Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.02.23. 12:31

Beowulf (2D-ben, feliratosan). Amikor a CG szereplők már az első perc után odaböfögtek, teljesen olyan érzésem támadt, mintha a Shreket nézném, és erre még rátett egy lapáttal a nyomi Grendel (arról nem is beszélve, amikor megszólalt XD). Szóval a film első felét egyszerűen nem tudtam komolyan venni. A második részben (onnantól kezdve, hogy Grendel anyja elcsábította Beowulfot) már bedurvultak az események, és ez azért sokkolt a kelleténél jobban, mert még mindig azt hittem, hogy a Shreket nézem. XD Valaki írta valahol, hogy egy film vagy legyen élőszereplős vagy legyen teljesen animált, mert a kettő keverékéből csak egy nagy zagyvaság lesz, és ezzel egyet kell értenem, mert így tényleg nagyon fura volt. Sajnálom, hogy egy ilyen jó témából ilyen gagyi film lett. Aki normális Beowulfos filmet akar látni, az inkább ezt nézze meg. Gyakorlatilag az ellentéte a másik filmnek: nem amerikai termék, hanem angol-izlandi-kanadai koprodukció hiteles - többek közt - skandináv színészekkel (ők a saját kultúrájukhoz nyúltak, az amcsik meg ellopták a témát...) és Gerard Butlerrel. <3 Valamint az egész filmet Izlandon forgatták, és a lehető legkevesebb számítógépes effektet használták benne.
U.i.: csak nekem tűnt fel, hogy I AM BEOWULF! ~ THIS IS SPARTA! + kockás hasak? :dirr: (Amúgy a 300-at szeretem.)

Avatar
Kiharu
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2007.06.26. 18:21
Tartózkodási hely: Pécs, Szombathely

Hozzászólás Szerző: Kiharu » 2008.02.23. 14:01

Yuriko-chan írta:Beowulf CG szereplők...

Valaki írta valahol, hogy egy film vagy legyen élőszereplős vagy legyen teljesen animált, mert a kettő keverékéből csak egy nagy zagyvaság lesz...

Aki normális Beowulfos filmet akar látni, az inkább ezt nézze meg.

U.i.: csak nekem tűnt fel, hogy I AM BEOWULF! ~ THIS IS SPARTA! + kockás hasak? :dirr: (Amúgy a 300-at szeretem.)
Nekem nagyon nem jött be ez az egész stílus. Nem tetszett, hogy CG-ben csinálták meg, mégis színészekkel játszatták el úgymond a dolgot. Egyet kell nekem is értenem, egy jó nagy zagyvaság kerekedett ki belőle. Igaz én alapból nem szeretem a CG-t.
A másik film, lehet, hogy sort kerítek rá... :mrgreen: talán a másodszori nekifutás sikeresebb lesz, mint az első, mert először elrettentett valami. XD
És nekem is feltűnt ez a párhuzam a két film között. Nem lehet, nem észrevenni.
Kép

Avatar
HellRaiseR
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 366
Csatlakozott: 2006.01.20. 20:05
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: főváros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: HellRaiseR » 2008.02.23. 19:59

Yuriko-chan írta: az amcsik meg ellopták a témát
Nekem ez egy kicsit erős kifejezésnek tűnik.
Mellesleg nekem nincs a filmmel kapcsolatban semmi bajom, de ez még nem jelenti azt, hogy remekműnek tartanám!
Kép
Az Ördög a részletekben rejlik...
,,We're trapped in the belly of this horrible machine...and the machine is bleeding to death."

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.02.24. 08:35

Azért mondtam, mert haragszom rájuk. Ugyanis a CG Beowulf előtt a http://www.beowulfmovie.com/ link is a Gerard Butleres Beowulf film honlapjára vezetett, de még ezt is elvették tőle... Így tudtam meg már sok hónappal a bemutatója előtt, hogy lesz egy másik - sztárparádés - Beowulf film is, ugyanis a fent említett honlapra akartam volna ellátogatni, de valahogy nem ott kötöttem ki. :?

----------

Trisztán és Izolda (Tristan + Isolde). Nyálas (pedig én ritkán mondom ezt, ennél sokkal sziruposabb filmek is tetszenek) és nem követi hűen az eredeti történetet. Trisztán jellegtelen szépfiú, Izolda meg üres szépség. Előbbi olyan fájdalmas pofát tud vágni, hogy még nekem is elmegy tőle az életkedvem, utóbbi meg egy hülye liba. Szóval nem tetszett. Aki jó Trisztán és Izolda filmet akar látni, az inkább ezt nézze meg. (Amúgy régóta keresem ezt a filmet /magyar tévében is adták/, szóval ha valakinek megvan vagy tudja, honnan lehet megszerezni, legyen olyan jó, és szánjon meg. Köszi.)

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.03.18. 10:15

I.e. 10 000 (10,000 BC). Végülis szórakoztató volt, és szívesen megnézném mégegyszer, de akkora sületlenségek voltak benne, hogy többször is hangosan felröhögtünk. XD Egyébként maga a film teljesen olyan, mintha az Apocalypto-t összekeverték volna a Jégkorszakkal, megfűszerezve egy kis 300-zal.

Szerk.: találtam egy nagyon jó kommentet, muszáj megosztanom veletek.
sh.nassau írta:Történet egy ifjúról aki társaival elindul az örök jég birodalmának hatráról, követi a sarkcsillagot (sic!) és eljut Egyiptomba, ahol paprikát (sic!) eszik, majd a végén kap néhány kukorica és babszemet, amiből búzát termeszt odahaza, egy olyan területen, ahol még a fák sem élnek meg.

Tanult, intelligens ember ne nézze meg, mert végig fogja dühöngeni.

Néhány gondolat korábbi postokra:

A film címe 10.000 B.C.
Ez ugye pontosan 12.008 évvel volt ezelött.

Az utolsó jégkorszak nagyjából 10.000 évvel ezelött ért véget.

A legfiatalabb mamut tetem amit Szibériában találtak, mintegy 8000 éves.

Tehát: 12.000 évvel ezelött még tartott a jégkorszak és talán még mamutra is vadászhattak rastafary őseink...

Az minimális szinten idegesítő volt, hogy a jég birodalma és a sztyeppék után rögtön a trópusi őserdő következett, majd csak utána a sivatag.

Az külön vicces, hogy nagyvonalúan törölték a Földközi-Tengert és Európát összekötötték Afrikával.

A filmben elindúltak mondjuk valahonnét Felső-Ausztriából, átkeltek a Dachstein-Tauern vonulaton, majd valami sztyeppén (talán a Po-síkság?) és hopp, hirtelen Közép-Afrikában vannak a dszungelben, ahonnét Északnak vonulnak. Elérik a Szahara déli peremét, majd Szudánt, ahol földművelő feketékkel találkoznak. Innét eljutnak a Nílusig, ahol a rabszolgakereskedők akkora hajókkal lógnak meg előlük, hogy az emberek állva elférnek a hajó gyomrában melyek kétirányba kiterjesztett háromszögvitorláikkal, a folyamatos hátszéltől hajtva képesek nagy sebességgel haladni. Hőseink a Szaharát simán átszelik annyi vízzel amennyit a nemlétező zsebükben el tudnak vinni, mert a kezük tele van a lándzsájukkal és a pajzsukkal.
A Sarkcsillagot követve, melynek fénye erősebb mint az Est-Hajnal csillagé eljutnak Gízába, ahol az atlantiszi kínai császár építeti Kheopsz fáraó piramisát.

Hát, ha valamit építettek akkoriban, akor az max egy hatalmas oroszlán lehetett, amiből azután Kefre fáraó kifaragtatta a Szfinxet.

További vicces részlet, hogy a szudáni fekete földművelők chili-t termesztenek. Gondolom a magokat Amerikából hozták repülővel... Akárcsak a kukoricát, amiből adnak hősünknek is és amiből ő otthon, a sarkvidéki éghajlatú sztyeppén búzát hajtat.

Összességében totál zagyvaság, de aranyos. Talán tényleg jobb lett volna úgy kezdeni, hogy "Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban..." vagy méginkább "Once upon a time in a fairy world...".

Ja, és még egy: Nagy napja volt ez jamaicai ganja szívó barátainknak... Az ősök raszták voltak...
Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy tudtommal az elefántoknál (és akkor gondolom a mammutoknál is) matriarchátus van, tehát a vezérbikának inkább vezértehénnek kellett volna lennie...

Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan » 2008.03.18. 14:06

MEET THE SPARTANS nos, nem tudom miért vártam olyan sokat ettől a filmtől.. már az epic movie se jött be.. meg a a scary movie 4 is sok volt már nekem.. de gondoltam hátha megint lesz vmi eredetiség.. de csupán amcsi hüjeség. aki nagyon unatkozik és nincs más mit nézzen, csak az nézze meg
Kép

life is pain, get over it

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.03.19. 08:19

Macskafogó 2

Sajnos az első rész árnyékában eleve lehetetlen feladatra vállakloztak, de azt a szintet sem hozták, ami azért elvárható lett volna. Lehetett érzékelni, hova szántak poénokat, csak valahogy az egész moziterem síri csöndben vészelte át ezeket a pillanatokat. Nagy probléma volt, hogy rengeteg volt a filmes utalás, ezek ismerete nélkül pedig több jelenet semitmondó lett volna, míg az első rész mindenféle "előképzettség" nélkül is szórakoztató volt. A történetből is sokkal többet ki lehetet volna hozni, a bossfight meg egyenesen nevetséges volt. A játékidőhöz képest pedig túlságosan sok mindent és sokmindenkit próbáltak belezsúfolni. Több előző részbeli szereplő csak fölöslegesen lopta a perceket, vagy ha már bele akarták tenni, valami értelmes módott kellett volna rá találni...
Egyetlen pozitívum a rajzok minősége és a színek élettelteltsége volt. Ettől eltekintve fölösleges volt elkészíteni...

4/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 » 2008.03.21. 15:05

Csapatleépítés röviden: borzasztó!!!

Avatar
Nagisa-chan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 7
Csatlakozott: 2008.03.22. 13:33
Tartózkodási hely: Otthon

Hozzászólás Szerző: Nagisa-chan » 2008.03.23. 16:35

Nem egy mai film de a Hulk.-_-' Gondoltam végig szenvedem egyszer az életben. Nem sikerült. Röviden:Uncsi!

Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 » 2008.03.25. 13:48

A fiúk nem sírnak 2 órás szenvedés, katasztrófa :crazy:
Mivel megtörtént eseméy ezért kap 3 pontot :? :)

Avatar
Hanon
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 150
Csatlakozott: 2007.09.15. 14:55
Tartózkodási hely: At pinball

Hozzászólás Szerző: Hanon » 2008.03.26. 17:27

Yuriko-chan írta:U.i.: csak nekem tűnt fel, hogy I AM BEOWULF! ~ THIS IS SPARTA! + kockás hasak? :dirr: (Amúgy a 300-at szeretem.)
Nem >)

Jöttem, láttam, beköltöztem
Most lehet azt mondani, hogy nem mai film. Naés, ennyire alacsony színvonalra még ez sem mentség.

S.O.S. szerelem!
Erre meg már azt sem lehet ráfogni, hogy régi. Egyszerűen nem jó úgy végignézni egy filmet, hogy az első 10 percben kitalálod, mi lesz a vége. Meg úgy egyébként is, ekkora baromságot, hát könyörgöm ._.

Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji » 2008.03.26. 19:17

Akkor okozz magadnak egy kellemes masfel orat es nezd meg az I.E.10000-et..kerestunk mentsegeket..nem talaltunk. Egyet sem. Az egy dolog, h az osemberek angolul kuldik (ambar a gonosz bacsik nem) tovabba h be sem kell ulnod a moziterembe h tudd, h mi fog tortenni XD de az mar semmilyen szinten nem humoros, h vasbilincsuk van, tavcsovel nezik a csillagokat egy olyan birodalomban ahol piramis van es szfinx de veletlenul sem Egyiptom, es selyem van rajtuk..tovabba a plakaton szereplo alapszituacio nem tortenik meg, sot a kardfogu tigrisnek vajmi keves szerepe van a filmben...ezt meg mind lenyelne az ember (elfogadvan h az alapszituacio egy rendkivul jo fantaziaval megaldott, ambar tortenetkonyv lapokat soha nem forgato rendezo illuzioja) ha e ertelmileg eleg alacsony szinten levo alakitas legalabb szorakoztato lenne..de barmilyen dobbenetes, nem az! Hanem unalmas, hervasztoan unalmas...viszont legalabb masfel ora tragya utan a kepedbe mondanivalo, konkluzio es elmeny nelkul tavozol...ajanlom mindenkinek aki vonzodik a telleg rossz, nagybetus ROSSZ filmekhez, tovabba sok elkoltenivalo penze van (egy kritikaban azt olvasam ugyanis h ez a fim addig jo, ameddig van popcorn...imho, nincs az a popcorn ami megmentene ezt a filmet :dirr:)

Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan » 2008.03.30. 19:23

The Covenant hát rég láttam már ekkora béna filmet.. a story is gyengus volt.. meg amugy az egész egybe.. a spéci effektek nem is voltak rosszak és volt benne 1 jo mondat: "harry potter can kiss my as" - mondta ezt egy szupernaturális kölyök aki felrepitette a kocsiját miközbe üldözték a rendőrök : ))
Kép

life is pain, get over it

Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak » 2008.03.30. 22:35

The Faculty Igazából egy baj van a filmmel, én vmi "komoly" véresre számítottam, de már ott gyanús volt, amikor megláttuk a magyar címét, avagy az Invázuim.., amúgy lehet elszórakoztam volna rajta, mert izomból tele van hülyeséggel, csak ez épp másképp hatott.
Let's begin, de gozaimasu!

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram » 2008.03.31. 12:50

matsuo-chan írta:"harry potter can kiss my as" - mondta ezt egy szupernaturális kölyök aki felrepitette a kocsiját miközbe üldözték a rendőrök : ))
Ezért meg fogom nézni.
Kép

Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji » 2008.03.31. 14:59

A Faculty anno kisebb korom egyik meghatarozo elmenye volt...kismillioszor lattuk, talan pont azert mert annyira lehetetlenul rossz..(+ Josh Hartnett miatt :dirr:) A legjobb mondat benne magyarul, h : "..masfel nap alatt meghoditotta a sulit, egy het alatt ove a vilag..". Elijah Wood (meg a forditok) erdekesen szamolnak..es persze teljesen mast mond angolul..a Covenant-et meg moziban sikerult megtekinteni, de az nem volt ennyire vicces, plane h a fent emlitett mondat a film 2. perceben hangzik el, onnantol semmi vicces nem kovetkezik... T___T

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.04.09. 16:20

Általánosan elfogadott tény, hogy Uwe Boll filmjei borzalmasak. Pár lelkes ember aláírásgyűjtébe kezdett, hogy hagyja abba a filmezést, amihez 18 ezren adták is a nevüket, majd eljuttatták a kedves "rendező" úrhoz, aki erre csak annyit reaeált, hogy ez kevés. Arra a kérdésre, hogy mennyi lenne elegendő, az 1 millió választ adta.
Én tegnap előtt írtam alá, akkor kicsivel több, mint 90 ezredikként, azóta pedig már 130 ezer fölött jár a számláló. Aki esetleg szeretne csatlakozni, az alábbi linken megteheti:

http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram » 2008.04.10. 01:08

149672.
Kép

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.04.10. 08:04

Gábriel - A pokol angyala (Gabriel). Az egész film sötét és nyomasztó. Mindegyik szereplő ronda és taszító, egyik iránt sem tudtam rokonszenvet érezni, egyikkel sem tudtam együttérezni, az összes ellenszenves volt. A sztori pedig gagyi. Rég láttam ilyen sz*r filmet.

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2008.04.10. 17:07

A múltkor nézegettem a DVD-t a boltban, ezek szerint jó hogy otthagytam...
Kép

Avatar
Szacsi
Profi
Profi
Hozzászólások: 238
Csatlakozott: 2006.09.12. 14:44
Tartózkodási hely: Buon Viaggio
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Szacsi » 2008.04.12. 17:36

Annyira j ez a téma :)

Szóval:

Elektra
Csak azért tudtam elviselni, mert közben rajzoltam, anélkül nem valószínű, hogy kibírtam volna.
Történet: Ajj....fájdalmasan gagyi. Dióhéjban: Könyörtelen gyilkológép vagyok piros bőrruciban, de azért van szívem!
Karakterek: Ezt nem ragozom :-P
Akciójelenetek: Fárasztóak, de néha röhögésre ingerlőek.
Képi világ: az egyetlen olyan dolog a filmmel kapcsolatban, ami nem a béka s*egge alatti szinten van.

Summa summarum: 10 éven felülieknek nem ajánlanám.


S.O.S. szerelem

Ehhehe...Azok a megható és szívből jövő párbeszédek...:?
Csányi Sándor csak úgy sziporkázott (értsd: katasztrofális volt, ahogy eldünnyögte a betanult szöveget -______-).
A többi dolgot nem is akarom ragozni, mert annyira no comment az egész.
Ezt senkinek nem ajánlanám.Aliens vs. Predator 2

Csak most sikerült megnéznem, számomra teljesen értelmezhetetlen nyelven, de feltételezem, hogy nem vesztettem túl sokat. Naszóval. Az első résznél lényegesen jobb! (Tehát amíg az első ***, addig ez csak szimplán rossz :dirr: ) A predator végre nem egy szteroidoktól fölpuffadt testépítőre emlékeztetett és izgalom is volt bőven (értsd=nem lehetett tudni, hogy a következő másodpercben vajon kit nyársalnak fel). Az Alien-ek aranyosak voltak.

És most a feketeleves, icipici spoilerrel:
Akkora ökörségek vannak a filmben, hogy az nem igaz.
1. Predalien (preadtor-alien mix.) Miezmár? Jáááj.
2. Van egy hordányi predator a predator-űrhajón és képtelenek ennyien, egyetlen alien ivadékot elintézni? Szép, mondhatom.
3. Az alien-ek túl gyorsan szaporodnak.
4. A végén, a Predator - Predalien párharcnál teljesen logikus, hogy a predator leveszi a kifogástalanul szuperáló maszkját. -_____- Hadd vágja ki a fogait az predalien, vagy akármi más.
5. Nem igazán volt jó a film felépítése. Míg a sima alien és predator filmekre jellemző volt az akció-feszültség-akció-feszültség-akció felépítés, addig ebben csak akció-akció-akció-akció volt. Ez így feleannyira se volt izgalmas, mint amilyen lehetett volna. :? :lol:

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram » 2008.04.16. 12:59

Szacsi írta:1. Predalien (preadtor-alien mix.) Miezmár? Jáááj.
Azt se tudtam, létezik folytatás. De plot alapján ezek szerint nem véletlenül bukkant ki az előző rész végén a hullából a mix. :)
Kép

Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan » 2008.05.03. 22:59

Blood Rayne - hát nem tom. én szeretem a vámpiros filmeket, de ez baromi unalmas volt.
Kép

life is pain, get over it

Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji » 2008.05.04. 15:15

Szacsi írta:Aliens vs. Predator 2
Vszleg en vagyok igenytelen, de nekem tetszett :dirr:
Lehet h azert mert szeretem a Predatorokat meg az Alieneket, de ez imho nem volt olyan rossz...persze h bugyuta meg egyszeru, de legalabb volt benne predator meg alien...az 1el ellentetben, es kicsit helyre lett rakva a Predator..az elozo resz szegyene utan, ahol az alien megol 2 predatort... O_o
Amugy mar az 1ben is felgyorsultan szaporodtak, de itt bele lehet magyarazni h ugye mashogy szulettek (ami viszont telleg gaz volt :S) A predalien-t meg lehetett tudni, es pl mennyivel jobban nez ki mint az alien 4ben az alien-ember ize??
A predator meg a Schwarzi ellen is levette a maszkjat...jaj, nem akarom vedeni, mert tragya, de a magamfajta rajongo geekeknek tokeletes volt...

Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak » 2008.05.04. 17:21

Meet the Spartans

Próbáltam vmi rosszra felkészülni, de ...nem sikerült..., még annál is rosszabb, mint amire számítottam.
Let's begin, de gozaimasu!

Válasz küldése