Oldal: 1 / 3

Animés találkozó Gödöllőn

Elküldve: 2005.04.03. 20:11
Szerző: tina-chan
Animés találkozó Gödöllőn. Április 10-én lenne 13:00-tól vasárnaponként. Animéket és zenéket lehet hozni. Ki jönne?

Elküldve: 2005.04.04. 08:09
Szerző: t-motion
Muhahahahahahaha!! A helyieknek ott a helyük!! ::japhaha:: ::jthrill::

Már csak a pontos helyszínt mond meg!!

Elküldve: 2005.04.04. 11:44
Szerző: tina-chan
A pontos helycím: Művész Kávézó, Pataktéri út 1-3.

Várunk szeretettel, és minden érdeklődőt ::taka::

Elküldve: 2005.04.05. 09:42
Szerző: zline
WOW! végre egy tali gödöllőn. megyünk, megyünk!!!
t-motion, és jómagam szorgalmazzuk. ::jthrill::
JIPPPPÁÁÁÁ! ::vic::

Elküldve: 2005.04.10. 19:14
Szerző: tina-chan
Köszönöm Mindenkinek, aki eljött, illetve a későn érkezőknek, hogy vették a fáradtságot (Remélem, legközelebb majd őket is megismerhetjük ::hehe:: ). Én személy szerint jól éreztem magam. Ti hogy voltatok vele? Bocs a húgi viselkedéséért, de álmos volt (hisz tudjátok, felébresztettem ::uhoh:: Zenéket, amiket szerettek, hozzatok nyugodtan (nem muszáj animésnek lennie), meg animéket (akár mutatóba 1-2 részt) van egy csomó a listátokon, amiket még látásból sem ismerek ::reliev:: Ja, meg viszek listát én is, meg lemezeket ::kucc:: A képet majd meg küldöm. ::sugoi::

Elküldve: 2005.04.11. 07:58
Szerző: t-motion
tina-chan írta:Köszönöm Mindenkinek, aki eljött, illetve...
Én is nagyon örülök, hogy jól sikerült. zline is nagyon örül! Lesz ez még jobb is!!!
(Igen a későn érkezők jöhetnek legközelebb is!)

Animéket, pedig majd hozunk. Meg szép klippeket.
Majd írkáld össze, hogy mi kell és hozzuk... ha tudjuk. (Muhahaha!)
::jnotes:: ::jthrill::
Most már csak még több embert kell toborozni!
(És lehet talán vetítés is akkor)

Elküldve: 2005.04.18. 08:57
Szerző: t-motion
Nnna... Ez a MEET is egészen jól sikerült (7fő). Kár, hogy a két leányzó kicsit késett így nem sok AMV láthatott. De Noran-chan Rurouni Kenshin-es AMV-je nagyon bejövős volt. ::sugoi::
Azt hiszem nem lesz gond ezzel gyarapodunk szépen. Móka, kacagás, lefárasztás...

Elküldve: 2005.04.19. 19:10
Szerző: tina-chan
Szerintem az előző meet se volt rossz, egész jól elöltöttök az időt 1-től 5-ig. Én is örültem, hogy Noran-chanék végül a nehézségek ellenére sem adták fel, hogy benézzenek hozzánk és eljöttek (végre kiegyenlítődni látszik a nemek aránya ::reliev:: ) A Kenshienes klipp nekem is nagyon tetszett. Egy kis önbizalmat kellene önteni ebbe a lányba, mert egy AMV versenyen tuti dobogós helyezett lenne ::jeye:: Hajrá Noran-chan! Csak így tovább!
Remélem nem felejtitek el, héten animézünk. Készüljetek max. fél perces ismertetőkkel is, amihez úgy érzitek feltétlenül szükséges. Hű... ahogy a listát elnézem, szerintem a következő hétre is marad... :crazyy: Puszi mindenkinek! ::daisuki::

Elküldve: 2005.04.20. 08:14
Szerző: Mimi-chan
Ano... azt szeretném kérdezni, hogy nem ismertek egy Kovács Krisztina nevű lányt? Naon keresem =( Ő is gödöllői és animés...

Elküldve: 2005.04.20. 08:42
Szerző: t-motion
Mimi-chan írta:Ano... azt szeretném kérdezni, hogy nem ismertek egy Kovács Krisztina nevű lányt? Naon keresem =( Ő is gödöllői és animés...
Kedves Mimi-chan! Örömhírt közlök veled, mert az itt tina-chan néven futó, kedves ifjú lány nem más mint: Kovács Krisztina!!! ::jwin::
-------------------------------------------------------------------------------------
Tina-chan:
Mahou Shoujotai - jó lesz (rövid részek)
Hoshi No Koe - is jó lesz
de majd még hozunk az új animékből egy-két rész mutatóba.
Többit mailben...

Elküldve: 2005.04.21. 21:43
Szerző: Mimi-chan
Hoe!!! Kriszti T-T Mé nem válaszolsz a leveleimre..? T-T Emléxel még egyáltalán rám? T-T

Elküldve: 2005.04.22. 17:49
Szerző: tina-chan
Üdv Miiiiii-chan, Drága Kiscsillag! ::daisuki:: Persze, hogy emlékszem még Rád ::japtoun:: Hogy is felejthetném el az első animés levtársamat. Amúgy a legutolsó leveledet kb. 2 éve kaptam Tőled, amire válaszoltam és elküldtem az új címedre. Lehet, hogy itt bukott el az egész? Mármint a címeknél?

Elküldve: 2005.04.22. 19:08
Szerző: Mimi-chan
Hát az lehet o___O De azóta én is írtam 3 levelet o__O Egyiket se kaptad meg? Az egyikben még fotókat is küldtem o__O

Elküldve: 2005.04.23. 13:31
Szerző: tina-chan
Nem kaptam több levelet Tőled. Az volt az utolsó.Wáááááááá... el kell kapni a Magyar Postát! Lenyúlták a leveleim!!! Ráadásul 3-at! ::box::

Elküldve: 2005.04.23. 20:56
Szerző: Mimi-chan
Még mindig ugyanott laksz? Mert ha igen, írok megint levelet és ha nem kapod meg feljelentem a postát :D

Elküldve: 2005.04.24. 11:25
Szerző: tina-chan
Igen, még mindig ugyanott lakok. Akkor ne felejtsd el, ajánlva add fel. Puszi és várom a leveled ::jnotes::

Elküldve: 2005.04.24. 12:18
Szerző: Mimi-chan
Haaaai ^________^ Írok neked jövőhéten jó sokat ^_______^ Van mit mesélnem :D

Elküldve: 2005.04.25. 19:17
Szerző: tina-chan
Hát, ez a meet is megvolt. Örülök, hogy ismét el tudtatok jönni ::jthrill:: Sajnálom, hogy a Kávézó megszűnt ::bawl::, de gondolom Ti is így vagytok vele. Jó kis hely volt a meet számára. A meetet mostantól a Régi Posta Kávézóban tartjuk, illetve ha ugyanolyan szép időnk lesz, mint múlthét vasárnap, akkor ugyanúgy a Sulyán cukrászdánál. A meet személyes okokból most vasárnap elmarad. És ez úton szeretnénk jókívánságainkat tolmácsolni t-motion-nek és zline-nak: TANJOUBIOMEDETOUGOZAIMASU!!! Puszi és jó mulatás a vasárnapi bulihoz :omedeto: ::jcheers::

Elküldve: 2005.04.26. 07:33
Szerző: t-motion
tina-chan írta:...És ez úton szeretnénk jókívánságainkat tolmácsolni t-motion-nek és zline-nak:
TANJOUBIOMEDETOUGOZAIMASU!!! Puszi és jó mulatás a vasárnapi bulihoz :omedeto: ::jcheers::
ARIGATO GOZAIMASU !!!! :omedeto: :lufi:

Elküldve: 2005.05.07. 15:27
Szerző: tina-chan
Most vasárnap is meet a megszokott időben. :taps: Gyülekező a Művész Kávézónál...

-----

Konnichi wa Minna-san! Örülök, hogy ismét összegyűltünk!!! ::daisuki:: Köszönöm a Cd-ket, most mindjárt bele is nézek :crazyy: Télleg, odaadjam a Fushigi Yuugi 1. cd-jét valamelyik nap? A mostani meet beszélgetés és a tervezetés keretében telt. Folyt. köv. az ehéti meeten...


-----

Múlthéten is újra összegyűltünk. Nagyon örülök, hogy kezd összeszokni a társaság. Daisuki Minna-san! ::daisuki:: A május 22-ei meeten meglepetés vendégünk lesz: egy igazi kis boszorkány. Úgyhogy lehet készülni mindenféle természetfeletti dologgal kapcsolatos kérdéssel, keresztkérésekkel. Kérdezzetek a Sorsról, a Végzetről, a jövőről és egyéb mást, ami a témában érintett ::jhihi:: Ezen a vasárnap is várunk minden érdeklődőt.

Elküldve: 2005.05.19. 08:39
Szerző: t-motion
tina-chan írta:A május 22-ei meeten meglepetés vendégünk lesz: egy igazi kis boszorkány. :osmad1:
Boszorkányok márpedig nincsenek. :]]]]]
Na mindegy, amúgy tervbe van egy olyan verzió is, hogy jó idő esetén márpedig a most vasárnap annak igérkezik. Szóval valahol a szabadban flangálni és veszélyeztetni a környéket az animésekkel...
Muahahahahahah Come to daddy!!

Elküldve: 2005.05.20. 06:50
Szerző: tina-chan
t-motion írta: Boszorkányok márpedig nincsenek. :]]]]]
Márpedig Ő igenis valóságos. Most vasárnap meg is győződhetsz róla a saját szemeddel kedves t-motion-kun ::uhoh:: Amúgy ismét bővül a kis csapatunk két animéssel. Ani-chan és barátnője jönnének, és szerintem nem kéne megsétáltatni őket már az első meeten :whaaa: De a következő héten benne vagyok. Akkor a cukrászdánál találkozunk a megszokott időben. Puszi mindenkinek!!!

meet

Elküldve: 2005.05.21. 08:01
Szerző: Noran-chan
Sziasztok!!!

Bocsi,hogy eddig nem írtam a fórumba, csak ugye a lustaság nagy úr :-_-: Szóval szerintem is jó ötlet lenne a szabadban tartani a következő meetet. Mindketten támogatjuk t-motion-sama ötletét :wink:
Tina-channak majd vasárnap viszem vissza az Ayashit. Bocsi, hogy múltkor nem adtam oda, elfelejtettem elvinni. Na majd vasárnap találkozunk:)

sziasztok

Elküldve: 2005.06.03. 07:36
Szerző: tina-chan
Üdv Noran-chan a köreinkben! Semmi baj, én is elfelejtettem odaadni a Fushigit ::reliev:: de szerencsére pótoltuk a dolgokat. A boszis nap egész jól sikeredett. Örülök, hogy Ani-chanék is el tudtak hozzánk jönni. Nagyon szép rajzokkal leptek meg minket (és még egy személyes megjegyzés: még soha nem láttam ennyi rajzot egy helyen, egyszerre ::daisuki:: Hát igen, 5 év munkája!
A mostani meeten ismét új animéseket köszönthetünk Edina-chan, barátnője és Zolcsi személyében. A meet most is a cukrászdánál lesz. Puszi Minna-san! Illetve ez úton szeretnénk sok sikert kívánni Gabi-channak a harcművészeti versenyen ::box:: és Ani-channak a hétvégi bulihoz jó szórakozást!

-----

Konnichi wa Minna-san! A múltheti meet sajnos elmaradt. A június 5-ei meet a Régi Posta Kávézóban lesz. Ani-channak viszek Sailor Moon-os ill. Sailor V-s mangákat. Zline-nak pedig az Avengert, meg pár J-pop/rock ill. anime-zenét!!!

Elküldve: 2005.07.20. 15:26
Szerző: Mimi-chan
Kriszti! Ma feladtam neked újra a levelet... megpróbáltam nem ajánlva nemrég, de úgyláccik azt nem akptad meg :/ Most feladtam ajánlva, úgyhogy péntekre megkell érkeznie...