×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kemonozume 6. rész

2006.09.17. | írta: mufurc | téma: Kemonozume | 1367 olvasás
a kannibalizmus esztétikája
hát nem édesen alszik a kicsike? :D
mindenkinek megvan a hobbija, na

boldog Yuka - azok a nyomok az ajtón és a falon az ő tombolásának eredményei...
Toshihiko komoly leckét tanult új mesterétől
boldog születésnapot, Toshihiko! :D

Yuka tehetségesebb, mint gondolták...
Yuka és a Nagyon Magas Detektív
ez nem Toshihiko napja...

Segawa Motoki antropológus naplójából: "Szeptember 16. Tegnap este ismét embert ettem. A kannibalizmus antropológiai szempontból népszerű gyakorlat, de az én esetemben nincs köze valláshoz vagy szertartásokhoz. Még csak nem is az éhség okozza. Személyes indíttatású emberevés. Mivel nincs ráillő kórtan, elmezavar okozhatja.
Amíg ki nem derül, mit jelent számomra az emberevés, folytatom a kísérleteket."


Pfuuuuhh... o__o Még jó, hogy nem tegnap éjjel néztem meg ezt az epizódot. o_o A bevezető képsorok ezúttal kifejezetten horrorisztikusra sikeredtek... nem csoda, hogy Japánban 15-ös "karikával" fut ez a sorozat, a magyar tévé ez alapján ráhúzta volna a 18-at is.

Ennek ellenére az opening után a Kemonozume eddigi legabszurdabb és legviccesebb epizódja következett. :D A még mindig menekülésben lévő Toshihiko és Yuka most egy kisváros melletti tanyán húzták meg magukat. Yuka, mivel születésnapja van, romantikus vacsorát készít elő, miközben Toshihiko edzés közben új mesterre lel a Majom személyében. :D A romantikus vacsorán Yuka azt kéri ajándékba Toshihikótól, hogy tanítsa meg neki azt a technikát, amivel a vonaton mozgásképtelenné tette az üldözőjét... de sajnos Yuka jobb tanítvány, mint bármelyikük is gondolná, úgyhogy Toshihiko az epizód maradék részét jórészt magatehetetlenül tölti. :D

Az egy korábbi epizódban megismert Nagyon Magas Detektív, akit egyébként Bonnak hívnak, Yukáék nyomára akad, de nincsenek rossz szándékai, és mivel Yuka elrejtette a megmerevedett Toshihikót (akinek az elfogására Bont felbérelték), inkább leül vacsorázni. :D Beszélgetés közben kiderül, hogy Yuka tulajdonképpen ember szeretne lenni - állítólag van valami hely, egy klinika, ahol a hozzá hasonló szörnyeket emberré tudják változtatni. Yuka oda szeretne elmenni, hogy aztán békésen és boldogan élhessen Toshihikóval.

Eközben Toshihiko állapotát kihasználva a Majom szórakozik egy kicsit, és mire Toshihiko ismét mozogni tud, és visszatér a házhoz, Yuka már egészen összebarátkozott Bonnal. A detektív végül úgy dönt, inkább békén hagyja őket a jövőben, és a Majommal a vállán elvonul a napfelkeltébe.

Szóval, ez nem kifejezetten egy mély és filozofikus epizód volt, leginkább arról szólt, hogy hogyan lehet Toshihikót minél jobban megszívatni. :D De azok a bevezető képek... mit mondjak, élmény volt utána májat sütni.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.