AnimeBlog

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Lezárt
boomkin
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2009.07.09. 19:13
Nem: Férfi

AnimeBlog

Hozzászólás Szerző: boomkin » 2009.07.09. 19:54

AnimeBlog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek
Körülbelül 2008. októberében indultunk a blog.hu, akkor még animeblog.blog.hu néven voltunk elérhetőek. Célunk eredetileg a szubkultúrában bennfentesebbek döntéshozatálának megkönnyítése volt: "Na, most akkor töltsem le a Bakemonogatarit vagy nem?" Talán már Te is találkoztál ezzel a problémával, így több sorozatról írtunk, akkor még kevésbé vállalható nyitott stílusban.
Rájöttünk, hogy erre rengetegen még nem nyitottak és több helyen negatív visszajelzéseket kaptunk, hogy 11-12 évesek csapata összedobott valami blogot, úgyhogy úgy döntöttünk némi portfolió váltás után a wordpress.com-ra érkeztünk, ahol pár http://animeblog.tk domainen is elérhetőek vagyunk.

Új célnak vettük, hogy a Magyar Animés Community eseményeiről, híreiről, jobban sikerült cikkeiről tájékoztassuk mindenkit, meginterjúvoljuk az események résztvevőit, rávilágítsunk problémákra és oldjuk meg őket, ott legyünk mindenhol és kérdezzünk meg mindenkit, így július elején, most, újraindultunk, egy sokkal-sokkal vállalható stílussal és a mi kis underground stílusunk helyett a mainstream bulvárosodás felé törekszünk mostmár.

Videókat publikálunk, hogy pár bemutató jelenet a segítségére legyen az olvasónak, kiírjuk a híreket, időpontjukat, emelett egy eseménynaptárt is vezetünk. Nagyon nagyvonalúnak néha már lehetetlennek tűnik a célunk, hogy mindenről tudjuk tájékoztatni az embereket, azonban folyamatosan próbálunk emaileket küldeni a community események szervezőinek.
Tervünk szerint az első részletes tudosítást (kép és hanganyag közlést) a Szombathelyi Natsuconon tennénk meg illetve a Nyári Animeconon.

Nyitunk a webkettős dolgok felé: az összes bejegyzésünk pl. Facebookolható egy katintással, Twitteres miniblogunk is van. Ráadásul az oldal, amennyiben van QR kód olvasó a mobilunkon, mobilwebről is egyszerűen elérhető.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed látogasd meg oldalunk, de ha nem tetszik/tetszik/hasznos/nem hasznnos, szóval bármilyen helyzetben, nyugodtan írd le, csak akkor tudunk fejlődni. Community Esemény bejelentést és interjúvolást is szívesen csinálnunk, Budapest vonzáskörzetében akár személyesen is.
Elérhetőség: http://animeblog.tk
E-Mail: szerk.animeblog@gmail.com (Boomkin)

Szerkesztők: Boomkin, Bozont, Rhina (utóbbi lánykát csak jelképsen írjuk ide, mert még nem sikerült rábírni, hogy írjon nagyon egy kommentnél többet :D)

Remélem hasznosnak fogjátok találni a tevékenységünket,
Boomkin
Az AnimeBlog Főszerkesztője

Lezárt