anubys írta:Kuro Shitsuji
A főhőst nagyon eltalálták, talán folytatnám is, de engem valamiért zavar ez a sok idióta poénkodás. (Soul Eater-el is ez a gondom). Egyszóval ezt sem folytatom
A többi nem annyira érdekelt, de ebből kénytelek leszek majd megnézni pár részt, mert mindenki azt mondja, hogy mennyire rulez. Mondjuk speciel engem itt nem a poénok zavartak, inkább az, hogy csigalassan halad a sztori. Első részt már megnéztem, és semmi érdemleges nem történt benne, aki pedig olvassa a mangát, az megerősített, hogy sajnos később sem gyorsulnak be. ^^" Szóval egyelőre hagyom, ha végre lesz valami nagy történeti fordulat, akkor talán újra belekezdek.

(Mondjuk érdekes lesz az animéje, állítólag az eddigi 6-7 rész alatt már ledarálták a jelenlegi manga felét, most meg fillereznek. ^^""" Nem tudom hány részesre tervezik, de...)
Szasza-chan írta:Genshiken: egy anime, ami az anime-kről szól XD vicces, bár, mivel nem vagyok japán, nem tudom, hogy valóban ienek-e az ottani anime-fanok, vagy csak túloztak, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy igenis így mennek ott a dolgok XD bár az is furcsa, hogy Japánban, az anime országában léteznek emberek, akik meg utálják XD (lásd: Saki-chan) az opening-et imádom, az endinget sose volt türelmem meghallgatni. a legnagyobb arc természetesen Madarame (ecchi mániákus perverz XD)
9/10
Azért ez szerencsére nem az átlag japán anime fanokról szól, hanem a kemény otakurétegről, nem ugyanaz a kettő.

Ja, és miért ne utálhatná, attól, hogy az országban felkapott üzletág? Ismerek hungarista beállítottságú fiatalembert, aki a gulyáslevest utálja.

(tudom, én és a hülye példáim XD) Szóval vagy szimplán nem jöttek be neki az animék, vagy tényleg abból lett elege, hogy a csapból is az folyik, miközben ő nem tartja túl nagyra. (Mint a Naruto-effektus nálam.

) Meg azért ő tényleg sokszor szív amiatt, hogy a barátja otaku. ^^" Nem láttam sok részt, de
az nem volt gyenge, amikor kiderült, hogy azért csinálták a dolgot kutyapózban, mert épp akkor adta a TV valami új anime premierjét, és a srác persze, hogy nem hagyhatta ki. XD ^^"
Madarame sokak kedvence, egyedül én kapok hülyét a fejétől, a hangjától, és úgy általában a stílusától. ^^" XD (Bár van egy olyan érzésem, hogy talán az ő karaktere hasonlít leginkább egy igazi otakura. ^^")
Szasza-chan írta:Saikano: eredetileg a Genshiken után R2-t akartam nézni, de bizonyos problémák miatt az nem működött, így dühömbe elkezdtem ezt leszedni. úgy voltam vele, hogy érdekes, egész jónak tűnik, bár én totál aszittem, hogy a nagyon jövőben játszódik, ahol ien Chise-hoz hasonló lánykákkal rombolnak városokat, meg bolygókat, szal nagyon mellétrafáltam XD végülis fel voltam készülve az ismertetők által, hogy egy csak romantikáról, valamint Chise és Shuuji tragikus szerelméről fog szólni, de mégis nagyon csalódtam benne. vagy én nem éreztem át azt a mély drámát és szenvedést, vagy nem tom, de nagyon ostobának és erőltetettnek tűnt nekem, a vége meg egy jó nagy WTF? XD op-end újfent nem tetszett. nem akarom teljesen lehúzni az anime-t, mert bár a szereplők - és ahogyan kinéztek (az a pír az arcukon, édes istenkém XD) - nagyon idegesítőek voltak + a többi problémám, ennek ellenére egy rész alatt se unatkoztam XD ami viszont jó, mert ne jártam úgy mint a Shana-val, ahol szétuntam az agyam XD a történet valóban megrázó és szép, csak nekem nem tetszik XD
5/10
Ez az az anime, ami akárhányszor szóba kerül, mindig elkezdek azon filózni, hogy meg merjem-e nézni. XD Egyfelől ott van az egyik tábor, akik szerint egy hihetetlenül durva szerelmi dráma, és kb. olyan érzés végignézni, mintha beraknád a szívedet egy présbe. ^^" Erre meg értelmeszerűen nem vágyom. XD Ugyanakkor ott van az ellentábor is, akik szerint messze nem annyira "veszélyes", inkább csak fárasztó műdráma, és hatásvadászat. (És ha megnézzük, hogy pl. a Kimit is mennyien ajnározzák, és ahhoz képest milyen, hajlok arra, hogy nekik is higgyek. XD) És akkor a két tábor között ott van az ember, akinek el kéne döntenie, hogy nézni vagy nem nézni. XD Apropó, tudja valaki, hogy melyiket érdemes először? Mert van egy 13 részes TV, meg egy két részes OVA, de hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és hogy melyik készült korábban, azt nem tudom. ^^" (Egyáltalán ki melyiket látta? XD)