×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Skip Beat! 5. rész

2008.11.11. | írta: paTKany | téma: Skip Beat! | 2709 olvasás
A saját angyalkájával sem kíméltes. :)
SSJ könnyebb kaparni
Sho miközben meglátta Ren-t

Vállonveregetés helyett ígyis meg lehet szólítani valakit hátulról.
Ruriko-chan
Hegynek felfelé, Rurikoval a hátán és egy böhöm napernyővel a kezében...

Godzillaként hasított a bokájába a fájdalom, miközben az feladta a küzdelmet a túlsúllyal szemben.
Ren talált rá, miután Ruriko csak úgy otthagyta az erdő közepén.
folyt. köv.

Kyoko miután tisztázta a részleteket Takaradával egyből el is kezdhette a napi robotot az új munkahelyén az LME ügynökség Love Me szekciójában. Sok ideje nem volt keseregni a munkaruhaként kapott rikítórózsaszín overall miatt mert jött is az első megbízás:

A rágógumik felvakarása a hosszúfolyosóról.

Nem éppen egy előadóművészi feladat, és Kyoko sem vágott örömteli arcot a hallatán, de miután hozzálátott nem bírta úgy elhagyni a helyszínt, hogy ottmaradjanak a vakarásnyomok ezért a rágógumik felkaparása után újrapolírozta az egész folyosót.

A jutalom érte 10 pont volt a lehetséges 100-ból. Mondhatjuk úgy is, hogy nem sikerült megszerettetnie magát azokkal akik utána végigtaknyoltak a tükörsimára pucolt padlón. :)

Nade mindez csak bevezetés volt az első igazi munkához amire a "felkérés" az LME fiatal üdvöskéjétől Ruriko Matsunai-tól érkezett. Az csak a 6. részből derül(t) majd ki, hogy miért is értendő idézőjelben a felkérés, de Ruriko-chan már itt hozzákezdett Kyoko módszeres szivatásához.

De nem csak Kyoko és Ruriko párviadala kezdődött el ebben a részben, hanem egy másik sokkal hosszabb távra nyúló párviadalban is megtörtént az első csörte. Igen, a két főbishi ebben az epizódban találkozott először egymással. Az első csörtét Ren nyerte fölényesen. Bár Sho volt aki megtette az első lépést és támadott, de Ren ügyesen Sho ellen fordította a saját szavait úgy, hogy Sho köpni nyelni nem tudott utána.

Amire viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon hány részesre tervezték ezt az animét. Az 5. résznél járunk és csak a manga 9. fejezete utolsó előtti lapjaihoz jutottunk el a történetben. Ahhoz viszont, hogy az anime ne csak egy rövid intro legyen a mangához el kéne jutni a vidéki filmforgatás végéig ami viszont a 99. fejezet.
Több lehetséges megoldás is kínálkozik:
1. Az anime marad a jelenlegi ütemében és 52 részes lesz.
2. Az anime a 13. rész után fast forward módba kapcsol. DO NOT WANT! - paTKany megj.
3. Az anime 26 részes lesz, marad a jelenlegi tempójánál, intro lesz a mangához, csak a videoklip forgatás végéig jut el (ami a 45. fejezet) és így súlyos cliffhangerrel zárul.
Ezek közül ha lehet én az 1. verziót szeretném megvalósulva látni, a 2-est semmiképpen sem, a 3-as az kisebb fenntartásokkal elfogadható.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.