Hozzászólás
Szerző: Doom » 2006.05.27. 20:00
Öööö biztos hogy jól olvastad amit indítványoztam? Ugyanúgy csak évszakonként lenne, de nem egy helyszínen- mellesleg azt is írtam hogy biztos nem lenne könnyű megszervezni ) Egyszerre, magyarul egy napon lenne, ugyanakkor kezdődnének,szó sincs arról, hogy egy héttel késöbb lenne még egy! Vegyük példának mondjuk BudaPest-et és Szeged-et, elég messze vannak egymástól, meg kint volt az ismim, lefilmezte, rengetegen voltak, de fényképeken is lehet látni, hogy szinte tömegnyomor volt, olyan is elhangzott, hogy az árusok sok helyet foglaltak, és a légkondi csak nekük kedvezett. Nem azért, de sokan még így se mentek el, mert messze van. De ha mégis mentek volna lehet be se jutottak volna, így is necces volt sokak szerint. És gondolj bele, mindenki jókat mond rólla, magyarul a soron következőre még többen ki akarnak menni, mert azt halloták hogy jó, plusz még többen lesznek cosplay-esek, fotósok,árusok,látogatók. //hogy csak magamat említsem, bevittem a melóhelyre a képeket mobilon, azóta 5 kolléga jelezte hogy mindenféleképp jönni akarnak a következő Con-ra CSALÁDOSTUL//De így egy- ez a hatalmas ember tömeg KÉT helyszínre is mehetne (mellesleg itt nem értek Veled egyet hogy az anime nagyon kevés embert érdekel-a jövőháza majdnem dugig volt) és lehet hogy a létszám is növekedne emiatt. De csak egy kósza gondolat volt az egész, csak jót akartam. (így viszont a következő Con-t minimum 2x nagyobb helyen kéne megrendezni mint amiben most volt )
Türelmesen várok, hogy a Sega feltámadva hamvaiból, ismét megjelenjen egy remek géppel a konzol piacon, és még remekebb játékokkal.. Waiting..