Doom írta:Őrnagy najóóó de mi a Doom jellegzetessége? A belső nézet.
Azért nem csak az. Én a hangulati elemeket nagyon hiányoltam, amiből az a flashem, hogy valami túlvilági, félelmetes lengi körül a helyszíneket. Erre odavágnak néhány sötét folyosót, pár zombit, meg egy Hell Knightot, ami alig látszik. Legalább a Pinky Demon jó lett. Vagy a fegyverek. Shotgunnal 3x ha lőttek, BFG-vel szintúgy, és még az is béna lett. Az oké, hogy a Doom 3-ra alapozták a filmet, de szerintem már az is elég gyatra. Mindegy, változtatni már nem tudok rajta, ezért inkább remélem, hogy a második részbe több ilyen apróság belekerül.
Doom írta: Mi a Residentek jellegzetessége? (az új részeket leszámítva) A fix kameranézetek. nem azt mondom hogy ebből kéne hogy álljon a film de néhol belekakhatták volna.
Talán poénnak megtette volna pár fix kameranézet, de engem spec. hidegen hagy. Viszont megmaradt a történetben a szereplők egymáshoz való viszonya, kötödése, és a fordulatok, ami ugye volt a játékban is.
Azon kívül, el kell adni olyannak is a filmet, aki nem rendelkezik "előképzettséggel", és nem tudja betéve az összes rész történetét. A Doomnál ez annyival lett volna könnyebb, hogy oda nem kellett volna történet, amit nagyon akartak bele tenni. Inkább a hangulatra kellett volna rákúszni. A Transformersnél meg annyival lesz nehezebb, hogy ott a fanok nagyságrendekkel többen vannak, mint a Resi és Doom esetében együttvéve. Őket is, meg az új érdeklődöket is kielégíteni nem lesz könnyű feladat.
Load: hát, ha neked a Beast Wars története gyenge, akkor vagy nem láttad végig, vagy nagyon elszaladtál a részletek mellett.

Vagy egyszerűen csak nem szereted. Én is nagyon szkeptikusan ültem le megnézni (mondjuk nem az összeset, de jópárat), de végül el kellett ismernem, hogy remek fordulatok, történetszálak, és kidolgozott szereplők kerültek be a sorozatba. Rengeteg olyan részlet van benne, ami szerepet kap az új képregényekben, és remélem, hogy a film(ek)ben is meglesz a maga szerepe. Marsjárók meg egyebek helyett.