×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

iDOLM@STER Xenoglossia 15. rész

2007.07.10. | írta: paTKany | téma: iDOLM@STER Xenoglossia | 1102 olvasás
This is my /a/ folder.
Nincs egy belső ellenőr se ennél a cégnél aki feltárná az ilyen hiányosságokat, mint a nyitva hagyott lemezszekrényajtó???
*_* MAIDS! *_*

*_* BOOBS!! *_*
*_* Chikako nyuszilányruhában!!! *_*
És a JACKPOT.

Kár, hogy Azusa nem öltözött be...
Lássuk csak, mi lehet ez a titokzatos FILE096...
...oppá, Chihaya pózol rajta. Itt valaki csúnyán lebukott. :)))

Én a fanservice pártján állok mindig, bárki is kérdezi. És nem is az volt a baj ezzel a résszel, hogy volt benne, hanem az, hogy NEM TUDTAM KONCENTRÁLNI RÁ, mert közben olyan gondolatok jártak a fejemben, hogy:

1. Hogy lehet az, hogy nem bukik le Saku, amikor annyira átlátszó amit csinál?

2. Hihetetlen, hogy micsoda trehány módon kezelik a biztonságot néha Mondenkindnál. Eddig volt már egy teljes rendszert leültető hackertámadás, egy illetéktelennek kiadott rendszergazdai jelszó, most meg Nazuna intézte el egy vállrándítással azt, hogy nyitva találta az Imber karbantartó kulcsát tartalmazó páncélkazettát.

3. Ott van Imber ami egy nagyon fejlett technológiával készült advanced szerkezet. Érthetetlen lenne ha a titkosítást támogató lib-eket kihagyták volna belőle. Most vagy Imber hülye a fájlok titkosításához vagy azt feltételezte volna Harukáról, hogy sose fogja megnézni a fájlrendszer tartalmát?

Na lényeg a lényeg, meg kellett néznem még egyszer az epizódot, úgy hogy már elhessegettem a fenti gondolatokat, így rá tudtam koncentrálni a fanservice-re kielégítve ezzel a szobalány-fetisizmusomat. :) *nosebleed*

Na és, hogy miről szólt a mostani rész? Dióhéjban a története kb. annyi, hogy valaki (talán Saku?) megberhelte Imber karbantartó kulcsát, ami aztán megfertőzte Imber operációs rendszerét. Ettől Imber begajdult és megpróbált magától kimászni a felszínre. A bázison tartózkodó teljes személyzet pedig azon volt, hogy valahogy ezt megakadályozza és leállítsa. Eme leállítási próbálkozások egyike volt a cosplay is. Végül ugyan nem a cosplay bizonyult a megfelelő módszernek Imber lefékezésére, de egyértelműen az volt a rész csúcspontja.

A hibás eszköz okozta zavaros működés megszűnt miután azt eltávolították Imberből, de hamarosan kiderült, hogy maradandó hatása lett Imber fájlrendszerére. Haruka még az epizód elején megtalálta Imber róla tárolt videoanyagát a fájlok között kutatva. A rész végén pedig amikor az ellenőrzés során nekiállt újra keresgélni a fájlok között valami olyasmit talált amit nem lett volna szabad megnéznie. De sajnos megnézte és ezzel felütötte a fejét a féltékenység ebben a különös ember-robot viszonyban...

A következő részt pedig nagyon várom, mert végre egy igazi idol rész lesz az iDOLM@STER Xenoglossiában. Haruka bevonul a stúdióba!

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.