Részemről lehet, hogy igen.
Fórumtali(k)
- scineram
- Fórummániás
- Nem: Férfi
- Kapcsolat:
Re: Fórumtali(k)
Ez nekem igen jónak tűnik, legyen!
- scineram
- Fórummániás
- Nem: Férfi
- Kapcsolat:
Ahol legutóbb voltunk szerintem rendben lenne, ha még nem unjátok. Bár úgy látom szombat nem sokaknak alkalmas.
Én meg ráadásul mára sikeresen lebetegedtem

Addig is dobok be egy helyet, itt voltunk pár barátommal a múlt héten. Az italok szerintem kb. hasonló árban vannak, mint a legtöbb helyen, a kaja talán kicsit húzósabb (de mondjuk nem is melegszendvics meg ilyenek vannak

Jobbulást!Leara írta: ↑2023.09.14. 18:22Én meg ráadásul mára sikeresen lebetegedtem. Nem vészes, de nem is tudom, hogy szombatig jobb lesz-e, vagy rosszabb. Ha nem gond, el tudjuk napolni októberre? Az hátha másoknak is jobb lenne. Mondjuk akkor lesz a con is, szóval nem tudom, az október mennyire játszik azoknak, akik mennek.
Addig is dobok be egy helyet, itt voltunk pár barátommal a múlt héten. Az italok szerintem kb. hasonló árban vannak, mint a legtöbb helyen, a kaja talán kicsit húzósabb (de mondjuk nem is melegszendvics meg ilyenek vannak), de azok közt is van azért barátibb, csak az étlapot kevésbé tanulmányoztam. A fényképek között amúgy megtaláljátok az étel- és itallapot, csak kicsit visszább kell keresni (május 23-i feltöltések).
Szerintem olyan kevesen jelentkeztünk, hogy ha te sem tudsz jönni, akkor tényleg jobb, ha elnapoljuk a dolgot.
- Catrin
- Hikikomori
- Nem: Nő
- Kapcsolat:
Jah, nekem ez a hétvége fantasy expo és magazin szerkesztés miatt teljesen foglalt... mondocon körül lehet jobb lesz az esti tali is, majd kiderül...