×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Honey and Clover II 10. rész

2006.09.15. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover II | 2664 olvasás
Yamada főztje felvillanyozta Hagut, mindenki mást viszont letaglózott.

Takemoto a nagy igyekezetben kiesett az ablakon.
Kis Hagu-chan. Hiperkawaii.

Nem látszik, de a képen Hagu-chan és Morita együtt alszanak. Aranyos kép.

Yamada borzalmas főztje végre néhány vidám percett vitt a sorozatba, de ami legfontosabb: Morita visszatért (már másodszor ^^"). Yamada Mayamát kérte meg, hogy vegye fel a kapcsolatot Moritával, és mondja el neki, mi történt Haguval. Hagu-chan rehabilitációja nagyon nehezen és lassan halad. Shuuji kérésére Hagu végre kimutatja az érzelmeit, hogy mennyire kétségbeesett, és mennyire fél, hogy nem fog tudni többé alkotni. Számára a rajzolás jelent mindent, ez feledtette el vele mindig is, ha egyedül volt, ha szomorú volt. És ha valaha képtelen lesz rajzolni, nem akar majd tovább élni... És ekkor megérkezik Morita, aki magával viszi. Takemoto és Shuuji hiába keresik őket. Mint kiderül, Morita magával vitte Hagut a lakásba, ahol ő és testvére dolgoztak addig. És ahogy Hagu meglátja, hogy Morita lefogyott, és szomorú, hosszú idő után először felejti el a saját fájdalmait.
Később kiderül, hogy Shuuji felhagyott a tanári munkájával, és a következő három évet teljes egészében Hagu mellett szeretné tölteni, amíg teljesen helyre nem jön. Mindent feladott ennek érdekében. Takemoto pedig nem érti, miért nem akadályozta meg, hogy Hagu Moritát válassza.
A rész végén vált először igazán nyilvánvalóvá számomra, hogy Hagu-chan Moritát választotta, és hogy Takemoto ezt végig tudta. És mégis mindig Hagu-chan mellett állt, érte tett mindent, akárcsak Shuuji.

Hozzászólások:
Ahaha, Moritát választotta.... =___= Ez az az epizód, amikor a Hachikuro még überkirály volt. :/
#1 | 2006.09.16. | írta: mufurc
Hozzászólás írásához jelentkezz be.