Feel free to post.

// Edit: A téma előző hozzászólásait megtaláljátok itt.
Nem gonosz, csak hulyeseg, mar megbocsass. Egyreszt ettol senkinek nem lesz jobb velemenye az animekrol, masreszt kisgyerekek remisztgetesetol senki nem lesz tokosebb vagy kuulosabb. Az embereket (foleg gyerekeket) ugy is el lehet kuldeni, hogy "hagyjatok beken", es igy az animet se jaratod le.Pojki írta:[blahblah]
Szerintetek ez gonosz dolog volt?
Ezzel nem értek egyet ^^.Narumi írta: Amúgy szerintem ki lehet nőni az animézést. Sőt, ki kell. Később úgyse lesz rá ideje az embernek, vagy csak nagyon ritkán...
Talán egy kicsit túl drasztikus megoldást választottam. De ha mondom nekik, hogy ne nézd mert nem neked való nem hisz nekem. Csak az apjának/anyjának van vele baja, hogy elmászkál és rosszalkodik. De velem lehet beszélni. Többet nem rémísztgetek senkit animével vagy jrock-al.mufurc írta: Nem gonosz, csak hulyeseg, mar megbocsass. Egyreszt ettol senkinek nem lesz jobb velemenye az animekrol, masreszt kisgyerekek remisztgetesetol senki nem lesz tokosebb vagy kuulosabb. Az embereket (foleg gyerekeket) ugy is el lehet kuldeni, hogy "hagyjatok beken", es igy az animet se jaratod le.
Olvasgatva ezt a topicot engem is meglepett, hogy a suliba és otthon is mennyi támadás éri az animéseket. Szerencsére középsuliba engem nem bántottak, pedig fiú létemre SMoon-os képregénnyel szaladgáltam a kezembe! (az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy 2m vagyok és 130kg...Kaen írta:Sose gondoltam volna, h ennyire negatívan állnak hozzá családokban az animéhez
Szerintem épp fordítva van. Előbb jön az elzárkózás, és utána a rátalálás az animékre. Én mondjuk nem vagyok befelé forduló.Így már sokall érthetőbb, hogy az animések körében miért van annyi antiszociális ember. Nem csoda, hogy egyesek inkább elzárkóznak a világukba.
Nem feltétlenül, szerintem így is, úgy is lehet.kukurbuki írta:Szerintem épp fordítva van. Előbb jön az elzárkózás, és utána a rátalálás az animékre. Én mondjuk nem vagyok befelé forduló.Így már sokall érthetőbb, hogy az animések körében miért van annyi antiszociális ember. Nem csoda, hogy egyesek inkább elzárkóznak a világukba.