ESZMÉLETLEN JÓ és csak ajánlani tudom a műfaj kedvelőinek!
Mert?Goofy írta:FONTOS BEJELENTÉS:
Aki Soul Eatert néz mindenképpen hagyja ki a 17.részt
http://elhaym.wordpress.com/2009/02/19/spice-and-wolf/zebra írta: A Spice and Wolf-ról mi a véleményetek? Ezek után azt terveztem be, de érdekel, mit gondoltok róla.
Én még csak az első részével végeztem, de ritka jelenség, hogy a gép előtt ülve hangosan nevessek, úgyhogy kötelezően folytatni fogom.Mariko írta:Most fejeztem be a Higashi no Edent. Egyértelműen ez volt a tavaszi szezon legjobbja, bár az utolsó rész kicsit töménynek éreztem, túl sok minden derült ki túl rövid idő alatt, persze azért maradtak kérdések bőven a későbbi mozifilmekre is. Csak az akár hogy a mozikat majd csak ősszel és télen fogják vetíteni, vagyis leghamarabb jövő nyáron láthatjuk őket, addig meg ehetjük a kefét.
Igen, a humor is erős a sorozatban, de hozzá még izgalmas sztorit is kreáltak az alkotók. Sztem mindenképp nézd meg, mert nagyon jó, és nem csak én vagyok ezen a véleményen.anubys írta:Én még csak az első részével végeztem, de ritka jelenség, hogy a gép előtt ülve hangosan nevessek, úgyhogy kötelezően folytatni fogom.(Rögtön a Zoku Natsume után.)
Ayla írta:Ha jól tudom a mangája jobb.... ha igen akkor azt biztosan elolvasom.
Hááááát... a Mushishi után végig akarom nézni a Nodame Cantabile-t, utána lehet, h teszek vele egy próbát. Bár nem tűnik jó ómennek, h a történetet mennyire lepontoztad.Elhaym írta:http://elhaym.wordpress.com/2009/02/19/spice-and-wolf/zebra írta: A Spice and Wolf-ról mi a véleményetek? Ezek után azt terveztem be, de érdekel, mit gondoltok róla.
Akkor megnyugodtam.Elhaym írta:Történetre csak azért adtam keveset mert nem igazán pörgős, sokan a karakterek és hangulat miatt nézték az animét.
Nos a Rahxephon dologra kitérve semmi, csupán az, hogy hasonlít rá és Reikának hívják. Ennyi. Más semmi.zebra írta:Akkor megnyugodtam.Elhaym írta:Történetre csak azért adtam keveset mert nem igazán pörgős, sokan a karakterek és hangulat miatt nézték az animét.Ha csak ennyi baj van vele, h nyugis, lassú a történet, akkor jöhet. az ilyesmi nem nagyon szoktt zavarni - végülis a Mushishi-ért is odavagyok.
Befejeztem a RahXephon-t, de sajnos annyira nem győztek meg. Amúgy érdekes a mozi verza alternatív befejezése. Aki látta mindkettőt, el tudná mondani nekem, mi volt az értelme annak, h [SPOILER:] Mishima Reika tulképp Ayato és Haruka unokája??? [/SPOILER] o_O
A Ninja Nonsense viszont überállat egy vígjáték, Shinobu-t meg kell zabálni, de komolyan.Kár, h csak 12 rész... :/ A sok tökkelütött ninja marhulásait el tudnám még nézni egy darabig.