×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Honey and Clover II 8. rész

2006.08.22. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover II | 1961 olvasásMost először tekertem át az openinget, annyira aggasztó volt az előző rész befejezése. De kezdetben csak visszaemlékezéseket látunk. Közeledik a ballagás. Takemoto eldöntötte, hogy régi templomok restaurálásával szeretne foglalkozni, mint az emberek, akiket az útja során látott. Hagu-chan visszatér majd Naganoba az iskola után. Persze szeretné másutt kibontakoztatni tehetségét, de nem akarja Shuuji további támogatását kérni, úgy érzi, nincs joga ehhez. Nagy szél kerekedik a kezdődő ünnepségre, Hagu-chan kinn bolyong az udvaron. A viharos szél feldönt egy hatalmas raklapot, amin egy nagy üvegtábla volt. Az üveg ezer darabra törik, és Hagu-chan pont alatta áll... hát ez történt...
Mayama egészen összebarátkozott Rika hódolójával, legalábbis állandóan inni jár vele, feltehetőleg hogy éjszakánként legyen Rikának egy kis nyugalma. Mayama nagy bánatára külön szobát kapott.
Takemoto meghallja az udvaron a híreket a balesetről, a leírás alapján rögtön sejti, mi történt. A helyszínre rohan, és meglátja a cserepeket és a sok vért... Yamada is ott terem, sokkos állapotban vannak mindketten. Állítólag Hagu-chan jobb keze is megsérült.
Kaoru és Shinobu számára eljött a pillanat: beállítanak a Floyd Electronics elnökéhez, hogy visszavegyék apjuk vállalatát. Nem tudták betartani, amire apjuk kérte őket: hogy ne érezzenek bosszúvágyat.
Hagu-chan kórházba került, Yamada és Takemoto meglátogatják. Hagu-chan kézsérülése nagyon komoly, megsérültek a kezében az idegek. Fájdalmat sem érez. Több hónapos rehabilitációra lesz szükség, hogy ismét olyan legyen, mint volt. Ha olyan lesz egyáltalán valaha...

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.