×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kemonozume 10. rész

2006.10.20. | írta: mufurc | téma: Kemonozume | 1715 olvasás
omg...
wtf o_O
WTF!!! O___O

...w-t-f.....
no way...
omg!

NO WAY!!!!!!
wtf!!
OMG!!!!

Iiitsudemo daijobu~ doookodemo daijoubu~ donna toki demo daijooubuu~ datte Ooba no kusuri desuu~!
Argh, a fejemben maradt ez az idióta dalocska... >__>

Nasz'al, halasztgattam a 10. epizódról a blogot, leginkább azért, mert ez talán a legdurvább epizód eddig... és ez sokat mond. o_O Első nézés alatt a reakcióim végig az "omg", "wtf" és "no way" között váltakoztak (ld. képkommentek).

Yuka Oobánál van. Gackt halott (a bőre Ooba irodájában van kiterítve, céltáblaként). Megváltás nincs - a klinika? Hát persze hogy Ooba cégéé. A Kifuuken által elfogott/leterített szörnyeket és a karjukat oda küldik, ahol feldarabolják őket, hogy elkészítsék a drogot, amit egyébként most már nagyban gyártanak és terjesztenek. Ooba maga... nos, maradjunk annyiban, hogy minden jel szerint Harumi karjait viseli.

A Kifuuken összeomlott, vele együtt pedig Kazuma is (szegény .__.). Ooba végig arra játszott, hogy adósságba döntse és ellehetetlenítse a szervezetet. Most a Kifuuken harcosai és még a vezetői is átvándorolnak Ooba cégéhez, ahol sokkal jobb körülmények és persze fizetés várja őket, az egyre inkább elszegényedő dojo és a sovány vacsorák helyett. Hogy teljes legyen a megaláztatás, az egyik ex-vezető távozásul közli Kazumával, hogy az öreg Momota, bár szigorú és vaskalapos, mégis kemény jellem és jó vezető volt... és Kazuma a nyomába sem ér.

Miután a Kifuukenben csak Kazuma, Rie, és két (remélhetőleg a továbbiakban is) hűséges barát maradt, Ooba meglátogatja őket, és ajánlatot tesz: pénz kell és erős fellépés, hogy visszacsábítsa az embereket. Mit szólnának a Kemonozuméhez? Persze nem Kazumára gondol, hanem mondjuk... Riére. Aznap este Kazuma végre jelentős átalakuláson megy keresztül, amitől persze teljesen összezavarodik és kiborul. Rie, hogy a Kifuukent, az otthonát, megmentse, úgy dönt, elfogadja Ooba ajánlatát. NO FECKING WAY. RIE, MI A FENÉT CSINÁLSZ?! ;____; Erre totál nem számítottam. o___o

Eközben a depressziós Toshihiko összetalálkozik a Bonnal, a Nagyon Magas Detektívvel (aki egyébként Ooba fia), akitől megtudja, hogy ő is, és még ki tudja, ki más, már évekkel ezelőtt használták a Kemonozumét... és valahogy sikerült megoldaniuk, hogy kordában tartsák a szörnyeteg-természetet. Az is kiderül, hogy Kakinoki Jin, Rie apja, még életben van, és Ooba rejtegeti. Toshihiko kitalálja, hogy nosza, menjünk el hozzá, hátha ő tud segíteni. Valahogy úgy érzem, ez nem egy jó ötlet.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.