megnéztem még a Pygmalion-t. aki szereti a régi feketefehér filmeket, annak ajánlom.
Hmm, nekem tetszett, bar az elozo kettonel nem volt feltetlenul jobb. Es nem ereztem benne penzszagot, es kulonben is, a penznek nincs szaga ;) Egyebkent lattam angolul is meg magyarul is a filmet. En mindig amellett vagyok, hogy egy filmet az eredeti nyelven kell nezni - es angolul tudok - es jobb volt a magyar szinkron, mint az eredeti angol! Az a jelenet, ahol tini kifejezeseket probalt hasznalni Shrek, hogy baratkozzon a fiuval, arra szamitottam is, hogy angolul sokkal ertelmesebb - mivel elobb lattam magyarul a filmet, es aztan angolul - de semmi kulonos volt angolul is :/ de azon kivul tetszett a filmanubys írta:Shrek 3
Már jóideje megnéztem, de most jutottam el odáig, hogy vélemyényt írja róla (mondjuk úgy, hogy eddig emésztettem a látottakat). Sajnos az elsõ pillanattól az utolsóig azt éreztem, hogy lélektelen az egész. Mintha a készítõk készítettek volna egy listát, hogy mit szeret a közönség, majd egyesével kipipálva mindet belerakták. De sajnos sugárzik róla, hogy kötelezõ gyakorlatként. Amikor pedig Arthur-al próbál összebarátkozni fõhõsünk, az nem tudom, eredetileg hogy hangzik, de magyarul végtelenül kínos volt.
Bûzlött az egész "mû" a pénzszagtól. Amúgy tényleg kár, mert az animáción látszott (általában), hogy rengeteg ember temérdek munkája fekszik benne. Ha játék lenne, techdemo-nak mondanám.
3/10
EDIT:
Ja igen, és 2010-ben jön a Next Shrek
Ne bántsuk szegény brazilokat, ők jó sorozatokat csináltak (A homok titkai, A pampák királya stb.), legalábbis kifejezetten élvezhetőeket. A mostani "remekművek" nem portugál, hanem spanyol nyelvterületen készülnek, tehát Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Peruban, Venezuelában stb.rencu15 írta:az egész olyan, mint egy brazil szappanopera
Bocsi csak a "brazil szappanoperát" kifejezésként használtam...sorry ha félreérthető voltYuriko-chan írta: Ne bántsuk szegény brazilokat, ők jó sorozatokat csináltak (A homok titkai, A pampák királya stb.), legalábbis kifejezetten élvezhetőeket. A mostani "remekművek" nem portugál, hanem spanyol nyelvterületen készülnek, tehát Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Peruban, Venezuelában stb.
Nem nevezném túlzásnak a 'minősítésem',de már nem tudok nevetni az érőltetett folytatásokon.Sajnálom de ez van.Shisou írta:Nekem semmi gondom nem volt a Shrek 3-mal, szerintem erős túlzás "pénzszagúnak" minősíteni. Az ami filmipar játékszabályaihoz híven nyilván hülyék lennének nem folytatni a sorozatot olyan ütős részek után, mint az előzőek. Én sem gondolom, hogy jobb lett volna a másik kettőnél, de voltak benne kifejezetten vicces részek - pl. elég hangosan röhögtem, amikor Szamár és Kandúr testet cseréltek
A mozi pedig már vagy 30 éve válságkorszakát éli.