Oldal: 1 / 1

Gép összerakás

Elküldve: 2008.01.16. 02:19
Szerző: amcsi
Látszólag ilyen topic nincs, úgyhogy megnyitottam, bár nem tudom, hogy jó-e

Szeretnék összerakni valami faszántos gépet, de meg akarom úszni minélm olcsóbbra. Mennyiért számíthatok az alábbi alkatrészekre és melyik boltokban? Illetve melyik az olcsóbb, a konfigurált gép ajánlatok, vagy ha alkatrészenként beszerzem a hozzávalókat?

-P4 3.5GHz körül, vagy valami jó Dualcore
-2GB DDR2 Ram
-400-500 GB Winyó
-Modern Videókártya, valami jó
-Jó alaplap integrált hangkártyával és USB portokkal
-Hűtés
-Ház

?

Elküldve: 2008.01.16. 10:27
Szerző: ak
www.prohardver.hu Ott rá katt a fórumra, majd a keresőbe írd be, h 'mennyit' és a találtatok közt fogsz egy olyat látni, h Mennyit adnál ezért a gépért, alkatrészert? Más számtekes témban is ajánlom az oldalt... Btw pl az, h modern videokártya, az nem túlzottan értelmezhető :), de ott majd biztos megmondják, h mit hol nézzél meg.

Elküldve: 2008.01.19. 12:23
Szerző: Padi
A http://www.depo.hu-n / http://www.kiskerarak.hu-n érdemes szétnézni vagy ha tudsz, akkor nagykertöl vásárolni.
Véleményem szerint, ha te válogatod össze az alkatrészeket, akkor egy előre összerakott gép árából jobb konfigot tudsz összerakni. Emellett még a saját összeállításnál jó, hogy ha pl jobb videókártya kell, akkor valami másból kicsit gyengébbet veszel, pl kisebb vinyó vagy kevesebb memória, stb. , és videókártyából pedig jobbat.

Elküldve: 2008.01.19. 18:49
Szerző: ak
Vagy prohardver ápróhirdetések. Azon kívül, h vannak alig használt cuccok, fönt pirossal kiemelve vannak eladók zsír új cuccokkal. Én speciel giannitól vettem konfigot. Az előre összerakott gépek szerintem vmivel olcsóbbak szoktak lenni, de az az átlag tescos/coras/auchanos gépekre igaz, bár nem mondom, h azok nem fognak működni, de mindig van vmi szűk keresztmetszet és nagyobb a rizó, h hamarabb elszáll vmi.., de nem neked kell összereleni. Kb ez az egyetlen érv ami ér is vmit, minden más esetben sztem jobb, ha célspecifikus konfigot raksz össze magadnak.

Elküldve: 2008.01.19. 23:11
Szerző: kaldvi
http://gepbolt.hu -t ajánlom, innen szoktam rendelni 1 7en belül szállítanak, van benne gépösszerakó, ez olyan mint egy vindóz varázsló, ott kiírja h mi mivel kompatibilis

Re: Gép összerakás

Elküldve: 2011.07.15. 09:56
Szerző: Moon Breaker
csak az Ipon :) ::jeye::

Re:

Elküldve: 2011.08.01. 07:30
Szerző: alvaro
ak írta:Én speciel giannitól vettem konfigot.
Hehe, még mindig visszajárok hozzá alkatrészért, pedig lassan 2 éve elköltöztünk Budapestről :vigyor:
Lista (jó hosszú) megnéz, privi, telefon, tudja, mi van raktáron, és hozza is.
Lehet vele beszélni olyan cuccokról is, amik nincsenek a listán.

Garanciát mondjuk fogalmam nincs, hogy intéz, még sose kellett :weh:

Re: Gép összerakás

Elküldve: 2011.08.02. 14:44
Szerző: ak
Egyszer a ramomat gariztattam vele, a vissza postát kicsit elhúzta, de amúgy nem volt baj. Viszont az utóbbi pár évben, mintha drágult volna...szvsz már nincsenek annyira jó árai.