A The Happeningre M. Night S. miatt vagyok kíváncsi. Az összes, általam látott filmjében (Jelek, Lány a vízben, Hatodik érzék, Falu) az volt közös hogy nem tudtam eldönteni 10/10-et vagy 1/10-et adjak, egy ráalvásra mindig a jó oldalra dőlt a mérleg nyelve

(ugy 8-ra értékeltem őket imdbn) . Nagyon különleges, egyedi stílusban alkot, meg tudom érteni, hogy sokaknak nem tetszik. A legkülönösebb figura, akivel összefutottam

Új filmjét sajnos még nem láttam.
Parfüm: na erre meg azt mondtam, hogy olyan mint egy M.Night S. film, nem bírom eldönteni annyira jó vagy rossz. Ez volt első nézésre a véleményem. Az oka ennek mindösszesen az volt, hogy nem úgy áltam hozzá a filmhez, ahogy kellett volna. Rá voltam hangolódva egy kosztümös-szerelmi drámás és intrikás és gonosz bácsik is lesznek benne filmre, mert gőzöm se volt mit fogok látni, csak azt hittem a jelmezekből, hogy biztos ilyen jellegű a film, és
ehhez képest volt csalódás. Megnéztem újra olyan állapotban, hogy meg tudjam emészteni, mert az ilyen filmeknek az a lényegük, hogy meg kell találni az olyan állapotot, ergo, 16 darabban leckeírás közben esténként nézek meg belőle perceket vagy zabálok közben vagy rajzolok közben etc. az nem túl jó. Azóta egyik kedvenc filmem lett. A könyvet angolul olvastam, annál is jobban tetszett, főleg a második fele. Szóval 10/10.
Pici kiegészítés: sosem voltam büszke arra hogy az orrom a legjobb érzékszervem, azt hittem ez inkább ciki, végre legalább a Parfüm óta büszkén hirdetheem