Nos, először oda álltam, balra mögéjük, míg Kaen jobbra mögöttük állt. De mivel én beszéltem velük, és a cosplayesek 90%-a ezért felém fordult, háttal a közönségnek, előre mentem, hogy a közönség felé fordítsam őket.desu írta:shashin ha kochira he douzo:
http://atira.extra.hu/con2007/
Nekem csak egy kérésem lenne ahhoz az emberhez, aki a cosplayeseknek tette fel a kérdéseket: máskor lehetõleg próbáljon meg ne a közönség és a színpadon lévõ cosplayesek közé állni, mert nem látni õket. Vhova melléjük lenne célszerû állni, szerintem.
Köszönöm.
Annyira azért nem szivárog belőlem a szerencse, hogy az összes velem egy sorban ülő nyerjen valamitliache írta:rofl Soondead, végre találkoztunkXDD ott ültem melletted XDD és milyen már h sorban mellettem mindannyian nyertek (aki melletted ült, meg aki én mellettem ült) csak én nem... Epic fail
retardált számítógépfüggő geekek, túlsúlyos, antiszociális...perverzek néznek animéket
Van benne ráció.Acheron írta:Nos, először oda álltam, balra mögéjük, míg Kaen jobbra mögöttük állt. De mivel én beszéltem velük, és a cosplayesek 90%-a ezért felém fordult, háttal a közönségnek, előre mentem, hogy a közönség felé fordítsam őket.desu írta:shashin ha kochira he douzo:
http://atira.extra.hu/con2007/
Nekem csak egy kérésem lenne ahhoz az emberhez, aki a cosplayeseknek tette fel a kérdéseket: máskor lehetőleg próbáljon meg ne a közönség és a színpadon lévő cosplayesek közé állni, mert nem látni őket. Vhova melléjük lenne célszerű állni, szerintem.
Köszönöm.
Egyátalán nem nevezném cikknek...Pl. a publicisztikai stílus elemeit egyátalán nem lehet felfedezni benne...Nekem olyan benyomásom volt a cikkről, mint aki elment a conra, mert muszály volt neki, hülyének nézett mindenkit és aztán leírta a haverjainak a blogjába.mufurc írta:Miért, mi a baj a cikkel?
jólvan, megvan, hogy ki fotózott a szoknyám alol XD mondtam is Ryuk-nak h "mit csinál ez a lábamnál?" XDmufurc írta:Az Index jelenti: http://index.hu/kultur/eletmod/manga6318/
abszolút, de nem ez a baj. tudom hogy kívülállóknak fura ez az egész- amit hajlamosak vagyunk elfelejteni mert mi már annyira megszoktuk. senki nem állította, hogy hozzánk mindenki rosszindulatúan áll, ez hülyeség- egy idős nénivel pl végig beszélgettük a villamosutat a PeCsa felé mert annyira megtetszett neki a velem lévők jelmeze- sokan voltak akik megnézték őket, de egy rosszindulatú megjegyzést sem kaptak, sőt ...:3 mondhatni az utca embere kifejezetten pozitívan áll az egészhez. általában a médiazsenikkel van a gond, akik úgy érzik hogy hűdemindenttudnak, és joguk, sőt kötelességük megvédeni az ifjabb nemzedéket a káros anime-fertőtől, és minden hülyeséget összehordanak informálódás nélkül újságokban, TV-ben egyaránt- ok ez a cikk kivétel lehet, de mint már mondtam, eddíg csak ezt lehetett olvasni, látni. reméljük változik majd a véleményük, mert senki nem szereti ha hülyeségekkel, feleslegesen rossz hírét keltik annak amit szeret- függetlenül attól hogy felvállalja-emufurc írta: Igenis geekek vagyunk, vállaljuk fel.
Listen to Mufurc. And find the wisdom in the words above.mufurc írta:Oké, mindenki, aki szerint a cikk "hülyének nézi" a conosokat, ajánlok egy jó módszert, ami állítólag egész jól beválik.
Fogjatok egy tükröt. Nézzetek benne a saját szemetekbe, és kezdjétek el hangosan ismételgetni:
"Elfogadom magamat. Elfogadom, hogy geek vagyok és a hobbim kívülről nézve kicsit fura. Elfogadom, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindenki rosszindulatúan áll hozzám, aki kívülállóként hangot ad eme véleményének."
Én továbbra is csak ugyanazt a párat tudom letölteniAmethyst írta:A belinkelt karaokés oldalról a valóban karaokés számok közül alig 3-4-t lehet letölteni... azért remélem, ezek is fel lesznek töltve, van pár, ami érdekelneTukeinon írta:...karaoke...
Lehet hülyének nézni, de akkor már normális stílusban írjanak hülyének :Pmufurc írta:Oké, mindenki, aki szerint a cikk "hülyének nézi" a conosokat, ajánlok egy jó módszert, ami állítólag egész jól beválik.
Egyetértek. Az indexesek is lehettek volna ilyenek... -_-Miharu-chan írta:Nekem a Level Upos cucc kifejezetten tetszett, szerintem egyáltalán nem negatív, jófejek és nyitottak voltak, meg ilyesmi
*ad egy tükröt Renia kezébe* Ld. a fenti postom.Renia írta:Lehet hülyének nézni, de akkor már normális stílusban írjanak hülyének :P
Lol. Ez kb. olyan, mint mikor mindenféle gawth és egyéb alter emberkék beöltöznek polgárpukkasztónak, aztán azon angstelnek, hogy őket a) senki sem érti meg, b) kiröhögik őket. :3Őrnagy írta:Egy csomóan írták fórumokon, hogy milyen jó is megbotránkoztatni a népet, amikor kedvenc jelmezükbe öltözve BKV-znak. Többük kardokkal meg mittudoménmivel a hátukon / kezükben / stb.
Ez olyan mintha beülnél a McDonaldsba és fél óra múlva felháborodottan mennél ki, hogy a pincér még mindig nem hozta az étlapot. Publicisztikai stíluselemek? Te jó ég! Ez az index.hu!!! Gyors, könnyed, pontatlan, inkább szórakoztat mint tájékoztat. Most komolyan mit vársz?!?!?!Renia írta:Egyátalán nem nevezném cikknek...Pl. a publicisztikai stílus elemeit egyátalán nem lehet felfedezni benne...Nekem olyan benyomásom volt a cikkről, mint aki elment a conra, mert muszály volt neki, hülyének nézett mindenkit és aztán leírta a haverjainak a blogjába.
Hmm. Szerintem egy kicsit félreértetted mufurc postját, mert ennek a reakciónak a hasonló (megközelítőleg azonos betűkből álló) szavakon kívül nem igazán van köze az idézett mondathoz.Renia írta:Lehet hülyének nézni, de akkor már normális stílusban írjanak hülyének :Pmufurc írta:Oké, mindenki, aki szerint a cikk "hülyének nézi" a conosokat, ajánlok egy jó módszert, ami állítólag egész jól beválik.