- Ricz
- Fórumfüggő
- Nem: Férfi
- Kapcsolat:
Re: Avatar / aláírás
Én is váltottam ismét, ha már hallottam, hogy lesz rendes Girls' Frontline anime, akkor már vegyük fel újra a fonalat a játékkal, max. nem fogok eventezni a gépen emulált Samsung Galaxy S20-assal. Szóval avatar-aláírás is ebből van, pontosabban az Heckler&Koch UMP45 géppisztolyának "taktikai bábuja".
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
- Ayla
- Félisten
Ezek annyira szépek, hogy gyorsan felpakoltam a listára az Ariát. Remélem jó ajánlód : )Junchi írta: ↑2021.02.13. 18:47 Új avám van, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy itt is megmutassam azokat a szerintem zseniális Ariás artokat, amiket twitteren osztott meg shycocoa, aki egyben a készítő is: Akari, Aika, Alice, Alicia, Akira, Athena.
Amellett, hogy parádésan részletgazdag és baromi jók (+ in character) a ruhák, még a karik eredeti kinézetét is kiválóan kapta el, ami csak kevés Ariás fanartistnak sikerült eddig.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Új aláírás.
1. Mert így közel két év után meguntam, hogy az aláírásom egy placeholder "kép" szöveg és amíg nem ásom bele magamat a gifszerkesztés rejtelmeibe, addig ez is tökéletesen megteszi. (Plusz most kiderül, hogy "Mr. Imgur" megbízhatóbb szolgáltatónak bizonyul-e majd, mint elődje volt. XD)
2. Mert Kumoko dorkosan edgelord személyiségének hatalmas fanboya lettem, így amikor megláttam, ahogy az új endingben elkezdte vágni a hülye fejeket, nem bírtam tovább... XDDD
3. Mert ilyen Mushokuk és hasonlók árnyékában némileg mintha kezdene elsikkadni az év eddigi valóban legjobb/legeredetibb isekaija.

1. Mert így közel két év után meguntam, hogy az aláírásom egy placeholder "kép" szöveg és amíg nem ásom bele magamat a gifszerkesztés rejtelmeibe, addig ez is tökéletesen megteszi. (Plusz most kiderül, hogy "Mr. Imgur" megbízhatóbb szolgáltatónak bizonyul-e majd, mint elődje volt. XD)
2. Mert Kumoko dorkosan edgelord személyiségének hatalmas fanboya lettem, így amikor megláttam, ahogy az új endingben elkezdte vágni a hülye fejeket, nem bírtam tovább... XDDD
3. Mert ilyen Mushokuk és hasonlók árnyékában némileg mintha kezdene elsikkadni az év eddigi valóban legjobb/legeredetibb isekaija.

Az avatárom smug!Lum, az aláírásom pedig játszótéri-Lum a ma debütáló új UY sorozat tiszteletére.
(Mindkettő az openingből, ami önmagában megérne egy 10/10-es értékelést.) Természetesen magáról a sorozatról is íródni fog hamarosan egy ilyen "első benyomás az első epizód alapján" jellegű post a topicjába, addig is maradjunk annyiban, hogy hálistennek ezért megérte kivárni ezt az egy évet... 

- Junchi
- Félisten
^Titkos lejött a WoW-ról és animét néz.
Btw, ha már avatar-csere, akkor én is. Általában van egy olyasmi szokásom, hogy tematizált oldalakon olyan avatarral/profilképpel/etc-vel nyomom, ami adekvát, ergo animés site-on animéssel, filmesen filmessel, stb. Na, ez mostanság egyre gyakrabban borul meg, szóval abszolút nincs lelkiismeret furdalásom a mostani Saul Goodman miatt (előtte meg Sullivan volt az Uncharted játékokból, szal...). Aki nem tudná, ő a Breaking Bad prequel Better Call Saul sorozat főszereplője, a nagy dumás zugügyvéd, és mivel mind a karakter, mind a sorozat baromi nagy hatással vannak momentán rám, ezért telespameltem szinte minden netes felületet, ahol megfordulok a fickó fizimiskájával.
SPOILER
Btw, ha már avatar-csere, akkor én is. Általában van egy olyasmi szokásom, hogy tematizált oldalakon olyan avatarral/profilképpel/etc-vel nyomom, ami adekvát, ergo animés site-on animéssel, filmesen filmessel, stb. Na, ez mostanság egyre gyakrabban borul meg, szóval abszolút nincs lelkiismeret furdalásom a mostani Saul Goodman miatt (előtte meg Sullivan volt az Uncharted játékokból, szal...). Aki nem tudná, ő a Breaking Bad prequel Better Call Saul sorozat főszereplője, a nagy dumás zugügyvéd, és mivel mind a karakter, mind a sorozat baromi nagy hatással vannak momentán rám, ezért telespameltem szinte minden netes felületet, ahol megfordulok a fickó fizimiskájával.

Egyik sorozatból sem láttam egyetlen részt sem, viszont ez a videó egy bő 10 perc alatt így is egyből meggyőzött afelől, hogy ez a fazon egyszerűen egy arc, szóval abszolút meg tudlak érteni. XDJunchi írta: ↑2022.10.14. 07:16Aki nem tudná, ő a Breaking Bad prequel Better Call Saul sorozat főszereplője, a nagy dumás zugügyvéd, és mivel mind a karakter, mind a sorozat baromi nagy hatással vannak momentán rám, ezért telespameltem szinte minden netes felületet, ahol megfordulok a fickó fizimiskájával.

- Ayla
- Félisten
Junchi azért vehetted volna a fáradtságot, hogy manga stílusú inkarnációját/illusztrációját használd Saulnak.
Ehhem, ehhem, lásd az én Bill Cipher (Gravity Falls) schoollolim.

Ehhem, ehhem, lásd az én Bill Cipher (Gravity Falls) schoollolim.

Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
- Junchi
- Félisten
Jóvanazúgy.
Teljes váltás nálam is.
Felbátorodtam azon, hogy Junchi se animés avatarral nyomul.
Részben stílusos akartam lenni és október 31-re időzíteni a cserét, részben pedig totál elfelejtettem, pedig már a hónap közepe körül terveztem. XD
Avatar alanyomnak Jack Russell-t (igen, tényleg ez a neve) választottam a néhány hete megjelent Marvel rövidfilmből, a Werewolf by Night-ból.
Az aláírásomra pedig Steven Grant került a Moon Knight-ból. Mindenképpen olyan képet szerettem volna, ahol körbeveszi az érdeklődési köre, vagyis Egyiptom. (A színezést nem én csináltam, ilyen volt a banner, amit találtam.)

Részben stílusos akartam lenni és október 31-re időzíteni a cserét, részben pedig totál elfelejtettem, pedig már a hónap közepe körül terveztem. XD
Avatar alanyomnak Jack Russell-t (igen, tényleg ez a neve) választottam a néhány hete megjelent Marvel rövidfilmből, a Werewolf by Night-ból.
Az aláírásomra pedig Steven Grant került a Moon Knight-ból. Mindenképpen olyan képet szerettem volna, ahol körbeveszi az érdeklődési köre, vagyis Egyiptom. (A színezést nem én csináltam, ilyen volt a banner, amit találtam.)