×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Skip Beat! 3. rész

2008.10.31. | írta: paTKany | téma: Skip Beat! | 1898 olvasásKyoko, hogy felkeltse a zsűri figyelmét egy meglehetősen szokatlan performanszt választott. Hajszálvékony szalaggá vágott egy retket, hogy rózsát formázzon belőle. Ez a különleges technika amit általában csak mesterszakácsok tudnak sok-sok gyakorlás árán elsajátítani és bemutatni, meg is hozta az eredményt. Kyoko átkerült a második körbe...

...de még mielőtt a második selejtező kör elkezdődött volna, volt alkalma Kyokonak egy rövid "beszélgetésre" Kanaével, magyarul jól beszólogattak egymásnak. Kanae szerint Kyoko egy ritka állatfaj amit mindenki megbámul egyszer és ez az egyszeri alkalom most történt, Kyoko pedig azzal replikázott, hogy Kanae csak féltékenykedik, mert az ő memóriaműsora nem keltette fel annyira a főnök érdeklődését. Végül az utolsó szó Kanae-jé lett aki megjósolta Kyokonak a második kör várható végeredményét.

A második kör már konkrét feladat volt. A jelentkezők kaptak egy mobiltelefont a kezükbe és rögtönözve reagálniuk kellett arra amit éppen hallanak belőle. A hang a telefonban pedig egy tipikus önző és csapodár férfihang volt aki éppen megbocsátásért esedezve sírja vissza magát a képzeletbeli excsajához. A jelöltek egyformán reagáltak, boldogan megbocsátottak a bishihangnak (Kanae az abszolút hitelesség kedvéért még el is sírta magát úgy mintha meghatódott volna a szavaktól) KIVÉVE Kyoko-t persze. Neki azonnal Sho jutott az eszébe a hang hallatán ami aztán azonnal előhozta a démonokat rombolni. Sajnos ez a telefonföldhözcsapkodós akció lehervasztotta a mosolyt Takarada arcáról, úgyhogy Kyoko kiszelektálódott.

A meghallgatás vége után aztán Sawara-san elmagyarázta Kyokonak a kudarca okát. Kyoko elfelejtett szeretni, márpedig a showbizniszben a közönség szeretetét mindig viszonozni kell, mert anélkül nincs esély a felemelkedésre. (Azért talán punkrockerként vagy valamilyen norvég death metal együttesben úgy is lehet sikeres valaki, hogy közben le*****ja a közönséget. - paTKany megj.) Sawara-san szavai élesek voltak és fájtak Kyokonak, de az igazságot hordozták, úgyhogy Kyoko nem vitatkozott, hanem elfogadta a szörnyű valóságot, hogy Fuwa Sho sikeresen kiölte belőle a szerelmet, mint érzelmet.

Ami pedig ezek után történt a részben az mind előkészület volt a következőre. Egyrészt Maria és Sawara-san együttesen megpróbálták meggyőzni a főnököt, hogy adjon még egy esélyt a lánynak (annyira azért nem kellett győzködni Lory-t, mert ő maga is érezte a potenciált a lányban). Másrészt a sebeit nyalogató Kyoko-t vonta kérdőre a neki otthont adó vendéglős (és korábbi főnöke), hogy megfutamodik-e egyetlen kudarctól vagy képes lesz-e ragaszkodni ahhoz amibe belevágott?

Kyoko egyelőre a megfutamodást választotta...

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.