Fórumtali(k)
- Catrin
- Fórumfüggő
- Nem: Nő
- Kapcsolat:
Re: Fórumtali(k)
Se most, se a következő hétvégén nem érek már rá, utána okés lehet. Ha addig lenne bármi, jó szórakozást!
(Hétköznap esték nekem még mindig esélyesebbek, de ez a két hét nekem zsúfolt, utána pedig szívesen mennék egy ilyen szombatra is, ha lesz majd jó időpont. Btw jól hangzik, hogy közelebbi helyre menjünk.)
(Hétköznap esték nekem még mindig esélyesebbek, de ez a két hét nekem zsúfolt, utána pedig szívesen mennék egy ilyen szombatra is, ha lesz majd jó időpont. Btw jól hangzik, hogy közelebbi helyre menjünk.)
Akkor én most így becéloznám szeptember 26.-át, vagy október 3.-át egy sütögetésre.
(Ami a kaját illeti, én "kényes" vegetáriánusként szívesebben grilleznénk, mert a bográcsból nem tudnék enni, de csak miattam nem kell lemondani arról, ha a többség azt szeretne majd enni. Így is, úgy is vinnem kell magammal a kaját, úgyhogy meg tudnám oldani.)

(Ami a kaját illeti, én "kényes" vegetáriánusként szívesebben grilleznénk, mert a bográcsból nem tudnék enni, de csak miattam nem kell lemondani arról, ha a többség azt szeretne majd enni. Így is, úgy is vinnem kell magammal a kaját, úgyhogy meg tudnám oldani.)
- Surci
- Fanatikus
Okt. 3 jó lesz előreláthatólag.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------

MAL

MAL
- Catrin
- Fórumfüggő
- Kapcsolat:
Okt. 3. okés nekünk. És lehet jön Dokuro-chan barátnőm is.^^
- iskariotes
- Fórumfüggő
- Nem: Férfi
Nekem is módfelett alkalmas az időpont.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
- pintergreg
- Törzskommentelő
Okt 3. nekem is jó (26 nem).
Köszi Ákos, hogy szervezed ezt is.
Köszi Ákos, hogy szervezed ezt is.

Na szuper, akkor úgy tűnik marad október 3. Már csak néhány kérdés.. Esetleges rossz idő (eső) esetén legyen B-terv aznapra (beülős tali?*), vagy halasszuk el? Mikor találkozzunk és hol? Pl. menjünk együtt az Örstől, 10 óra környékén hogy kb. ebédre kész legyen a kaja, vagy legyen később?
*mondjuk az új fertőzöttek számát nézve valószínűleg jobb ha zárt térben most nem gyűlünk össze
*mondjuk az új fertőzöttek számát nézve valószínűleg jobb ha zárt térben most nem gyűlünk össze
- Ricz
- Fórumfüggő
- Kapcsolat:
Október 3-ről nem tudok biztosat nyilatkozni, valszeg ez is olyan "utolsó pillanatban dől el" dolog lesz a részemről.
Szerintem érdemes legkésőbb 10-re odamenni, hogy legyen helyünk, és kész legyünk ebédre.
- Catrin
- Fórumfüggő
- Kapcsolat:
Egyetértek Learával, jó a reggeli-délelőtti kezdés.
- Surci
- Fanatikus
Dettózom, sztem én előbb kimegyek hogy legyen hely, és ha ebéd után még akarunk maradni, el lehet ott ülni a padoknál.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!

MAL

MAL
- iskariotes
- Fórumfüggő
Holnap akkor tali? Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy leszünk-e elegen vagy sem?
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
Hát ha mindenki, aki visszajelzett akkor: Isk, Leara, Greg, Surci, Catrin (+Hirotaka?, Dokuro-chan?), én + scineram? Meg talán Ricz. Úgyhogy 6-an elvileg tuti leszünk, de akár még 10-en is lehetünk. xD
- Ricz
- Fórumfüggő
- Kapcsolat: