×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Air Gear 9. rész

2006.06.04. | írta: Rage | téma: Air Gear | 2046 olvasás
Akito, itt még békésen
Csupán 4.286.820 yen lesz. :p
'Mi ez, csak nem szerelmeslevél?'

A meccs 'szórólapja'
Akito és Kaito
A Bulls főnöke, Tokudawara Gonzou

Istenem, ezt miért kellett beletenni...
Agito, a cápa :p

Egy kis flashbackkel kezdődött ez a rész, Akito elmélkedett el a múlt történésein, főleg az Ikkivel való találkozásán, míg bátyja, Kaito érte nem jött.
A (volt) Skull Saders vezetőjét, Madakit kellemetlen meglepetés érte kedvenc bárjában, mikor a pincérlány benyújtotta az addig felhalmozott számláját, egészen pontosan 4.286.820 yenről (~7.8 millió Ft), ugyanis mivel már nem Stormrider csapat vezetője (ugyebár veszített Ikki ellen), nem járnak a megszokott kedvezmények. Ezt Madaki kicsit nehezen emészti meg, olyannyira, hogy a két hatalmas "behajtót" péppé veri, majd némi káromkodás után épp elhagyná a helyszínt, de megjelenik Kaito és Agito, aki hamar végez "prédájával" (természetesen nem mutatják a véresebb részeket).
Ezután - a sorozattól nem megszokott módon - néhány állóképen lévő szöveg közli, hogy Ikkiék elhatározták, hogy saját Stormrider csapatot alapítanak, de ahhoz, hogy hivatalosan is csapatként elismerjék őket, 5 tagra van szükségük, így elkezdik keresni a hiányzó embert.
Egy kis iskolai baromkodás után Ringo Ikki kezébe nyom egy "röplapot", ami az aznap esti A-Class csatára hívja fel a figyelmet, ami Agito és a Kintetsu Bulls (vagy ahogyan az animében szerepelt, "Buls") között fog zajlani. Több sem kell Ikkiéknek, rögvest elindulnak a helyszínre Tonchan kocsijával, amiben alig férnek el, ráadásul Buccha ráül az autó tetejére, ami nem kis megterhelést jelent a járműnek. :p Útközben a Bulls két embere "megtámadja" őket, de hamar el lettek intézve. A helyszínre érkezve Ikkit, mint híres embert követik figyelemmel (mert ugye ő akar lenni az Ég Királya), a Kintetsu Bulls vezetője, Tokudawara Gonzou személyesen üdvözli "Babyface"-t (a Rez-Boa-Dogs főnökétől, Inuyama-től hallott Ikkiről). Elmondja, hogy 4 év alatt sikerült idáig eljutniuk, és ez a győzelem választja el őket álmuktól. Ikkiék sok szerencsét kívánnak neki, majd útjára indul a Bulls ötfős csapata. Ringo közli a szabályokat: egy léggömböt eresztenek fel a levegőbe, és aki először éri el, az nyer. A meccset egyébként Simca és Spitfire is figyelemmel kíséri.
Kaito átfordítja a szemfedőt Akito bal szemére, aki - immáron Agito-ként - elindul becserkészni a "prédáit". A Bulls tagjait egyenként intézi el meglehetősen brutális módon (bár ebből nem mutatnak semmit), a "szalagjai" végén lévő kampók segítségével. A feszült hangulatot egy idióta "poén" szakítja meg, amit a mangából vettek át: Ikki érkezésekor tesz egy megjegyzést, miszerint hát, *khm* WC-re kellene mennie - most pedig hirtelen bevágják a képet, ahogy Ikki meztelenül ül és a földre sz**ik... Jó, eltakarta egy cső (nem úgy, mint a mangában), meg eleve nem volt olyan durva, de akkoris, nem tudom, miért kellett ez oda. Na mindegy. Agito, mint már említettem, hamar végez a "kis halakkal", már csak Gonzou marad. Szövegel egy kicsit olyanokról, hogy számára a csapat és az emblémák "fuckin' shit" (igen, szokott angolul káromkodni elég gyakran :p), majd közli, hogy ő a Karom Útjával rendelkezik (ezt egy cápával illusztrálták - olyan ez, mint Bucchánál a tank). A rész végén már csak Gonzou elég fájdalmas vereségét látjuk, Agito alaposan elintézte.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.