Fúha, látom ez a fazon azért súlyosabb volt annál, mint elsőre gondoltam. XD Btw, én is most találkoztam vele először, nekem amúgy konkrétan ezt küldte PM-ben:
Megszeretnélek téged kérni, hogy légyszíves jelezd a moderátornak, hogy törölje a regemet. Mert valszeg rossz fórumra regeltem. Mert semmi nem jön az erre vonatkozó kérésemre. Köszöntem.
Ez ugye így korrekt, plusz engem nem fenyegetett meg, max kicsit fura volt, hogy regizik egy fórumra (még azelőtt, hogy rendesen szétnézne), rájön, hogy nincs rajta naponta 10-20 post, ezért helyből törölteti magát, de úgy voltam vele, hogy a fene se' tudja, lehet neki ez a paranoiája, hogy fél "otthagyni a nickjeit" különböző fórumokon, úgyhogy ezen ne múljék, beírtam ide a baját. XD (Már csak azt nem tudom, minek köszönhetem a "megtiszteltetést", hogy pont engem keresett meg PM-ben a bajával, bár ki tudja, lehet minden gyakran postoló fórumosnak szétküldte, szóljatok, ha kapott még tőle más is... XD)
Ezután néztem meg a user profilját, amikor ide linkeltem, ott már azért "viccesebb" dolgokat írogatott, illetve itt láttam a topicban, hogy Hikarinak milyen "kedvességeket" küldött. Amúgy lol, hogy nem kap választ
két napig és már kvázi "feljelentéssel" fenyegetőzik... XD (Egy átlag magyar ügyintézési idő ennek a sokszorosa szokott lenni, szóval... XD)
Btw, annyi haszna azért volt a srácnak, hogy legalább ismét tanultam valamit, ugyanis ez a "Hotline szervezet" számomra is teljesen új volt, viszont rákeresve
ezt találtam. Ezzel csak annyi a gond, hogy elsősorban illegális tartalmak bejelentésére találták ki, ergo azért, mert ő elsőre meggondolatlanul regisztrált egy fórumra, nem hinném, hogy bármilyen joga lenne pattogni.
Hikari írta:(Amúgy meg mit képzeltek, hogy nem írtok többet? Napokat kell várni egy válaszra, szedjétek össze magatokat emberek, kit érdekelnek az otthoni teendőitek, munka, magánélet? Tessék fórumozni! Grrrrr :p )
Aztán képzelem, hogy Surci még beír ehhez valami olyasmit, hogy: "Látjátok, Titkos is itt nyafogott múltkor a határidők miatt, pedig én csak nektek akarok jót! Ez van, ha nem dolgoztok eleget! A végén még beperelik az egész fórumot!!!444" XDDDD
Hikari írta:WTF.. mivan, Magyarországon megint van ÁVH, vagy mi történt?
Az szerencsére nincs, ellenben hülyék sajnos voltak, vannak és lesznek is. ^^" XD
Szerencsére látom, hogy időközben töröltétek is, úgyhogy ez már nem aktuális, de nekem is feldobta a szombatomat. XD