×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Blue Drop 3. rész

2007.10.27. | írta: Hikari | téma: Blue Drop | 1951 olvasás
Nem, ez nem pofon, csak egy érintés. Mari haja alapból állt így.
Hagino.. izé.. Ekaril.

Fanservice!
Onomil (szelleme)
Shibaliel, a főparancsnok

Azanael
A Blue
Tsubael örül Haginonak

Végre alaposabban is megismerhettük Hagino kolléganőit, azaz a földönkívüli lányokat, akik a többi űrhajót vezetik. De kezdjük a rész elején: Mari borzasztóan kialvatlanul és kócosan csatlakozott a reggelizőasztalnál ülő Haginohoz és Michikohoz, állítása szerint Hagino álmában beszélt egész éjszaka, és ezért egy percet sem aludt. Hagino szerint viszont Mari igenis jól aludt, még nyáladzott is éjszaka. Erre persze Mari megint csak dühös lesz, Hagino pedig váratlanul megérinti az arcát. Ennek eredménye a fülig vörösödés mellett újabb emlékkép a múltból, az űrhajóról és a tragédiáról.

Eközben a többi űrhajón is megindul a mozgolódás. Az öt Földön tartózkodó hajó a tenger alatt rejtőzött, és most találkozásra készülnek egy megbeszélt helyen. Azonban az ötös számú hajó, aminek a kapitánya Hagino, újabban elhanyagolja a parancsokat, ezért a szörnyen ellenszenves főparancsnok, Shibaliel neheztel rá. Tsubael ezért ismét megjelenik Haginonál, és sürgeti a Blue indulását. Hagino végül kiadja a parancsot az indulásra, Tsubael nagy örömére.

Egy kis trükkel Haginot elkérik az iskolából, és a kapitány végre megérkezik a hajó fedélzetére. Tsubael nagyon örül, hogy Haginot újra az egyenruhájában láthatja, nyilván a férfiközönség is élvezte ezeket a perceket XD. Az is kiderült, hogy Hagino valódi (alien) neve Ekaril. Azonban ahogy Hagino a fedélzetre lép, rögtön odatéved a tekintete a harmadik ülésre, ahol egy lány jelenik meg a szeme előtt, majd el is tűnik ugyanolyan gyorsan. A Blue legénységének harmadik tagja tehát feltehetően meghalt. A Blue megindul a Novaal által kijelölt helyre.

Közben a Novaal legénységét is megismerhettük. Közülük a legfontosabb egy rövid hajú lány, Azanael. Visszaemlékezéséből kiderül, hogy romantikus viszony fűzi a lányhoz, aki Hagino hajóján szolgált. A lány neve egyébként Onomil, Azanael egy kis nyakékben levő hologramban is őrzi az emlékét. Valószínűleg még csak sejti, hogy valami történhetett a szerelmével.

Haginonak tehát hamarosan szembe kell néznie a főparancsnok haragjával, és Azanael sem fog örülni, ha megtudja Haginotól, hogy barátnője meghalt (nyilván az ominózus katasztrófában a szigeten).

Mari eközben halálosan unatkozik az iskolában, Hagino nélkül mégsem annyira izgalmas a nap. A kollégiumban főző este van, ilyenkor a lányok együtt készítik el a vacsorát. Mari egyébként sem jeleskedik a főzésben, de most ráadásul teljesen máshol járt az agya, aminek eredménye egy borzasztóan rossz izű tészta lett (a tésztát még én sem tudom elrontani, nem tudom neki hogy sikerülhetett...).

A nap végén Mari és Hagino visszaemlékezéséből végül az is kiderül, hogy mi történt az előző éjjel: Miután Mari önvédelemből kiütötte Haginot, ő maga is nagyon megijedt, és megpróbált segíteni neki, de Hagino félt, és nem engedte, hogy hozzáérjen. Azután egyikük sem akart elaludni a másiknál hamarabb, így a fél éjszakát azzal töltötték, hogy egymást bámulták ellenségesen. Mari végül elaludt, Hagino pedig betakarta, és megígérte magának, hogy nem fogja hagyni, hogy Mari-nak baja essen.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.