×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Kemonozume 11. rész

2006.11.01. | írta: mufurc | téma: Kemonozume | 1697 olvasás
az Ooba-fellegvár...
a labor...
szegény, pretty Rie ;_;)

a titkosrendőrség itt nem rúg labdába... izé, üt golflabdába
oké, ez SCARY o_o)
EZ IS. o___o)

Yuka is elborul...
monster bitchfight!
szegény, SZEGÉNY Kazuma ;__;)

"You no ikari wa nani?"

Több mint egy hét késéssel, de itt a Kemonozume 11. epizódja... ez a sorozat nem csak egyre jobb, de ahogy egyre inkább összeáll a kép, egyre elborultabb és ijesztőbb is. Nomeg egyre szomorúbb (szegény, szegény Kazuma T_T).

Rie megérkezik Ooba fellegvárába (megjegyzem, nagyon hatásos volt az ellentét a hipermodern épület és a technológia, és a Kifuuken régimódi, kicsit lepukkant egyszerűsége között), ahol Ooba közli vele, hogy nem kell aggódnia, manapság már nincs szükség olyan barbár megoldásokra, mint a karlevágás. Ezek után aláveti a lányt mindenféle megalázó vizsgálatoknak, majd miután elkábította, egyszerűen levágja a karjait. Ooba, te mocsok szadista. (Ooba egyébként ebben az epizódban átlépte a határt a "wtf, creepy" és az "omfg, mama, félek!!" között... o__o)

Miután Riére ráragasztotta a szörnykarokat, Ooba befecskendez némi drogot a lányba, és elkezdi hergelni, hogy előhozza belőle a szörnyeteget. Rie gyenge és tehetetlen... nem ismerte a szülői szeretetet, mindent elveszített, ami valaha is fontos volt neki, a Kifuukent és Toshihikót is... az a nő, aki elvette tőle Toshihikót... ha ő meghal, Toshihiko visszatér Riéhez... a Kifuuken is megmenekül...

Mikor Rie már kellőképpen fel van hergelve, Ooba Yukához megy, és miután belepumpál egy jó adag drogot, őt is próbálja Rie ellen hangolni. Yuka egy ideig sikeresen ellenáll, de amikor megtudja, hogy Rie a néhai Gackt karjait viseli, elborul az agya, és a két szörnyeteg egymásnak esik. Ooba ezzel azt akarja elérni, hogy megtalálja a legerősebb "karmot" (vagyis szörnyeteg-kart), amit aztán a fiának, a Nagyon Magas Detektívnek adhat... hogy mi célból? Nem tudni, de az, hogy Oobát meglátogatja a titkosrendőrség néhány tagja, akikkel amúgy rövid úton végez, elég sokat elmond a hosszútávú elképzeléseiről. Mindenesetre, mint kiderül, az "originál", született szörnyetegekből már csak Yuka maradt, és Ooba kíváncsi, hogy egy "mű"-szörnyeteg képes-e legyőzni egy természetest. (Válasz: nem. Legalábbis úgy tűnik.)

Mindeközben Kazuma is megtalálja az apja naplóját, és mikor az igazságot megtudja, teljesen összeomlik. Megpróbál öngyilkos lenni, de nem megy neki, így végül a Kifuuken maradék két tagja közül az egyiket kéri meg rá, hogy ölje meg... de kétlem, hogy az ötlet bevált.

Ó, basszus. Már látom, hogy ennek nem lesz jó vége... ;__;

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.