Fandub (szinkron)

Itt lehet kérdezni, ha nem megy, nem érted, elakadtál, vagy egyéb kérdésed van.
Derya
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2011.07.18. 19:22
Nem:

Fandub (szinkron)

Hozzászólás Szerző: Derya » 2011.07.18. 19:26

Sziasztok!
A Fairy Tail szinkronizálására szántuk rá magunkat. Keresünk olyan Szeged környéki emberkéket, akik szeretnének ebben részt venni. A jelenlegi felállásunk 1 lány, meg egy fiú, bár a fiú erősen a szerkesztési munkákat szeretné csak elvállalni. Technikai hátterünk és a helyszín megvan, emberek kellenének, akik segítenek létrehozni :)

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Fairy Tail szinkron

Hozzászólás Szerző: anubys » 2011.07.22. 21:08

Huh!
Vállalkozókat ugyan nem tudok, de minden elismerésem a kezdeményezéshez. Viszont azt mondom, csak akkor vágjatok bele, ha legalább félprofi stábbal indultok neki, mert egyébként csak ti fogjátok értékelni az eredményt (az erőfeszítést leszámítva).
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

csidori
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2012.03.17. 19:56
Nem:

Animét keresek!

Hozzászólás Szerző: csidori » 2012.03.17. 20:14

Sziasztok!

Azért regisztráltam ide a fórumra, mert van egy fontos, animékkel kapcsolatos kérdésem. 3 barátom és én alapítottunk egy amatőr szinkroncsapatot, és első körben egy Wendy nevű websorozatnak csináltunk magyar változatot, ami mindenkitől elismerő visszajelzést kapott, úgyhogy épp az új projekten törjük a fejünket :) És arra gondoltam, milyen jó lenne megcsinálni egy anime sorozatot, lehetőleg olyat, aminek még egyébként sincs magyar szinkronja. Az a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani nekem valamit? A csapatban 2 fiú van és 2 lány, de kisebb szerepekre megoldható, hogy szerezzünk másokat, a lényeg leginkább az, hogy a visszatérő főszereplők ennyien és ilyen felállásban legyenek. Ha lehet:
- ne legyen túl hosszú a sorozat, szóval ne 500 rész (persze az se baj, ha igen, mert akkor csak néhány részt csinálunk belőle, de szívesen dolgoznánk valamin az elejétől a végéig).
- legyen angol szinkronos változata (ez megint csak nem kikötés, csak japánra nehezebb megcsinálni).
Csak ennyi lenne az "elvárás", nagyon szívesen vennénk bármi ötletet :) Linkelem a Wendy első 2 részét, amit már megcsináltunk, ha szeretnétek hallani, hogy milyen, mihez illene a hangunk. (Ezekben a 4. srác nincs benne, de ő mondja be az elején és a végén a címet és a hangokat).

http://www.youtube.com/watch?v=DjAwNON7TOE
http://www.youtube.com/watch?v=f4O8o8nFS-w

Előre is nagyon köszönjük az ötleteket, remélem, jó helyre írtam, és nem kell törölni a topicomat :)

Válasz küldése