Shingeki no Kyojin

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
iskariotes
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 869
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Shingeki no Kyojin

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2018.09.12. 20:38

A WIT-hez csak annyit, hogy idén készítettek egy Pokémon filmet a Pokémon the Movie: The Power of Us-t. Gondolom erre oda figyeltek mert hát ez biztos bevétel volt. Leforgatták a Koi wa Ameagari no You ni-t ami ahogyan nézem a MAL-on 7,62-n áll ami nem is olyan rossz, és még így első bikkre a garfika sem tré. Illetve jövőre fog érkezni a Vinland Saga, szvsz ezt szánják a Titan mellé zászloshajónak ahhoz pedig, hogy jó nézetsége legyen erős animáció kell. Persze ez most csak egy kibic véleménye volt.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
Catrin
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 908
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Kapcsolat:

Re: Shingeki no Kyojin

Hozzászólás Szerző: Catrin » 2018.09.17. 09:21

9. rész

Jöttem megint blablázni, most nem a nyafogással kezdem, mert:
- Most mindent beletettek a mangából, ráadásul ugyanabban a sorrendben, ahogy ott jött elő (leszámítva a rész elejét, ami még az előző részes nyafogásomhoz csatlakozik, erről később), így nagyjából a tempót nem kritizálnám.
- QUALITY fej is jóval kevesebb volt
- és nem utolsó sorban bővelkedett az epizód fangirl nyáladzást kiváltó momentekkel is (igen, a képernyőn töltött mértékük egyenes arányban növeli az elnéző mentalitásomat minden mással szembenXD - kivételt képez ez alól, mikor tudom, hogy már megint mennyit rövidítettek belőlük KHM ELŐZŐ EP, ilyen itt most nem volt, sőt)
- a rész elején flashbackelték Eren Reiss irányításos próbálkozását... legalább ezt, bár sokkal jobban működött volna az eredeti helyén... és akkor:

Nyafogás:
- A múltkor elmaradt illetve rossz helyre betett Histo-Levi párbeszédnél ugyan már elnyafogtam, de most jobban helyén is lett volna az a jelenet a falon, hogy Levi megint balhézik vele, amiért nem marad biztonságban és stb. - így még hatásosabban jött volna ki a Histo-Erwin párbeszéd.
- Reiss kiiktatásánál a húscafatok hárítását már a mangában is betudtam a shounen pawa magicnek, de itt elsőre elég wtf-nek tűnt, hova a rákba repülnek, nyilván a darabokba, ami végül itt is meg a mangában is meg volt rajzolva, de most még LOLabbnak tűnt ennek a módszernek a kivitelezhetősége. A szétrepült darabok számát látva pláne. Na mindegy, nyeljük le, hogy sok kárt nem okozott Reiss elégő/párolgó maradványa, a hússal faszán repülőknek köszönhetően. Élükön a fal urával, bocsi, úrnőjével.
- A mangában btw nem estek ki az undormány belsőségei, feleslegesnek gondoltam itt is.
- Miért animálták úgy a hordókat, mintha azok egy pillanatra kifelé és nem befelé hullanának? Ritka kínosan nézett ki emiatt az egyébként működő taktika.

Egyéb megjegyzések:
- Amúgy Erwin nekem most duplán mókás is volt a részben.XD Ahogy álltak ott afölött a rajz fölött véresen komolyan, hát nem tudtam nem szétröhögni magam. Az is hasonló volt, mikor a falon a lövés után végig ugyanabban a pózban maradt, ok Erent is hatásvadász volt így utasítani, de akkor is LOL.
- Következő epben Kennyt is lezárjuk (annak a mangánál is örültem, hogy nem adtak neki semmilyen végfájt vagy hasonló hülyeséget), valószínűleg azt a pár Levi pillanatot sem fogják most kiírni. Ha jól gondolom, akkor a koronázásnak is bele kell férnie az epizódba (talán azzal zárul majd a friends című rész, ahogy a fejezet is: hogy meglepődnek A Vigyorán - ha ez sem lesz benne hülyét kapok, bár az már így is siralmas, hogyha benne lesz, ahogy Hisztó szórakozik vele, ANNAK UGYE MÉG MINDIG NEM LÁTTUK AZ IGAZI ALAPJÁT ARRRGHHH)
- Plusz olvastam, hogy a következő rész stábjában szerepel Reini, Berti, Ziki seiyuuje, akiknek ezekben a fejezetekben még nem kéne, csak 1-2-vel később, de sejtem melyik minijelenetük bukkan majd fel (szerintem el fog férni az epizódban az is - ending előtti/utáni jelenet? -, de jobb, ha nem tippelgetek).

Válasz küldése