Úgy 13-14-15 részekig lightos, aztán jól beindul.ecoban írta:Most Mai HiME-ot nézegetek. Lightos darabank tűnik, mondjuk még csak 2 részen vagyok túl szóval még bármi lehet.

Úgy 13-14-15 részekig lightos, aztán jól beindul.ecoban írta:Most Mai HiME-ot nézegetek. Lightos darabank tűnik, mondjuk még csak 2 részen vagyok túl szóval még bármi lehet.
Nah, ez igaz, és ehhez képest, ha azt mondom, hogy 7-8. részben foglalkoztak vele (és a végét leszámítva azt sem egyhuzamban), akkor szerintem máris túlzok.mufurc írta:(a fősztori a Spike/Vicious/Julia hármas
Um, és? A Bebop lényege nem a sztori (ha belegondol az ember a Trió sztorijába, az önmagában semmi húha), hanem a szereplők. Márpedig Spike a főszereplő, Spike karakterének pedig a központi "problémája" a múlt ill. a jelen (és a jövő hiánya), ez pedig azért elég szorosan kötődik a háttérsztorihoz. Spike személyiségéről, világnézetéről, stb. pedig az egész sorozat folyamán tudunk meg infókat, emellett ott vannak az elszórt infók Viciousről és Juliáról, amiket összerakva aztán összeáll a kép, hogy úgy mondjam. Erre mondtam, hogy nem a hagyományos módon kezeli a Bebop a sztoriját, hanem egy eléggé kitekert módon, de ettől még ott van.Titkos írta:Nah, ez igaz, és ehhez képest, ha azt mondom, hogy 7-8. részben foglalkoztak vele (és a végét leszámítva azt sem egyhuzamban), akkor szerintem máris túlzok.
Ja hát igen elég drámai a cucc, időközönként igencsak sajnáltam egyes karaktereket és a vége is jó (drámai) lehetett volna, de sztem az endingel el****ák az egészet! Drámai műhöz ennyrie happy end????ecoban írta: Mai Hime
Befejeztem és ahogy titkos is írta, nagyon gyorsan búcsút kellett vennem a lightos jelzőtől.
Jelentkeznék, mint egyik ilyen egyes.madfist írta:egyeseknek tetszettak írta:Más. Ergo Proxy-t látta már valaki közületek?? Érdemes keresgélni/töltögetni?
Jaja, nekem is nagyon tetszett... főleg ahhoz képest, hogy alapjában véve utálom Hemingwayt, itt mégis sikerült úgy megoldani a dolgokat, hogy ne idegesítsen. :3 (Jó, az Öreg halász speciel egyike azon cuccainak, amiktől nem akarok megfojtani valakit...)ecoban írta:Bartender 05 (...)
siklara írta:A sztori kissé kusza és nem mindig könnyű megtalálni benne az értelmet, sok az utlagatás előre-hátra, a cselekmény pedig elég vontatott, ha nem szereted a sok lelkizést és elmélkedést az élet dolgain, de azért néha befigyel egy-egy dögösebb bunyó is.
Igen, a karik jók, főleg ha azt nézzük, hogy eredetileg úgy lettek összeválogatva, hogy minden fanboy megtalálja benne a maga kedvencét (van itt pszicho-csaj, rideg-csaj, apáca-csaj, macska-csaj, stb.ecoban írta:Mindazonáltal ki jelenthetem, hogy igazi kis gyöngyszem a sorozat, főleg a karakterek miatt. És itt nem elsősorban a jellemükre hanem főleg arra gondolok, hogy mindegyik szereplőnek megvan a maga baja, problémája és ezek (hol többé, hol kevésbé) hihetőek, valamint megoldásuk (ha van ilyen) is valósághűre sikeredett.
Én azon "kisebbséghez" tartozom, akik szerint a befejezés úgy volt jó, ahogy volt.ak írta:Ja hát igen elég drámai a cucc, időközönként igencsak sajnáltam egyes karaktereket és a vége is jó (drámai) lehetett volna, de sztem az endingel el****ák az egészet! Drámai műhöz ennyrie happy end????
Én kb. 3 éve néztem meg, így nem tudtam megállapítani, hogy mennyire klisés, de az biztos, hogy azóta sem láttam olyan sci-fi animét, ahol a szereplők, a zene, a hangulat, és a látvány ennyire megfogott volna.raz86 írta:Vandread
Eleinte nem sok mindent néztem ki belőle de ahogy folyamatosan haladt a sztori egyre érdekesebb lett.Bár többször is "ezt már láttam valahol" érzésem volt nem volt zavaró,legalábbis nekem.Persze a szokászos klisék(reménytelen helyzetből győzni és társai)is megjelennek, néha már szinte fizikai fájdalmat éreztem ezek miatt.
Most már csak az ova-t kell majd levadásznom mert azt nem láttam.
Például...Titkos írta:Én azon "kisebbséghez" tartozom, akik szerint a befejezés úgy volt jó, ahogy volt.Egyébként az is érdekelne, hogy mégis hogyan képzelik el sokan ezt a "drámai befejezést"? End of EVA módjára minden HiME vagy halott, vagy lelki sérült lenne, és Reito lesz a világ ura? (Menne is egy levélbomba a Sunrise-nak "ismeretlen feladótól".
![]()
Biiru Seijin írta:Ha már Green Green TV - valami véletlen folytán pont a hétvégén néztem meg - és sztem nemjó. Idegesített, és nem az ecchi miatt. A három srác valami eszméletlen gáz, Midori meg szimplán bosszantó. Szabályosan örültem a végénekA plusz egy epizód meg elég wtf, eléggé túllép az ecchi kereteken
Namindegy, én egy kicsit sajnáltam rá az időt amit eltöltöttem vele (De az OP nagyonjó, mentségére legyen mondva
)