Igazából elég kevés a szabadidőm, úgyhogy leginkább út közben szoktam animéket nézni.
Nekem májusban volt 5 éve. Jézusom.Yuriko-chan írta:Ma 2 éve regisztráltam.
Köszi, neked is. XDmarci_attila írta:Boldog fórumszületésnapot!
Ez az a bunyós CUCC? Régebben mintha linkelgetted volna. Vagy nem.Rage írta:Javaslom mindenkinek a Tough c. produktum elolvasását.
Anno fent volt az oldaladon, de emlékeim szerint csak az első tizenvalahány fejezet került fel, azóta leálltam vele, mert máshol nem akadtam rá.Rage írta:Javaslom mindenkinek a Tough c. produktum elolvasását.
Régebben én is volt, hogy az akkori scene partykon nem aludtam egyáltalán, tehát péntek reggel fölkeltem, átutaztam az országot pl., aztán valamikor vasárnap délben hazakeveredtem, és dőltem is el, mint a lucfenyő. Érdekes, hogy akkor se bírtam 12 óránál többet aludni, szóval este még csellengtem szerteszét, hogy aztán aludjak még egyet reggelig.anubys írta:És mi vett rá, hogy ennyit virrassz?
Amúgy az eddigi rekordom három és fél nap, tehát cirka 80 óra. Elég jó állapotban voltam utána.
Már az első kapásból megbukott ott, hogy a férfiak pont ugyanúgy szeretnek pletykálni, mint a nők, csak nem szeretik bevallani.Ayla írta:hosszú idő után ez az első dolog amit szeretnék itt megosztani veletek:
http://www.sankakucomplex.com/2009/11/0 ... out-women/
Ismerős. Nekem a harmadik éjszakán volt olyan, hogy beszélgettünk és szotyizás közben megálltam, és egy pillanatra elaludtam. De a beszélgetéssel is volt hasonló problémám, hogy valamit visszakérdeztem, de olyat aminek semmi köze nem volt az addigi témához.alvaro írta:Egyébként rosszabb passzban képes vagyok állva, mutogatva, mondat közepén(!) elaludni.
Ennél már csak az jobb, mikor nem törődve a ténnyel, hogy alszom, még válaszolok a feltett kérdésekre. Úgy néz ki, mintha mondat lenne, szórendje van, van valami kapcsolat is a részei között... na de az értelme