×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Blue Drop 4. rész

2007.11.29. | írta: Hikari | téma: Blue Drop | 2018 olvasásAkció. Csápok. Gombaszörny. Robbanás. Könnyek.

Ezen kívül ami még volt:

Hagino elmesélte a főparancsnoknak az öt évvel ezelőtti tragédia részleteit: Az űrhajónak valami meghajtó egysége felmondta a szolgálatot, és a kiszabaduló kontrolálatlan sugárzás elpusztította 200 társukat, köztük Onomilt is. Ezen kívül a szigeten 804 ember is meghalt, egy ember kivételével a teljes lakosság. Az egy ember nem más, mint Mari, akire valamiért nem hatott a sugárzás... Azanael persze csúnyán nekiesett Haginonak, simán kész lett volna megölni is, ha az őrök nem viszik ki a teremből.

Michikoról kiderült, hogy nagyon szereti a meséket, és ő maga is szívesen ír történeteket. Hogy miféle történetek, az egyelőre nem derült ki, mert összevissza pirult zavarában, amikor bevallotta Marinak, hogy írogat, és még neki sem volt hajlandó megmutatni egyetlen sort sem.

Akane elvitte Marit és Michikot egy kicsit a városba (ami feltűnően kihalt volt), megetette őket egy jó étteremben, miközben egész barátságosan elbeszélgettek. Sajnos az idillnek véget vetett három nagydarab fickó, akik zaklatni kezdték a lányokat. Először úgy tűnt, Akane-val van valami elintézetlen dolguk, de aztán végül Marit próbálták elrabolni, és hiába csípett, rúgott és harapott, betuszkolták a kocsiba. Itt jött közbe a GOMBASZÖRNY (természetesen Shibaliel áll a dolgok hátterében), amit Hagino űrruhában kúl lövöldözés közepette küldött melegebb éghajlatra, és végül Mari sírva, egyszerre megkönnyebbülve és mérgesen megölelte. A jég megtört, most már valószínűleg barátok lesznek, és Hagino Mari mellett fog állni, akármi történjék is.

Egyelőre ez így kezd elég bugyuta irányba elmenni, de én reménykedek!

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.