Fórumtali(k)
- pintergreg
- Törzskommentelő
- Nem: Férfi
Re: Fórumtali(k)
18:30
- higashikata
- Szakértő
- Nem: Nő
- Kapcsolat:
Hello-szia Valencia!
Jövő héten Viktor elvtárssal jövünk Conozni, már pénteken is vevők lennénk egy kis összeröffenésre. Vagy szombaton.
Ki lenne rá vevő, mikor és hol?
Jövő héten Viktor elvtárssal jövünk Conozni, már pénteken is vevők lennénk egy kis összeröffenésre. Vagy szombaton.
Ki lenne rá vevő, mikor és hol?
- Ricz
- Fórumfüggő
- Kapcsolat:
A conon. Olyan durván 5-ig biztos el lehet csípni, mert a subberekkel újabb összeröffenést tartunk.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
- Junchi
- Félisten
Conra most én is jövök, viszont max 6-ig maradok, szóval minden további bandázás nekem most ugrik.
A conra megyek, de mivel péntek este megyek fel Pestre, akkor biztosan tudok beülni sehova. A szombat attól függ, mennyire járom le a lábamat és leszek fáradt a con után.
- iskariotes
- Fórumfüggő
Ahogyan látom most a péntek nem annyira jó, nekem speciel jó lenne, de van egy olyan érzésem, hogy nem kizárólag rám kíváncsi mindenki. Szombaton gondolom sokan maradni szeretnének a koncerten, de a magam részéről egy fajta Conos tali a rendezvény ideje alatt belefér.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
- scineram
- Fórummániás
- Kapcsolat:
Con alatt részemről is nyugodtan lehet összefutni. Azon kívül sajnos nem jó, hétvégén vendégeim lesznek.
- iskariotes
- Fórumfüggő
Van valakinek valamilyen fix programja a Con alatt amin részt vesz? Mert akkor értelemszerűen nem akkora időzítjük. Valamint a mikor kérdése, mert ha jól értem akkor Junchi max hatig tudd maradni ergo előtte kell lennie a találkozónak.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/