Hűű, megtaláltam az egy évvel ezelőtti véleményemet róla, amit egy barátomnak írtam:
"Még két rész maradt hátra a Mnemosyne-ből: ez egyre rosszabb. Ennyi hülyeséget nem hinném, h jóvá tehet az utsó két ep. Eddig csak ittak, dugtak, leszbiztek, gyilkoltak. Már nevetni sincs kedvem rajta, mert érzem, h ők mindezt komolyan gondolták, holott inkább szánalmasan hatnak ezek a jelenetek. A főkarit pl minden részben legyilkolják vagy kétszer, alaposan meg is kínozzák, de mivel örökké él, és ezzel az ellen is tisztában van, ezért a legjobb akarattal is csak öncélú gore-t vélek ebben felfedezni.
Eddig mindfuck-nak álcázott akció, ecchi, yuri, nyomokban rape, gore, thriller, horror, sci-fi. Az egyik részben pl. próbáltak egy cyberteres mindfuck-ot összehozni - sajnos elég gagyin sikerült. Nem töltött be semmilyen funkciót a történet előrehaladása szempontjából, valszeg csak azért került bele, mert már annyi év eltelt a kiindulási év, 1990 óta, h úgy érezték, virítaniuk kellene egy-két tipikus sci-fi elemet."
"A végére sikerült egy egész tűrhető zárást összehozni, de bonyolultnak vagy csavarosnak a legjobb szándékkal sem mondanám. Az elejétől fogva lehet tudni, ki is kavarja a szart, a céljai sem túl eredetiek. Külön poén, h nagyjából a 1,5 perces ending össze is foglalja a történéseket.
Mivel a végére csak sikerült kihozni vmit ebből a katyvaszból,
3/10."
"Pozitívumok:
Egész ötletes volt pl, h egy bizonyos családot követtek nyomon, és a történetvezetést is szépen megoldották - gondolok itt arra, h több év telik el két ep között, s így végül több generációt érintő kalanddá válik a történet. Mondjuk, nem egyedi, mert már láttam vhol ezt a megoldást, de legalább ez jól sikerült nekik, ha már más nem is."