×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Skip Beat! 7. rész

2008.11.22. | írta: paTKany | téma: Skip Beat! | 2764 olvasás
Kyoko felkészült.
Ez tetszett a rendezőnek...
...és Rennek is.

Csak Japánban képesek ilyenre metszeni a fákat.
fél szemmel azért figyelte Kyoko reakcióját
Itt sajnáltam kicsit Ruriko menedzserét.

O_O 100 pont?
Tsundere :)
Amikor viszont meghallotta, hogy sminket a nap végén le kell mosni...

Amint elhangzott az, hogy "CSAPÓ" Kyoko átkapcsolt teaszertartás módba, a fájdalom jelei eltűntek az arcáról és ahogy azt gyerekként megtanulta nekilátott a klasszikus japán teaszertartás aprólékos előkészületeinek. Ren látva Kyoko eltökéltségét úgy döntött, hogy ő maga is élesben fog játszani, mintha ez lenne az egyetlen lehetőség a felvételre.

Tsuruga Ren megmutatta tehát milyen az amikor "nekiáll dolgozni". A történetnek ezen pontján még nem is érdemes Ren és Kyoko színészi kvalitásait összehasonlítani, mert olyan nagy a távolság közöttük. A lényeg a lényeg, ahogy Ren nekiállt játszani onnantól ő maga alakította a jelenetet. Kyoko maga is rádöbbent, hogy nem azért adja elő pontosan azt ami forgatókönyvben van, mert így akarta, hanem azért mert Ren játéka úgy alakította a helyzetet.

Végig is ment volna így az egész teaszertartás ha közben Shinkai (a rendező) nem vette volna észre, hogy Kyoko már régen túl van a fájdalomküszöbe határán és csak az tartja még térden ülve, hogy "nem állhat fel amíg a vendég nem távozott". Amint Ren lelépett a teaszertartásnak helyet adó tatamiról Kyoko egyből el is ájult...

...így végül Ruriko kapta meg a szerepet ami amúgyis neki volt szánva. Természetesen Ruriko is látta, hogy mire képes Ren és a jelenet közben az is értésére lett adva, hogy ahhoz, hogy Ren vele is így viselkedjen ahhoz előbb változtatnia kell a munkához való hozzáállásán. Ez volt ami végül segített is Rurikonak abban, hogy a korábbi kényeskedést felváltsa benne újra a profizmus és az alázat a munka iránt.

Később este a szállodában Shinkai bocsánatot kért Kyokotól, hogy így kihasználták őt Ruriko érdekében, de Kyoko még hálás is volt neki azért, hogy nem kapta meg a szerepet, mert látta jól a saját hibáit közben és az már mindent megért neki, hogy egész nap kisminkelve lehetett. Ami viszont meglepte Kyoko-t az az a 100 pont volt amit Rurikótól kapott utána a munkájáért...

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.