Ha nincs igény a topikra, majd szóltok.

Mostanában a Plants vs Zombies-zal játszom sokat, egyszerűen nem tudom megunni.
Itt a trailer, jópofa.

http://www.youtube.com/watch?v=CHAbHz8iYHc
Az jó. Az volt életem első visual novelje.anubys írta:Narcissu
Hát ez kész de van benne valami!!!dani576 írta:Elég szégyen, hogy 2009 legnehezebb játéka az új Nintendo Wii-s Super Mario...
Pedig igaz. Sokan, nagyon sokan lenézik a Super Mario sagát. Mondja el csak egy gyerek az általánosban, hogy bírja a bajszos vízvezetékszerelőt, és megrugdossák, majd bezárják a szekrénybe, vagy jobb esetben, megértőbb osztálytársaknál mindörökre kiközösítik.Kashim írta:Hát ez kész de van benne valami!!!dani576 írta:Elég szégyen, hogy 2009 legnehezebb játéka az új Nintendo Wii-s Super Mario...
Öcsém ez kész de tényleg igaz amit írtál mert a játékgyártók valóban mindig egymással versengenek és ebből sokszor nagy hülyeségek sülnek ki.A játék nekem nem csak a hobbim. AZ ÉLETEM!
Kössz, videójáték témában mindig rám jön a szófosás, na meg halálra is untam magam, mert sehol nem volt senki, de ez most mindegy.Kashim írta:Minden esetre Grat hogy ilyen esszét írtál erről az egészről én csak akkor bírtam volna ennyit írni ha mondjuk szétuntam volna az agyam de van egy olyan érzésem erről van szó na mind1 Grat újra!!!
Én képletesen értettem de úgy nézem te is így értetted ez így is van jól mert a fanatizmus sosem vezetett jóra a történelem folyamán!Ahogy megírtad, ma elégetjük az amerikai zászlót,
Ez valahogy tényleg így van de én csak sajnálom nem pedig gyűlölöm őket van is egy mondás ami megnevezi az igazi bűnösöket valahogy így szól:"Nincsenek katonák csak vágóhídra terelt marhák!"És kik akik terelnek hát persze hogy a politikusok de ezt inkább majd PM-ben vagy Off topicban folytassuk mert ez már tényleg nem game hanem társadalom kritika!A bátor amerikai katonák bármikor föláldozzák magukat a hazáért. Vagy egy kis pénzért.
LOL, ezzel többször is játszottunk a Media Marktban, de sose jöttünk rá, mi a lényege, csak csapkodtuk az állatkákat az ásóval. XDdani576 írta:Viva Pinata
Ha tudnád hány ilyen van Yuriko Chan!!!Yuriko-chan írta:LOL, ezzel többször is játszottunk a Media Marktban, de sose jöttünk rá, mi a lényege, csak csapkodtuk az állatkákat az ásóval. XD
Gazdasági szimulátor. Jobbat nem tudok rá. A kertet kell benne tuningolni, hogy az állatok minél jobban szeressék, kedvezni kell az egyéni igényeknek (pl. minden állatnak más ház kell), hogy a vadak is bejárjanak, majd megszelídüljenek. A lapát a gonoszok, a szemét elpusztítására való, és a verekedőket is ezzel lehet szétválasztani.Yuriko-chan írta:LOL, ezzel többször is játszottunk a Media Marktban, de sose jöttünk rá, mi a lényege, csak csapkodtuk az állatkákat az ásóval. XD