én azt hittem az a lényege, hogy ha valaki feltölt valamit valakinek akkor az bekerül a webcache -be és ha valaki más is ezt le akarja tölteni akkor az nem az emberkétől hanem a webchache-ből szedi és igy sokkal gyorsabb... vagy vmi ilyesmi

Megosztásoknál jobb egérkattintás és "fálj megjegyzésének megváltoztatása"Yuber írta:Hali!
Hogy lehet kommentelni és értékelni egy file-t?
Zamboros tippet köszi, beállítottam, hogy csak barátok küldjenek üzit!
Üdv!
Egész pontosan! 0% jelentése: jelenleg a teljes hálózaton nincs egyetlen egész fájl sem... vagyis, aki a teljes fájlt birtokolja régóta nem lépett fel, vagy már törölte a megosztást. Az ilyet nevezik (tudtommal) döglött fájlnak...Quantumleap írta:Help! Ha egy filmnél a források befejezésénél az áll, hogy 0% film, az mit jelent egész pontosan? Hogy nem érdemes megpróbálni letölteni?
Kisebb tévedésben vagy... A piros felkiáltó jel csak rossz véleményezést jelent. Ez lehet akár annyi hogy valaki béna és nem tudja a játékot elindítani... Filmnél akár jelentheti, hogy egy felhasználónak nem tetszet a film és szerény véleményét mindenképp megakarja osztani velünkQuantumleap írta:Érdekes dolog:
A letöltendő film felett megjelent a piros felkiáltójel, ami ugye elvileg azt jelzi, hogy a filmcím nem felel meg a valódi tartalomnak. De belenéztem az avipreview-vel, és a film az, amire gondoltam. Mondjuk annyi nem jött le, hogy szereplők meg is szólaljanak. Csak mert volt már rá példa, hogy a valódi tartalomnak való nem megfelelés azt jelentette, hogy szerb szinkron van a filmen.
Pontosíts! Ez egy kicsit kevés info... kezdeti időkben kell egy kis idő (3-4 óra) hogy valami érdemleges történjen. Probálj meg valami populáris dolgot letölteni pl.: sláger mp3-as szám, a lényeg sok forrás legyen hozzá!peterbacsi írta:Sziasztok!
Egy kis problémám van!
Felkapcsolódok meg minden de nem jön le egy bit sem sehonnan ez mitől lehet!
Köszike!
Ez nem igaz...Magnumrick írta:Eddig még soha nem panaszkodott a gép túl sok kapcsolatra! Úgyanis az Kiszolgálótól függ...
...ahogyan ez sem.Magnumrick írta:azzal hogy ilyen magas értéket állítasz be tudtommal csak a hálozatot terheled feleslegesen... nem lesz gyorsabb a letöltésed az átlagosnál.
Nem így volt.Magnumrick írta:Legalábbis régebben így volt
Ha elolvastad volna figyelmesen a topikban már elhangzott dolgokat ezzel kapcsolatban, tudnád, hogy ez miért van.Magnumrick írta:Amúgy probáld ki... [...]