×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Skip Beat! 4. rész

2008.11.01. | írta: paTKany | téma: Skip Beat! | 3285 olvasás
Édes álmok...
Így reagált amikor a TV-ben látta meg Sho-t.
És így amikor élőben.

Ez egy benzinkúton nagyon tűzveszélyes.
Rossz érzés volt újra találkozni az egykori nagyővel.
Oh-oh sikerült feldöntenie, pedig elég nagy ellenállást jelenthetett Kamio-san teste.

Ren volt az egyetlen aki büntetlenül megjegyezhette azt, hogy Kamio-san késett.
Külön oda is írták a gyengébbek kedvéért, hogy az ott egy magyar.
Love Me? BWAHAHAA

Ott hagytuk abba az előző rész végén, hogy Kyoko megfutamodott. Ez pedig abban merült ki, hogy újból alkalmi munkát vállalt, ezúttal egy benzinkúton.

Ez egy kis bepillantást adott abba is, hogy milyen munkát végeznek a japán benzinkutasok. A japán benzinkút olyan, mint egy igazi pitstop. A beálló autóst egyből körbeveszik a kutasok, hogy kinyalhassák a hátsóját cserébe azért, hogy náluk tölti fel az autóját üzemanyaggal. Láthattuk Kyoko-t is ablakot törölni, hamutálcát takarítani stb. Szokatlan lehet a magyar szemnek az ilyesmi, itt már az is győzelemnek számít, ha sikerül úgy elhagyni a pénztárat, hogy nem vert át a kutas. :)

Hogy Kyoko mégse kútkezelőként vonuljon vissza arról örökös ellensége, maga Fuwa Sho gondoskodott, amikor a turnébusza éppen Kyokoék benzinkútjához állt be tankolni. Már maga Sho látványa is erősen felkorbácsolta Kyoko érzelmeit, de igazán csak az tett be neki amikor Sho nem ismerte fel őt így megváltozott külsővel. Ez újra lángralobbantotta a tüzet Kyokoban úgyhogy másnap már újra ott volt az LME székháza előtt.

Ezúttal viszont kihagyta a recepciósokkal való reménytelen küzdelmet és azt az oldalfolyosót használta besurranásra ahol legutóbb Tsuruga Ren-t látta kijönni. A művelet sikerült, de annyira igyekezett, hogy ne vegyék észre hátulról, hogy elölről rohant bele egy híres dívába. Ami pedig ezután következett az tulajdonképpen már az első munkanapja volt az LME-nél, csak még ő maga nem tudott róla.

A lényeg, hogy Lory az LME főnöke kitalált egy új szekciót a cégén belül az olyan tehetségeknek akikből hiányzik valami ahhoz, hogy befussanak, de kár lenne veszni hagyni őket. Ez a szekció pedig a Love Me részleg nevet kapta, a tagjainak pedig az a feladata, hogy különöző munkákon keresztül megszerettessék magukat a környezetükkel. A részleg első és eddig egyetlen tagja pedig Kyoko lett. Mindezt Tsuruga Rentől tudta meg Kyoko aki segített neki a díva holmijait cipelni. Ren egyúttal elmondta azt is, hogy a munkák végeztével értékelni fogják Kyoko teljesítményét azok akikhez be lett osztva. És, hogy milyen lett Kyoko első értékelése?

...

-10 pontot kapott, mert hagyta, hogy Ren segítsen neki a cipekedésben és azokat a holmikat amiket ő vitt sikeresen a földre ejtette.

Ez a rész is tele volt a jól eltalált SD arcokkal, különösen a "Love Me" megnevezésen röhögő démonok tetszettek nagyon, de amiért igazán emlékezetes maradhat nekünk az az, hogy volt egy magyar szereplője. Lory Takarada ugyanis a vívótudását egy magyar mesteren tesztelte a rész közben.

Hozzászólások:
A barna köpenyes amelyik felfelé tartja a kardját.
#2 | 2008.11.01. | írta: paTKany
Mármint hogy most melyik a magyar a kettőjük közül? Bocs, de a japán szöveget nem tudom elolvasni, az animét pedig nem ismerem. Úgyhogy ilyenkor csak a képeket szoktam végignézegetni, ez viszont most feltűnt, és érdekelne. ;)
#1 | 2008.11.01. | írta: szbszig
Hozzászólás írásához jelentkezz be.