anubys írta:Ranma ½: Nightmare! Incense of Spring Sleep[/b]
Semmi megelőző tapasztalatom nincs a Ranmáról, számomra így is tökéletesen élvezhető volt.
7/10
Én még végig sem bírtam nézni, nem mintha annyira rossz lenne (bár az pl. megütött, hogy Shampoo seiyuu-ja mennyire nem tudta hozni a karaktert, tökre kiöregedett a szerepből, ami csak azért lol, mert Lum-é a szintén ekkor készülő UY OVA-ban teljesen rendben volt, pedig hamarabb kezdte az ipart), csak valahogy még nem jutottam odáig, hogy rendesen megnézzem.

Btw, ha neked még így előismeret nélkül is bejött (mert azért ez nem titkoltan egy eyecandy volt a régi fanok számára, és akkor vicces igazán, ha ismered a szereplők jellemét/kapcsolatrendszerét), akkor én is csak ajánlani tudom, hogy nézd meg a régi TV-t/OVA-t/Movie-t, nagyon szórakoztató egy darab.

Max annyi a negatívuma, hogy a teljes befejezést ennél is csak a mangából fogod megtudni, illetve, hogy az animáció/rajzolás szerintem már akkori mércével mérve sem számított nagy számnak, amikor készült. (Speciel az első szezon után át is dolgozták kissé, mert nem akart sikeres lenni a cucc. XD Ettől mondjuk belekerült pl. egy olyan baki, hogy flashbackelnek egy olyan jelenetre, ami még meg sem történt, szóval igazából flashforwardolnak. XD Szerencsére a második szezontól már összeszedettebb az egész.

)