×

Regisztráció

Impresszum, kapcsolatfelvétel

AoiAnime - Anime információs oldal

Az AoiAnime egy főleg animével, másodsorban pedig mangákkal, és Japánnal foglalkozó információs oldal, melynek célja a japán rajzfilmkultúra népszerűsítése. Az oldal 2002. júniusa óta működik.

Szerkesztők:
Hikari, Surci, Titkos, Yukimura

Blogszerkesztők:
anubys, mufurc, nls, paTKany, Sephiroth

Programozás és design:
Hikari

Tárhely:
AnimeHQ

A hibátlan megjelenítéshez ajánlott böngészők:
Mozilla Firefox 1.5+, Internet Explorer 6+, Opera 9.00+


Kapcsolat

Ha kérdésed, megjegyzésed van az oldallal kapcsolatban, a következő e-mail címen veheted fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel:

admin@aoianime.hu


Hirdetési és együttműködési információk

Az AoiAnime magánszemélyek által létrehozott és működtetett honlap. A honlapot kikapcsolódásként, a japán animáció és kultúra iránti szeretetből és tiszteletből tartjuk fenn, a fejlesztésre és fenntartásra fordított időnk és energiánk kedvünktől és szabadidőnk mennyiségétől függ.
A honlaphoz nem fűződnek üzleti érdekeink, és ezen a jövőben sem kívánunk változtatni. Ennélfogva nem kívánunk szorosabb kapcsolatot kialakítani, hoszabb távú együttműködésben állni cégekkel, kiadókkal, üzletekkel, és nem kínálunk cégeknek fizetett hirdetési lehetőséget sem weboldalunk területén.

Ugyanakkor mivel honlapunk célja a hírek és információk szolgáltatása, híreink között bármilyen, az oldalunk profiljába illő hírt ingyen közzéteszünk. Ide tartozik minden animével, mangával, vagy japánnal kapcsolatos rendezvény, média (újság, könyv, DVD, stb) megjelenés, üzlet nyitás, és egyéb események, melyek az anime iránt érdeklődő hazai közösség számára érdekesek lehetnek.

E hirdetési lehetőség igénybe vételéhez küldjék el a megjelentetni kívánt anyagot, és ahhoz maximálisan 1db csatolt képet a szerkesztőségünk e-mail címére, és a szerkesztők azt a beküldő feltűntetésével meg fogják jelentetni a honlapon.


Szerzői jogok

A honlap egésze, saját készítésű képi anyagai nem reprodukálhatóak.

A honlapon található tartalmat az olvasók magáncélú felhasználásra lementhetik, a tartalom üzleti célú felhasználása a szerkesztőség előzetes engedélyével történhet.

A honlap egészének, vagy részeinek tükrözése (a html kód lementése és más tárhelyre való feltöltése) a készítők által nem engedélyezett, az engedély nélküli tükrözés szerzői jogsértésnek minősül, amelynek esetén a szerzői jogsértés szankciói alkalmazhatóak.

Híreink szövege változtatás nélkül, forrásmegjelöléssel és linkkel felhasználható más honlapokon.

Az oldalon található egyéb szöveges tartalom (cikkek, animeismertetők, blogbejegyzések) felhasználása kizárólag a szerkesztőség és a szerző engedélyével, változtatás nélkül, forrásmegjelöléssel történhet.

A honlapon felhasznált nem saját készítésű képek, grafikák az alkotóik tulajdonát képezik.