozik, amikor találkozik Aoi Karinnal. Karin elmeséli Juntának, hogy a jövőben a Földön hatalmas népességtúlnövekedés lesz, ami egyetlen embernek lesz köszönhető. Ez az ember pedig éppen Junta, aki nem más, mint a Mega Playboy, aki száz nőt fektetett meg, és minden gyereke rendelkezett a Mega Playboy génnel. Karin azért van itt, hogy megakadályozza, hogy Juntából Mega Playboy váljék. Ezért belelő Juntába egy DMC-tablettát, amely azonban az ellenkező hatást váltja ki. A tabletta hatására Juntában aktiválódik a Mega Playboy gén, és valahányszor egy lány útjába kerül, mindig Mega Playboy lesz belőle, akinek egy lány sem tud ellenállni. Az egyetlen, akire nem hat a gén, az Junta gyerekkori legjobb barátnője, Kurimoto Ami. Karinnak tehát a jelenben kell maradnia, és helyrehoznia a hibát. Ám hamarosan felbukkan más valaki is, aki magának követeli a Mega Playboy gén erejét.

Ez sem egy mai anime, ahogy láthatjuk. Én még valamikor vagy tíz éve akadtam rá erre a gyöngyszemre egy VHS-en, amit kölcsön kaptam valakitől. És azonnal beleszerettem, pedig akkor még csak pár részt láttam belőle. Ám később sikerült megnéznem a többi részt is, és imádtam. Ugyan van benne jelentős mennyiségő ecchi, amely miatt inkább a fiúknak tudná az ember ajánlani, de van benne azért sok romantika, humor, dráma is, amely miatt azonban lányoknak is tudom ajánlani eme animét.
A történet izgalmas, sokszor érzelmes, de van benne sok akció, feszültség, némi tanulság is, amely miatt nem tudjuk otthagyni. Bár régi anime, de a grafika szerintem nagyon szép, illik a történethez. Tehát, akik ódzkodnak a régi animéktől a grafika miatt, azoknak is bátran tudom ajánlani.
Az opening, és az ending is kiváló, ahogy a seiyuuk is tökéletes munkát végeztek. Nem egy ismert hang megtalálható a seiyuuk között, többek között Hayashibara Megumi, Nanba Keiichi, vagy Yamada Eiko. Már csak miattuk is érdemes belekezdeni az animébe. Szóval, senkit se rettentsen el az anime régisége, vagy az ecchi, mindenkinek bátran merem ajánlani ezt az animét, akár régi motoros, akár újonc.
Írta: Andro
Andro értékelése: 8 (nagyon jó)
2012.11.24.
26687 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

DNA2: Dokoka de Nakushita Aitsu no Aitsu © Katsura Masakazu • Madhouse / Studio Deen

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.