Offtopic

Minden, ami nem illik máshova. A szabályok itt is érvényesek.
dani576
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2010.07.16. 08:48
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: dani576 » 2010.07.23. 21:22

Keresem a gonoszokat, akik veszélyeztetik a nyugalmamat.
Hivatásom a lustaságom, a szeszt pedig inkább magamba döntöm.
Kedvenc fegyverem az öklöm, de az alkimisták által fölélesztett zombik maláriásak voltak, ezért érthetően segédeszközt használtam.

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 07:30

Na jöttem és új paklit osztok!

To Hakuma:
Te lány soha nem fogsz megjavulni először is mindig elgondolkozom amikor egy csaj azzal olt minket férfiakat ,hogy perverzek vagyunk amikor a nők sok esetben perverzebbek mint a legtöbb férfi.Most hozhatnék példákat de nem akarom a fórum többi női tagját ezzel megsérteni de a te bőrszerkós munkád jól példázza ezt az esetet pedig lefogadom ez csak egy álarc amivel csak leplezni akarsz valamit de az már nem az én dolgom ,hogy mit.
2)Nem tudtam ,hogy vámpírként tengeted napjaidat de hát mit mondhatnék nem vagyok meglepődve.Mindegy mindig is oda voltam az áldozataim fogaiból készült nyakláncokért azt mondtad neked 4 is van f@sza akkor lassan kezdhetsz búcsúzni tölük.De nyugi lassú lesz és nagyon fájdalmas! :twisted:
3) Nem is tudtam ,hogy allergiás vagy a CAT szőrre ez némiképp rácáfol természetfeletti létedre és egyszersmind felfedi gyenge pontodat!De vigasztaljon hogy szuperman-nek is ott van a kryptonit!

To Dannyboy
Látom valami nagyon durva anyagot próbáltál ki várj kitalálom volt nálad Omlás a narancs tetves és dugóból!Amúgy meg Hakuma ,hogy kutya-e vagy macska hát inkább Tasmán ördög mert mindig morog és hát vad annyira hogy otthon a szobájára is ki van írva a ketrecbe nyúlni veszélyes és tilos!
Amúgy meg hova lett a Rin gyerek azt hittem toltok egy két jó filozófiai kifejtést a Hentai-ról ha már ilyen nagy Guruk vagytok!

Na léptem Danny fogd szorosan Hakumát a porázon mert még megharap valakit és hát te is meg én is lusták lennék elhozni őt a sintértől!Nem akarom ,hogy közös kis kedvencünket elaltassák! :vigyor:

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 09:00

Na na fiúkák, álítsatok magatokon!
Nem érdekel, hogy perverzek vagytok, mert ez természetes. mindenkinek vannak olyan gondolatai.
A bőrszerkó a sebeimet takarja és azt, amit másoknak nem kell látni.
Nem vagyok vámpír. (csak a volt pasim volt az, ő szoktatott rá a vérre) A fogaimat meg nem tudod kiverni, azt nem rászletezem, hogy miért.
A macskákra nem csak allergiás vagyok, de útálom őket!
Nem vagyok tasmán ördög! Mit nem értessz azon, hogy ÉLŐHALOTT????
A szobámra tényleg ki van írva, hogy ne gyere be, veszély....de csak a hatalmas rendetlenség, és a szana szét dobált fegyverek miatt, amik mindég kidölnek a szekrényből, ha nekicsapja valaki az ajtót.
Miattam ne aggódjatok nem harapok, ha nem szükséges.
Ui: Nem vagyok háziállat!!!!
tulajdonképpen bérgyilkos vagyok. én képezem ki az újjoncokat: olyanok vagyunk mint a tesvérek, de néha én játszom az anya és a sátán szerepét is.Az éjjeli munkaidő miatt nem vagyok fent sokszor. Nagyon nehéz főlleg suli mellett! de legalább most tudok aludni fél óránál többet.
A tegnapi munka során kicsit lesérültem (kiszúrták a belemet), de már harcképes vagyok!
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 10:12

Nem vagyok vámpír. (csak a volt pasim volt az, ő szoktatott rá a vérre)
Na és ki volt az előző hapsid?Várj várj kitalálom!
Oh Edward miért vagy te Edward!(Komor tekintet) :vigyor:
Kár volt dobnod most nemrég pár ilyen gagymasz vámpíros filmeket forgatott benne lehettél volna!

Ez a bérgyilkos cucc honnan jött?Mert ha tegyük fel az lennél akkor már rég kinyírtál volna de én még élek és virulok!Jó sokáig!

Amúgy már készítem a sétáltató hámodat meg a kis medált a nyakadba Bestia névvel + ráíratom a Dannyboy meg az én telefonszámomat arra az esetre ha megszöknél!Ja szájkosár is lesz!!!(Gonosz nevetés)
Ne Feledd Szeretünk!!! ::^_^::

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 10:40

Sziasztok édeseim!
Nem képzeld, nem az a buzi volta twilightból (mellesleg utálom azt a filmet, a története eléggeé koptatott és kiszámítható: uncsi)
Azért nem nyírtalak ki, mert ha értelmezed a szót, akkor kiderül, hogy csak megbízásból bérért gyilkolok.(ehhez nem kell sok agy, de tudom, hogy neked ez is kimaradt az evolúcióból) Meg néha szórakozásból, de mostanában nehezebb, mert fokozták az ellenőrzést, nem mondm meg hol.

Megint nagyon vicces voltál, de én nevetek a végén!
Örülök, hogy szerettek, de én már kezdek ráunni erre a kis játékra, bár a java még csak most jön.
Azért ne aggódj én is szeretlek titeket!

Ui: Valamire még mindég nem jöttél ráá Kashim! gondolkozz el az előző leveleken amikor még csak kóstolgattalak...bár agy nélkül nehéz lesz....
Puszi!
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 11:14

Hát ami azt illeti én is kezdek ráunni erre az egészre ,tudom feladni úgysem fogod.De tudod szerintem nem az Buta vagy gyáva aki kilép a háborúból hanem aki folytatja és nem érdekli ,hogy milyen következményekkel járhat annak vége!Ha mást nem ezt nagyon jól megtanította nekem Khan mester!Még ma is hallom szavait :)
" You reap what you sow, Kashim force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without thought or doubt."
Vagy ahogy H.G Wells is mondta:
"If we don't end war, war will end us."
Jó fejezzük be egymás torkának harapdálását én béke jobb-ot nyújtók neked!De ha nem egymást fogjuk oltani a közeljövőben akkor dobj fel egy értelmes és a valóságtól nem annyira elrugaszkodó témát pl:Olvastam szeretsz rajzolni pontosan mit szoktál alkotni?

Kíváncsi leszek ,hogy tudsz-e a valóságtól el nem rugaszkodva agresszió és gúny nélkül válaszolni!Mert ha a következő post-ban azon fogsz örvendeni ,hogy nyertél csak nyugodtan tedd engem nem érdekel úgyis csak magadat minősítenéd ezzel!
DZSÁ

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 11:43

Gratulálok, nyertél!
Örülök, hogy megértetted mindazokat amiket leírtál. Elfogadom a békét!
Igen Kashim, elérkeztünk a javához. Erről beszéltem az előbbi levelemben és kíváncsi voltam rájössz e a célzásra. Nem vagyok én olyan gonosz, igazából csak egy szenvedő meggyötört lélek vagyok aki azzal próbálja elterelni gondolatait a benne rejlő mérhetetlen kínról, hogy mások életét keseríti meg.
Amikor elkezdtem veled és Danival beszélgetni, tudtam, hogy valami szerepetek van az én történetemben, mint egy kulcs csomó, ami több kaput nyit ki, hogy eljusson az igazsághoz. Köszönöm!
Segítettetek megismerni egy részemet, mert még én sem tudok magamról sokat. Eleinte csak annyi volt bennem, hgy létezem és kész, de a körülöttem lévők egyre beljebb és beljebb hatolnak még ha ők maguk ezt nem is tudják.
"Az emberek kölcsönhatásban vannak egymásra, bár nekik ez fel sem tűnik!"-ezt mondta egyszer nekem valaki, de már nem emlékszem, rá, hogy ki.

Jó témát választottál! 2 éve rajzolok animéket és meg kell mondanom, hogy rengteget fejlődtem ez idő alatt. Meglepő lehet, de főlleg lányokat rajzolok minden féle stílusban: tecno, goth, lol, kawaii, neko, usagi, fight, laza stb ...
A mostani műveim eléggé extravagánzsak: egy csaj (kuroshitsuji-s stílusú ruhában) lesmárol egy kopnyát, egy megtépett angyal zuhan a kezét nyújtva. A nyár alkalmából előkerült a bikini téma is! Ha szeretnétek rajzolok nektek valamit és elküldöm postán. (a részletekről később)
Mostanában rááltam a saját karakter készítésre: a személyiséged alapján kreálunk belőled animefigurát!
tök jó buli! Majd írjátok le magatokat a kedvenc színekkel együtt és én lerajzolom.
Grafikusnak és írónak készülök, de szívesen kipróbálnám a szinkronszínészkedést is.
Te is szoktál rajzolni? vagy ha nem akkor mit csinálsz?
Dany: Nézünk megint Kilarit?
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 12:37

Te is szoktál rajzolni? vagy ha nem akkor mit csinálsz?
Régen még igen most már nem.Jobban szeretek ötleteket adni mint rajzolni sajnos igazán nem voltam tehetséges benne amiket alkottam azt képről másoltam tudom sokan mondták már ,hogy mindenki így kezdte de valahogy nincs időm se kedvem mostanában.Pedig vannak dolgok amiket szívesen előhúznák a fejemből és papírra vetném mind1 majd egy újabb reinkarnációm során bepótlom ezt! :)
Az egyik ilyen kedvenc témám az általam csak "a nap végén" titulált művek!Félsivatag általában napnyugta a háttér a képen egy Mech félig leengedett kezében egy mordály csöve a földet éri.A gép klasszikus lovag pózban térdel miközben egyik kezét térén átveti és eközben mintha tekintete a végtelen tájat pásztázná.Előtte pilótája áll aki gépet nézi és mintha azt kérdezné meddig kell még elmennem ,hogy eljussak a végső igazságig és egy olyan világig amiről mindig is álmodtam?Körülöttük rengeteg legyilkolt ellenfél egy kisebb dűne tetején pedig egy kereszt amin egy fejkendő van átkötve amit épp szél fúj.Ugyanakkor valahogy a kép hangsúlyozza azt ,hogy azt este hamarosan ide ér és az igazi borzalmak még csak akkor kezdődnek igazán el!
Ezt legjobban a Blue Gender intrója végén véltem a megvalósuláshoz közeli állapotban látni de ez még korántsem az én verzióm!
Ennyi lenne most!Remélem válaszom kielégítő volt!

Ú.I:Csak egy jó tanács ha azt akarod ,hogy sikerüljön így megértetni magadat mással úgy mint ahogy ezt most mi csináltuk akkor legközelebb ne azt mond ,hogy az eszét használja a másik fél hanem az érzéseit nem tudom te ,hogy vagy vele de sok dolgot rossz az ész szemszögéből kutatni ez olyan mint amikor a sötétség és fény között jársz a változások elvakítanak ha csupán az eszedre hallgatsz de ha az érzéseidet követed megleled a helyes utat!És csak erre lehet igazán azt mondani ,hogy az én döntésem és az én utam!
Üdv:Kashim

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: anubys » 2010.07.24. 15:16

Kashim írta:B@$$2u$ ma szörnyű híreket kaptam reggel felmentem az One Manga online manga oldalra és sajnos a készítők megint sírtak hogy jogcím meg egyéb kifogásolnivalók miatt azonnal zárják be a "boltot".Így asszem a jövő hét folyamán bezár a bolt.Ennek nagyon örültem ugyanis vagy már 2 éve ez volt a törzshelyem+ Bleach-et + Sora No Otoshimonot is itt néztem! :wwall: A jó hír viszont az ,hogy megígérték megpróbálnak megoldást találni a problemuszra.
Én úgy értlemeztem, hogy a Weekly Shounen Jump kiadványok nem lesznek ezek után frissítve, az oldal attól még marad. Persze ez sem ideális hír, én is kereshetek újabb Bleach/Naruto (bár minek? :-P ) forrást. :(
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 15:47

To Anubys
Hát nem tudom én teljes gyár leállást olvastam ki de a jövő hét elején elválik mi lesz!Amúgy Anubys mikor huppansz át Japánba?Ja és milyen légitársasággal mész?Ja a kedvenc angyalos sorozatunkkal kapcsolatban kösz a múltkori infót kíváncsi leszek erre az új szezonra!
Üdv:Kashim

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2010.07.24. 15:54

anubys írta:Én úgy értlemeztem, hogy a Weekly Shounen Jump kiadványok nem lesznek ezek után frissítve, az oldal attól még marad. Persze ez sem ideális hír, én is kereshetek újabb Bleach/Naruto (bár minek? :-P ) forrást. :(
Nem, One Mangáról minden el lesz távolítva, függetlenül attól, hogy melyik magazinban fut a manga, vagy licencelték-e egyáltalán angolul, szóval valószínűleg jövő héten le fogják húzni a rolót. Elég nagy a kiadói nyomás, a Mangahelpers is leszedett mindent a szöveges fordításokat kivéve, és a Mangatoshokan is bejelentette, hogy mostantól a manhwákra és a manhuákra fognak csak koncentrálni. :(
Remélem azért a Mangaupdates-et békén hagyják, mert akkor leszünk igazán meglőve, ha ők is bezárnak, bár az csak egy adatbázis oldal és nem hiszem, hogy lenne bármi alapjuk arra, hogy beléjük kössenek.
Kép

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 17:01

Ez a sivatagi deathmecha fíling nem is roszz. Adhatsz még ötleteket, de valami könnyebbel is beérném, ugyanis rengeteg vázlatom van készülőben. Akkor megadod a saját karaktered adatait?
Már megpróbáltam ecchi-t is rajzolni ebben a bikinis fílingben nagyon rövidke bikinivel... Egész jó lett.
Azt nem bírom az ilyen ecchi tipusú animekben, hogy aránytalanok: mármint, hogy lehet egy anorexiás pálcikának akkora melle, hogy a szemedet kiszúrja? Ahol viszont észrevettem, hogy eltalálták (nagyjából) a méretarányokat az az Ikkitousen! Ajánlom minden fiúnak!
Ui: Bárkitől elfogadok ötleteket egy jó rajzhoz, vagy saját karakterhez!

Kashim, örülök, hogy végre dűlőre jutottunk.
bye ::japtoun::
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 19:03

Én is szint úgy örülök hogy a béke évei beköszöntöttek!
Visszatérve a rajzos témához bocs tényleg elég sok mindent bele tettem ez is az bizonyítja úgy tör belőlem az ihlet mint szökőkútból a víz de most akkor visszaváltok 1-esbe.
A kép elképzeléséhez ezt a zenét ajánlom a legjobban!
http://www.youtube.com/watch?v=euzOkd2jnzU
A karaktervázlatokat majd PM-ben küldöm át oksa de általam elképzelt mecháről egy pár szó.
A blue gender dupla penge átalakítva evangelion egységgé!
Dupla penge:
http://i275.photobucket.com/albums/jj31 ... 092317.jpg
Kevés kép van róla a neten de ezen még jó látható a felső része.
http://www.totalwallpapers.com/anime/wa ... gender.jpg

Az eva 0-ás egysége van még pár más ezen kívül de átlagban így néznek ki.
http://www.boyfriendofsteel.com/16EVA001.JPG
de a pár sorral fentebb említett gépről a pengékhez és fej megtartásához amíg az nagyjából arányosan megoldható ragaszkodom!

Hát ha van időd és kedved akkor szívesen megnézném mit hozol ki ebből!Elvégre egy jövőbeli grafikusnak mechát is kell tudni rajzolnia nem igaz :wink: ?

Ú.I:Nem tudom melyik Ecchit nézted meg nem mintha lenne különbség de ez már(mármint a nagy mellek) szerintem annyira az anime részeim mint a "nagy szemek"Ne haragudj emiatt rájuk szigetország és hát kedvelik az egzotikumokat! :vigyor:

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 19:57

Egész jók az elképzeléseid! Én ebből azt vettem le: hogy legyen mozgékonyabb tipus, de jól felfegyverzett mecha. a piros fekete összeállítás jó lesz?
Ha nem baj, inkább én találnám ki, hogy hogy álljon öszze, de a képek sokat segítenek. Ez lesz életem első mechája ezért a legjobbat hozom ki belőle! ::jnotes:: ::japtoun::

Az ecchiben nem ítélem el a nagy melleket, csak precíziós grafikusi megjegyzés volt az arányosság.
( igen én sem vagyok egy szentfazéz a témában) :-P

Ui: hogyan tudom neked megmutatni a rajzot?
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.24. 19:59

Hogyan kapom meg a PM-edet? Még nem írtam és nem is kaptam ilyen üzit... ::hoo:: ::are::
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.24. 20:21

Na visszaértem a Macsból!
Egy cseppet se aggódj hakuma elmondom és már holnap reflexből megy a PM.
Akkor kezdjük is el lényegében nagyon egyszerű ott van az a mosolygós anime lány a fórum tetején ha be vagy jelentkezve akkor bal szelén lesz olyan Felhasználói vezérlőpult és utána zárójelben a friss üzenteid száma.Ebbe belemész és itt nézheted meg a kimenő és bejövő postát ez szerintem nem kell bővebben magyaráznom.
Ha valakinek üzenetet akarsz küldeni akkor hozzászólás alján lesz egy olyan hogy profil onnan továbbdob egy személyes adatok lapra itt rámész a PÜ-re és máris írhatod a leveled!Kb ennyi semmi bonyolult szerintem ha valami nem menne akkor szólj és PM-ben írok rá választ ahogy tudok Oksa?
Na akkor az uncsi oktatórészen átlépve
1)Légyszí a szín inkább legyen zöld/fekete már a sorozatban már van vörös gép és egy kicsit legyen egyedi.
2)A részleteket persze nyugodtam tény úgy ahogy jónak véled!
3)A pengés gépről a youtobe-on van fenn rész szerintem ez még nézd meg egyszer a fegyver miatt mert az elég gyatrán látszott a képeimen.
http://www.youtube.com/watch?v=Ya50yeIPZK4
4:30-tól jön az EKSŐN!A képet majd átküldöd freemail-en legfeljebb ezt majd szintén PM-ben repítem! :wink:

Előre is köszi az alkotásért nagyon kedves vagy!

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: anubys » 2010.07.25. 08:36

Mariko írta:Nem, One Mangáról minden el lesz távolítva, függetlenül attól, hogy melyik magazinban fut a manga, vagy licencelték-e egyáltalán angolul, szóval valószínűleg jövő héten le fogják húzni a rolót.
::argh::
Pedig ott olvastam a legtöbb mangát. Remélem, a Mangafox azért életben marad.
Kashim írta:Amúgy Anubys mikor huppansz át Japánba?Ja és milyen légitársasággal mész?
Holnaphoz már csak 3 hét és indulok is. :D Csak sajnos még mindig fogalmam sincs, hova megyek. :dirr:
És Aeroflottal megyek, Moszkvai átszállással.
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.25. 08:44

Raj neked ! :(
én még csücsülök a babérjaimon egy sort. ::umh::
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.25. 11:37

anubys írta:Holnaphoz már csak 3 hét és indulok is. :D Csak sajnos még mindig fogalmam sincs, hova megyek. :dirr:
És Aeroflottal megyek, Moszkvai átszállással.
Elég bonyodalmasnak hangzik nem utazol inkább velem csak előkapom a laptopom meg a mobil relé atennát és a bolygó körül keringő második otthonomról(http://img512.imageshack.us/img512/7514/dsulaco1cm5.jpg) lehívok egy expressz taxit (http://www.joysf.com/files/attach/image ... 198119.jpg) ha gondolod további 100x1000 HUF -ért kipróbálhatód a súlytalanság élményét is ha valaki más is jönne szóljon mert akkor a raktérbe teszek pár extra ülést meg a mesterséges gravitációt is úgy állítóm be! :vigyor:
Ja és a hotelhez sem érkezhetnél ennél látványosabban!
Egy kis előzetes az új légitársaságomhoz:
http://www.youtube.com/watch?v=y7FVwT-M ... re=related
Jelszavunk:Repülj veszélyesen!

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2010.07.25. 11:48

Ez jól hangzik! Mikro indulunk? ::hehe::
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2010.07.25. 12:01

anubys írta:Pedig ott olvastam a legtöbb mangát. Remélem, a Mangafox azért életben marad.
Én nem nagyon reménykednék, szerintem az összes nagyobb online olvasós oldalt rövid úton el fogják takarítani, örülhetünk ha a letöltögetőseket békén hagyják, de könnyen lehet hogy a nagyobbak az közül is el fognak tűnni. :(
Kép

Avatar
Kashim
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 459
Csatlakozott: 2007.09.20. 14:07
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Kashim » 2010.07.25. 12:57

Mariko írta:
anubys írta:Pedig ott olvastam a legtöbb mangát. Remélem, a Mangafox azért életben marad.
Én nem nagyon reménykednék, szerintem az összes nagyobb online olvasós oldalt rövid úton el fogják takarítani, örülhetünk ha a letöltögetőseket békén hagyják, de könnyen lehet hogy a nagyobbak az közül is el fognak tűnni. :(
Hát Mariko most elvetted az utolsó reményem is én is a Mangafox-ra mentem át ha azt is bezárják tényleg nem tudom melyikre megyek tovább mind1 ha mást nem akkor talán a torrentről részenként fogjuk majd szedni a cuccost!

Ja és az új légitársaságom teherfuvarozást is vállal most akciós ajánlatokkal várunk titeket!Minden Aoianime tagnak 20% kedvezmény!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3FLEdHEk ... re=related

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2010.07.25. 16:56

Én a Mangatraderst használom, itt ugyan nem lehet online olvasni, hanem mindent le kell tölteni, de elég gyorsan felkerülnek rá a friss fejezetek, és nem olyan felkapott, mint az online olvasgatós helyek, szóval talán túléli a kiadók tisztogatási akcióját.
Ha meg minden kötél szakad, még mindig ott marad a Mangaupdates, ahol nyomon lehet követni, hogy épp miből jött ki új fejezet, a fordítók oldaláról pedig általában le lehet tölteni a friss munkáikat.
Kép

Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: zebra » 2010.07.25. 17:14

Mariko írta:Én a Mangatraderst használom
Én is. ::^_^:: Remélem, ennek nem üzennek hadat. :roll:

Avatar
Misu
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1234
Csatlakozott: 2005.10.27. 23:18
Nem:
Tartózkodási hely: Budapöst
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Misu » 2010.07.25. 22:03

EMBEREK POSZTOLNAK AZ OFFTOPIGBA ::japhaha:: (< hova lett a rózsaszíntáncolóelefánt?? most ezt a nyomingert tettem be helyette)
Kép trolololo lolllolo loolllolo loooo~

Válasz küldése