Ayla írta:okés, miről szól ez a manga?
Ha elmesélem az elejét, félő, hogy totál félreérted, és egyből leírod. XD Ha elmesélem, ami utána jön, lespoilerezem. XD Szóval maradjunk annyiban, hogy egy antiszoc és elég..."érdekes" hobbijú sráccal indít a történet, akit a továbbiakban megismerünk, szerelmes lesz, megpróbál beilleszkedni, stb-stb. Az alapfelállás klisésnek tűnik, csak éppen a mangaka sorban pont nem azokat lépi, amikre a gyakorlott olvasó számítana.

Ennél tovább pedig tényleg nem mesélem, olvasd el.

(A többiek nyugodtan írhatnak róla akár féloldalas ajánlót is, de nekem a saját lelkiismeretem ennyit engedett, mivel egyrészt sosem bocsátanám meg magamnak, ha
ebből spoilereznék, másrészt ez nálam a "nem lehet szavakba önteni, ezt látni kell" tipikus esete.) De tényleg az a legjobb, ha csak úgy elkezded.

Én azért kezdtem olvasni, mert "lol, ilyen idióta kezdést... XD", aztán később megcsapott, mint a 220.
Ayla írta:és milyen hosszú?
31 fejezet, ami egyébként sem sok, akiket pedig megfog, kb. két nap alatt végezni szoktak vele, de még aki lassan olvas/kevés az ideje, szerintem annak sem tarthat tovább 4-5 napnál, hogy befejezze. Szóval kezdj bele, a rajzolástól nem kell megijedni, a manga többi eleme
bőven kárpótol érte, és ne állj meg 9-10 fejezet után, mert a jellemfejlődés emlékeim szerint még ott kezd csak igazán beindulni.

(És nem csak a főhősre gondolok, legalább 3-4 szereplő fejlődik vele párhuzamosan, ha nem több...) Apropó, jut eszembe: végre egy manga, ami úgy rulez az elejétől a végéig, hogy a befejezést sem szúrták el, igazi ritkaság. XD És a viszonylagos rövidsége miatt nem azt éreztem a végén, hogy "csakhogy ez a rétestészta is végleg kisült (szénné égett... XD) már", hanem hogy hiányozni fog ez a kis csapat, de kár lenne tovább húzni a történetüket, mert így tökéletes.