×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Sky Girls 21. rész

2008.01.05. | írta: paTKany | téma: Sky Girls | 1855 olvasás
A szuperféreg
A Vic Viper cockpitje belülről
Hiába a hájtek a Vic Viperek sem sebezhetetlenek...

Ez a majdnem összér az orrunk olyan közel repülünk el egymás mellett nagyon hálivúdos akció volt.
Tougo vadászgépét Black Knight-nak hívták. Így akár mondhatta volna az őt lelövő féregnek azt is, hogy "Egyezzünk ki egy döntetlenben!".
Cool Otoha közeli

Melyik repülőorvos engedte oda a botkormányhoz ezt a bekötött szemű fickót?
TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZZZZ!!!1
Szuperféreg elpusztítva, jöhet a következő...

Feltűnt egy szuperféreg a tengeren, egy olyan fajta amelyik sugárnyalábbal képes támadni és túl nagy ahhoz, hogy 100%-os biztonsággal működjön rajta a quadra lock. Ezért aztán a Vic Viper osztagot vezényelték ki ellene a Sky Girlök helyett. De ennek a rákra hasonlító féregnek volt még egy plusz ütőkártyája is. Veszély esetén ugyanis ledobja magáról az egyik ollóját és ha testet vagy az ollót megsemmisítik akkor képes arra, hogy a megmaradt része újragenerálja a teljes testét. Erről bizonyságot is kaptunk amikor a Vic Viper osztag elpárologtatta a féreg 80%-át, de az a ledobott ollójából újraépítette magát és visszavágott. Ezért különleges stratégiára volt ellene szükség, amelynek a lényege az volt, hogy a testet és az ollókat egyszerre ugyanabban a pillanatban kell megsemmisíteni. A test jutott a Sky Girlsnek az ollók meg a Vic Vipereknek.

De még mielőtt rátértek volna erre ki kellett pofozni kicsit Hizaki Viperjét mivel az eléggé lerongyolódott az első támadás során. Ez a közbenső szünet időt adott arra, hogy Hizaki és Tougo beszélgessenek egy kicsit a múltról és a jelenről. A beszélgetésből végre részletesen kiderült Tougo múltja, hogyan sérült meg miközben megmentette Hizaki életét, etc. Hollywoodban sem tudnak ennél jobb topgunos háborús múlt klisét összerakni. :)

Látszott nagyon az epizódon, hogy ez most az akcióra lett kihegyezve, mert elég sok korábbi képanyagot felhasználtak a nem fontos beszélgetős részek alatt, hogy az animátorcsapat minél jobban az akciódús jelenetek elkészítésére koncentrálhasson. Azt kell mondjam, hogy az eredmény egészen jó lett. A Konami ezzel a Sky Girls résszel megmutatta, hogy hogyan kell egy olyan shoot'em'up játékból, mint a Gradius animét csinálni.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.